Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Isaac Florentine
Met onder meer: Michael Jai White, Scott Adkins en Eli Danker
Gesproken taal: Engels, Spaans en Frans
Plot Undisputed II: Last Man Standing
"Wrongfully Accused. Unjustly Imprisoned. Now He's Fighting Back."
George "Iceman" Chambers, een voormalig wereldkampioen boksen, heeft zijn hele leven gevochten om roem, geld en titels te vergaren. Sommigen beschouwen hem als de grootste bokser die ooit in de ring stond. Dat hij zo diep zou vallen had niemand vermoed. Als George stopt met boksen zit hij zonder geld en zonder werk. Hij is gedesillusioneerd en wil niets meer met boksen te maken hebben. Zijn manager Phil zorgt ervoor dat hij kan optreden in een Wodkacommercial in Rusland. Tijdens de opnamen vindt de plaatselijke politie een grote hoeveelheid heroïne in de hotelkamer van George. Hoewel hij onschuldig is, wordt hij veroordeeld en opgesloten in één van de ergste gevangenissen van Rusland. Het is er koud en smerig, en de directeur is de sadistische Gaga. Het toeval wil dat deze Gaga helemaal niet gek is van boksen...
George Chambers
Warden Markov
jaspertje3
Een deel 2 op een al dramatisch deel 1 ? Niet meer met Wesley Snipes zo te zien
Spineglass
afgelopen weekend bekeken en dit is niet een film om over naar huis te schrijven. voorspelbaar en het einde is barslecht.
omdat het toch wel een film is waar ik wel naar kon blijven kijken krijgt hij nog 2*
Nomak
Ik kijk er echt naar uit om deze te zien.
Jammer genoeg geen Wesley Snipes, maar Michael Jai White maakt alles goed.
hoffhaan
Ik vond het wel een redelijke film met aardige vechtscenes.
Ik hou ook wel van dit genre 3.5
Uier
- 2006 berichten
Stukken beter dan deel 1 en dan met name de vechtsenes. Iedere punch of kick is vet in beeld gebracht! Daarbij heeft de russiche tegenstander een flinke kast vol dikke moves. Bleef leuk om te kijken, ondanks het verhaal niets nieuws onder de zon is.
Tomkat
Snap niet Dat jullie hem niet leuk vonden! Hij was gewoon zeer goed, het verhaal weliswaar bekend maar dan is het evengoed nog knap dat je een film dan zo boeiend kan maken met echt spectaculaire gevechten! van mij krijgt hij een 4*
Boothead
Voorspelbaar, maar leuk. Leuk om tezien dat ze erg naar de Pride wedstrijden gekeken hebben (iedereen die thuis is in mixed martial arts weet waar ik het over heb). Ook de sfeer in de film was redelijk. Daarom drie sterren.
cabojeff
Vanmiddag deze film bekeken en vraag me af als ik jullie reacties lees waarom jullie dan een film als deze bekijken.
Ik vind de film gewoon weg gruwelijk. Goede vechtscenes en een goed verhaal.
Dikke 5 * !
MrAmsterdam
De vechtscenes in deze film zijn echt helemaal leip! Vet gedaan en goeie muziek.. ondanks het gemis van Snipes doet White het uitstekend en heeft deze film "het". GRUWELIJK! 4*
helzebub
goeie film deel 1 heb ik niet gezien maar deze is zeker het kijken waard
Mrkice
Echt zwaar die gevangenis.
Zo zijn die gevangenissen daar in Rusland in het echt ook, met name die isoleercel in dat water.
Best leuke film; 3,5
Mug
Slechte film met een of andere hiphopperige bokser die terecht komt in een Russische gevangenis (waar echt iedereen Engels spreekt, de hele film lang, zelfs als de hiphopperige bokser er niet eens is), en in het onderwereld-boks-wereldje moet zien te overleven. Ach ja, wat maakt het uit. De drama-scenes die volgen durven zelfs de meest gerenommeerde Hollywood-cliche-script-schrijvers het publiek niet meer voor te schotelen aan het toch al zo hapgrage publiek.
De ballet-aandoenerige vechtscenes zijn dan nog te pruimen, en de regisseur doet hippe dingen met split-screens en slow-motions.
Pure trash, incl. de hiphop-liedjes die op de achtergrond voorbij komen tijdens de gevechten. En het einde is 'legendarisch', net als de scene dat de hiphopperige bokser wanneer hij halfdood buiten aan een soort van kruis hangt een mantel, wollen muts en handschoenen en een das etcetera, van de mede-gevangenen krijgt. 1*
finalman
Slechte film
Amai, vind jij dat een slechte film?? Ik heb ervan genoten en die film krijgt van mij een dikke 5! 1 ster is wel naar m'n mening veel te weinig hoor.
