• 9.377.371 stemmen

Undisputed II: Last Man Standing (2006)

Actie / Misdaad | 94 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Alternatieve titel: Undisputed 2

Geregisseerd door: Isaac Florentine

Met onder meer: Michael Jai White, Scott Adkins en Eli Danker

Gesproken taal: Engels, Spaans en Frans

Plot Undisputed II: Last Man Standing

"Wrongfully Accused. Unjustly Imprisoned. Now He's Fighting Back."

George "Iceman" Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodkacommercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid heroïne in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in één van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal niet gek is van boksen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Echt helemaal een film voor mij... Van deze film heb ik echt genoten: niet te veel geklets, gewoon bangelijke vechtscènes!

tomola

Zelfs met je verstand op nul (want daar was ik al vanuit gegaan vooraf) is deze film nog TE slecht voor woorden!

Een verhaal waarvan we het einde al weten voordat je de film gaat kijken.

Acteerwerk was ook niet al te best....

avatar van Jensson5

Jensson5

Goede film met mooie vechtscènes en degelijk acteerwerk, voor mij krijgt deze film een mooie 4.

tomola schreef:

Een verhaal waarvan we het einde al weten voordat je de film gaat kijken.

Acteerwerk was ook niet al te best....

Als je het verlaat weglaat bij een film als dit, dan duurt de film een half uurtje. Als je onder de indruk bent van de gevechten, dan heeft de film zijn doel bereikt. Voor goed acteerwerk kijk ik andere films.

JacoBaco schreef:

dus jij vondt het verhaal ook niet goed, en ook het acteerwerk niet.... en toch een 3,5 .....

JacoBaco

Vechtfilms met een goed verhaal en goede acteerprestaties zijn schaars. Ze zoeken een goedkoop excuus om ze te laten vechten en that's it. Zo gaat dat 99 van de 100x. De vechtscène zijn indrukwekkend en dat is voor mij het belangrijkst. Een komedie met een slecht verhaal maar wel met bijzonder leuke humor heeft ook waarde. Ik vind dat je de film verkeerd benaderd, maar dat is je eigen keuze natuurlijk.

avatar van Glacius

Glacius

Cliché verhaaltje, zeer ongeloofwaardig, slecht acteerwerk en een totale vernieling van het personage "Iceman" die in het eerste deel door Ving Rhames zo sterk werd neergezet. Nergens zien we hetzelfde personage en zijn persoonlijkheid terug in Undisputed 2. Het eindgevecht was zeer teleurstellend. Deel 1 staat mijlen boven dit deel.

Trouwens het laatste gedeelte van de beschrijving van deze film op Moviemeter, klopt voor geen meter.

Glacius schreef:

Alsof je appels met peren vergelijkt inderdaad. Michael Jai White speelt echt een totaal ander type. Dat hebben ze slecht gedaan.

JacoBaco schreef:

Je kijkt naar de verkeerde films, vechtfilms met een goed verhaal zijn er wel degelijk.

Het zijn er niet veel,maar dat is nog geen reden om al die slechte goed te beoordelen.

avatar van Wassup !

Wassup !

Kwam deze film toevallig tegen op televisie toen ik languit op mijn zetel lag en bleef 'm uiteindelijk ook gewoon lekker uitkijken. Normaal moet ik anders niet veel hebben van dit soort vechtfilms, hoor. Maar ter mijn verbazing bleef deze film mijn aandacht er zonder enige moeite bijhouden. De strakke vechtscènes en het puike camerawerk zorgden dan ook voor gruwelijk goede in beeld gebrachte worstel scenario's. Zeker niet slecht voor een film als deze in zijn genre.

avatar van vrossi

vrossi

gewoon een goeie film waar je zeker voor kan gaan zitten. heeft mij iig van begin tot eind weten te boeien

avatar van Leip-0079

Leip-0079

Vanavond is ie op tv dus dan ga ik em checken

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Die soundtrack is zo hard gejat!

Cypress Hill zou hen aan moeten klagen.

avatar van valleyman

valleyman

Wat een leuke meevaller

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Heerlijke onzinfilm met een "verhaal" dat je gewoon links moet laten liggen dit is actie zoals de liefhebbers dat graag willen zonder bullshit eromheen.

avatar van Jesse93

Jesse93

Ja wat is deze film eigenlijk. Alles gaat wel heel erg makkelijk en simpel. Zou nou niemand het merken als de wereldkampioen boksen een paar maanden weg is? Maar om het verhaal doet deze film het niet. Het bestaat voornamelijk uit een aantal brute gevechten, waarbij mensen op wonderlijke wijzen na tientallen klappen op het hoofd nog even overeind komen krabbelen.

avatar van Leip079

Leip079

Voor het verhaal hoef je deze film niet te kijken, maar de vechtscenes vond ik wel erg vet.

3,5 *

avatar van Gang_Star

Gang_Star

De 1e Undisputed was vermakelijk, niet meer dan dat. Deze is leuker. Dat komt dan ook vooral door de moves die Michael J White en Scott Adkins in deze film vertonen.

Heerlijke actie.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Een aardige sequel die bij lange na niet zo slecht uitpakt als je zou verwachten. Nee, het is zelfs best vermakelijk ondanks dat het bijna niks meer te maken heeft met de eerste film. Michael Jai White zet hier inderdaad een compleet andere George Chambers neer, maar ook het 'nieuwe' vechten is totaal anders, waarbij er wel erg veel aandacht geschonken wordt aan Scott Adkins in vergelijking met White. Uiteindelijk zijn de gevechten wel gewoon erg tof en dat zorgt er ook voor dat de film niet plat op zijn gezicht valt.

avatar van Machete23

Machete23

Vette vecht film! Ik zie hier iedereen praten over hoe slecht het verhaal is, zelf vind ik dit nog reuze meevallen zeker omdat we het hier over een vecht film hebben. Zoals JacoBaco al benadrukte ze zoeken een goedkoop excuus om ze te laten vechten (in vechtfilms).

Ik vind het wel grappig juist met die ouwe rus enz.

avatar van eka81

eka81

Wat ik raar vind, is dat bepaalde mensen op deze film gestemd hebben, terwijl dit niet hun ganre is.

Als je een leuke Martial Art film wilt zien, is dit je film, deel drie trouwens ook!!!

avatar van Jaii Jordan

Jaii Jordan

Ik vond het echt een zalige film, veel beter dan de eerste, Michael Jai White heeft zijn job correct uitgevoerd.

avatar van Magru

Magru

Valt een beetje in het niet bij deel 3...

Blijft echter een goede serie lekker simpel vechten, niet teveel verhaal... IDEAAL

avatar van boemboem27

boemboem27

lekkere vechtfilm geen verhaal maar dat hoeft ook niet in dit genre.

fijne wegkijker

avatar van The Beast

The Beast

Mijn favorite vechtfilm samen met deel 3, ook al heeft deel 2 hetzelfde verhaal als deel 1.

Toch vind ik het er wel mooi ingebracht hoe de bokser na zijn eerste gevangenis straf, en nu zonder werk in de val wordt geluist en terug in de vechtkooien in de gevangenis wordt "Gedwongen".

De manier waarop Yuri Boyka vecht is prachtig om te zien, een lust voor het oog gedurende de film.

Bij ditsoort films hoort meestal een simpel verhaal, maar dat maakt de film zeker niet minder goed.

Deze krijgt van mij een 3.5

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

uit op blu-ray.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Qua cast een stuk minder, maar de cameravoering tijdens de gevechten is beduidend beter. Vind Snipes en Rhames een stuk cooler dan MJW en Scott Adkins. Zeker die tweede is enorm verwaarloosbaar, waardoor deel 3 eigenlijk al ver op m'n to-see lijst zakt. Jammer, want White is wel een enorme geweldenaar Setting ook niet direct een vooruitgang. Dan zie ik liever de clichématig neergezette homebois dan deze bibberende Russen.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Net wat JacoBaco al zei, je moet dit soort films kijken om de mooie vechtscenes, een ijzersterk verhaal weet je bij voorbaat al dat dit soort films dat niet hebben maar dat wil niet gelijk zeggen dat zo'n film je niet goed kan vermaken want ik heb me prima vermaakt bij "The Undisputed 2" ondanks ik ook liever films met een goed verhaal zie. Maar gewoon verstand op nul en genieten van de mooi opgenomen vechtscenes, want die zijn echt heel mooi en goed gefilmd. 2,5 ster voor het geheel plaatje.

avatar van schumacher

schumacher

Topfilm, echt iets voor mij, super zo'n vecht films, leuke gevechten.

avatar van coendpl

coendpl

Toevallig laatst opnieuw bekeken en vanavond weer op tv! Heerlijke vechtfilm! 4*