Mug
En 5 sterren (een meesterwerk?) is naar mijn mening dan weer veel te veel hoor. Fijn voor je dat je genoten hebt van dit lopende band straight-to-dvd vechtfilmpje waar de helft van de tijd de tegenstanders elkaar niet eens raken maar toch 3 meter verder belanden...vliegend.
finalman
En 5 sterren (een meesterwerk?) is naar mijn mening dan weer veel te veel hoor. Fijn voor je dat je genoten hebt van deze lopende band straight-to-dvd vechtfilmpje waar de helft van de tijd de tegenstanders elkaar niet eens raken maar toch 3 meter verder belanden...vliegend.
Hmm, misschien kan 5 * wel teveel zijn maar misschien gaat ie wel zakken als ik hem later nog eens bekijk?
Maar voor het moment vond ik hem echt zo wauw en vooral dat einde.
moviefreak#1
Eindelijk weer een film waarin Michael Jai White laat zien wat hij kan. Die man is een grootheid en speelt te vaak een halve zool. In deze film laat hij zien dat hij het nog niet is verleerd en hopelijk ziet hij (maar vooral de studiobazen) in dat hij veel betere films met veel betere gevechten moet maken dan wat hij de afgelopen jaren heeft laten zien.
ASroma
zeer vermakelijke film, natuurlijk geen echte topper, maar het is gewoon entertainment, goeie vechtscenes etc.
jonnie77
Superfilm, klaar!!!
Scott Adkins is de betere vechtsportacteur van nu.
shapeshifter
is gewoon een mooie film geen topper maar als je van dit genre houdt de moeite waard
dannman123
Leuke film maar echt NIET realistisch heb er wel van genoten hoor maar geen top film
XZtephan
Nee idd, het is natuurlijk geen topfilm qua verhaal ofzo, maar de scenes zijn leuk en er zit voldoende aktie in en dat was volgens mij ook de bedoeling van de makers van deze film.
Locutus
Verhaal sloeg nergens op. Jammer dat ze probeerden met clichématige scenes de film dieper te maken. Het ging over vechten en die scenes waren prima.
aleksa
Deze film is zo verschrikkelijk slecht dat ik er 2 dagen over heb gedaan om deze film af te kijken.
Het verhaal liep rommelig en het was bagger uitgewerkt. De ene cliche na de andere en zelfs de personages waren voorspelbaar.
Een paar dingen uit de film die echt nergens op sloegen:
Het bidden van Uri voor het vlak voor de gevechten. Waar slaat dat op? Hij is een moordenaar die ook nog zijn medegevangenen het leven zuur maakt en zijn tegenstanders in de ring doodslaat. Wat voor sympathie moeten wie hier voor opbrengen?
Na een afranseling wordt Chambers buiten in de kou met aan een paal vastgemaakt. Vervolgens krijgt hij een muts,sjaal,jas, eten van de medegevangenen. Hij vecht vervolgens onder 1 voorwaarde en dat is als alle medegevangene een jas krijgen..
wat een diepgang mensen!
Chambers verandert in een hele korte tijd van bokser naar kickbokser. yeah right!
Het einde na het gevecht sloeg helemaal nergens op. Nadat hij erin is geluisd door de politie, poep heeft staan scheppen, smerig eten heeft gehad, mishandeld is door bewakers en tegen zijn zin 2 keer heeft moeten vechten tegen Uri, gebeurt er echts iets moois waarbij ik een traantje weg moest pikken. Het koffertje met geld ruilt hij in voor de vrijlating van Nikolai, de man die hij pas kent en waarschijnlijk nooit meer ziet. Samen gaan ze naar het station zodat Nikolai herenigd kan worden met zijn nichtje...prachtig gewoon!
Een 1.5* voor de toch wel redelijke vechtscenes en de grappige " ik heb schijt aan je" attitude van Chambers.
rcdeursen
Hele aardige film, niet hoogdravend. Wel... rake klappen in goede DTS sound. Mager verhaal, toch uitgekeken en niet totaal gefrusteerd.
Cinema-Reporter
Mooie vechtscene's en zeker beter dan deel 1.
Het verhaal is goed te volgen maar eigenlijk draait het om de vechtscene's.Deze vechtscene's zijn veel beter dan de vechtscene's in deel 1.Maar soms zijn de scene's onrealistisch,Maar desondanks dat blijft het een aardig filmpje om tussendoor een keer te bekijken.
3,5 sterren
kloostb
geweldige film om te kijken mooie actie momenten geen hoogdraver als je een goed verhaal zoek maar wel een absolute topper als je vechtscene's leuk vind voor mij een dikke 5
was een waardig opvolger van deel1
R9
ondanks dat deze film de goede actie man WESLEY SNIPES mist, is dit een topper opzich, stuk beter dan deel 1. al dacht ik daar in het begin dat ik hem keek anders over.

Boyka: Undisputed IV
2016