Genre: Actie / Drama
Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Plot Blood and Bone
"Destroy your enemy"
Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Isaiah Bone heeft vroeger verschillende personen opgelicht. Hij sluit zich aan in een circuit van ondergrondse vechters met de bedoeling wraak te nemen op een genadeloze leider van een gangsterbende. Hij kom terecht in een wereld waar geen regels tellen, hij maakt zijn wetten zelf.
Isaiah Bone
Hammerman
Roberto
Teddy D

Brabants
Vrij eenvoudige film die qua verhaal een goede voedingsbron is voor de martial arts en verder niet hoogstaand is binnen het genre. Michael Jai White is hier de echte verrassing en een absolute aanwinst. Hij tilt de film dan ook naar een hoger niveau en maakt deze productie het kijken serieus waard. Ik ben natuurlijk naïef te denken dat dit soort films berusten op kwaliteit, maar toch zou Michael Jai White het waar kunnen maken met een beter script en setting.

gauke
Een solide straatgevechtsfilm met krachtdadige vechtscènes, die er op technisch vlak goed uitzag. Het verhaal zelf was niet bijzonder verrassend, deed er eigenlijk weinig toe, al had wat meer originaliteit de productie geen slecht gedaan. Ook de personages waren clichématig. De film werd echter volledig gedragen door Michael Jai White, die deze productie schwung gaf en over een reusachtig charisma blijkt te beschikken.

Daan258
Prima actie filmpje.
standaard verhaal, maar erge leuke vechtscéne's om naar te kijken.
Leuk tussendoortje.

Banut
Michael Jai white is just a cool acteur with a bad ass look and cool moves !! Blood and bone is just a cool movie 2 see for evrybody who is a fight movies fan than these is a must see !!

Leno
Deze film moet het van de actie hebben en gelukkig beseffen de filmmakers dat zelf ook en laten zich niet te veel afleiden met voorspelbare subplotjes, al ontkomen we daar natuurlijk niet helemaal aan. White is een prima leading man in actiefilms en komt goed uit de verf in actiescenes.
Het verhaallijntje m.b.t. het 'eindgevecht' is vrij slap en de rol van Sands en, zeker qua dialogen, tenenkrommend.

jippie2010
Eindelijk een vechtfilm die me aanspreekt, die er verzorgd uit ziet, en lijkt het ook nog eens een iets meer onderhoudende plot te hebben dan de gemiddelde vechtfilm. Gaat hij als een nachtkaars uit... zonde! *3.0

Decec
Een goede drama/actie film...
Prima verhaal...
Prima acteerwerk...
Mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Prima achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Prima camerabeweging...

brave71
slappe hap.
choreografie van de vechtscenes is erg slecht, hoort meer bij de jaren 80 en begin 90.
Michael Jai White is heel wat jaren een goede martial arts vechter, maar dit soort films zijn wat dat soort scenes aangaat echt achterhaald.

SSeagal
Geweldige no brainer en met de altijd coole, lenige MJ White die weer ijzersterke vechtscenes neerzet. Echt een film om vaak te kijken op een luie regenachtige dag 4*

Grindhouse62
- 2060 berichten
Redelijke film waarin een ex-gevangene met straatvechten begint om zo een rekening te vereffenen. Een ouderwets, harde knokfilm waarbij het dus ook echt om het vechten gaat. Gelukkig zijn de vechtscènes niet al te snel gemonteerd waardoor deze juist beter in beeld komen. Michael Jai White zorgt verder voor de indrukwekkende moves. Uiteraard stelt het verhaal niet veel voor, maar het kijkt wel gemakkelijk weg.

Filmkriebel
Straight to DVD actiefilm rond street fighting wedstrijden. Ik geloof steevast dat Michael Jai White met zijn indrukwekkende karuur zomaar je kop van je romp zou kunnen afrukken. Zou hem niet graag als vijand hebben. Verder een simpel verhaal met enkele afgezaagde drama-elementen en een hoop stereotiepe figuren. Lachen met die Hammerman (gespeeld door worstelaar Bob Sapp) Het eindgevecht is teleurstellend; dat zou nou net de kers op de taart moeten zijn maar de "kampioen" ^ geeft forfait .
Leuk om 's te zien, meer niet.

sinterklaas
Een leuk leeglopertje.
Michael White komt redelijk goed uit de verf als bad ass vechtersbaasje die natuurlijk altijd wint. De gevechten zijn niet slecht en voor een saai avondje was deze goed te doen, met een frikandelletje en een kaassouffleetje erbij.
Ook het onderliggende verhaal mocht er wezen.

mcdaktari
Vrij slappe hap deze vechtfilm. Of om nou te zeggen dat het een slappe vecht film is? Er word wel behoorlijk in gevochten. Maar het is wel voorspelbaar allemaal met dat dunne verhaaltje, maar het schijnt hier toch best goed gevonden te worden. Dan vind ik persoonlijk de Undisputed reeks toch wel een stuk beter. Maar ieder zijn voorkeur, en daarbij kijkt deze film wel lekker weg, dat dan weer wel.

Lebarron
Blood and Bone is een standaard martial artsfilm met een dertien-in-een-dozijn verhaal. De vechtscenes zijn wel van een topniveau maar het grootste probleem is dat hoofdrolspeler Michael Jai White, vermoedelijk de beste vechter onder de acteurs op dit moment, zich te onsympathiek gedraagt om likeable te zijn. Hij loopt voortdurend kwaad kijken, zegt weinig en als hij al wat zegt komt het er in staccato uit Dante Basco speelt weer eens een vervelend puberaal mannetje, zoals vrijwel altijd. Eamonn Walker speelde voor de verandering een onsympathiek figuur en dat deed hij best aardig. Toch is het moeilijk om de man die de sympathieke chief Boden in Chicago Fire speelt of de charismatische en nobele Kareem Saïd in Oz speelde serieus te nemen als schurk. Er is ook een rol weggelegd voor de voormalige MMA-attracties Bob 'the Beast' Sapp en Kimbo Slice. Kimbo is in 2016 overleden aan een hartstilstand. Sapp staat nog altijd te boek als de grootste debiel uit het hele fightscene ooit. Een soort Pipo de Clown die zich enkel wist te onderscheiden middels wangedrag. Hij hoorde tot het legertje freaks waar ook de Koreaanse reus Hong Man Choi, Eric 'Butterbean' Esch, zeg maar een soort Eric Cartman met bokshandschoenen, en sumoworstelaar Akebono deel vanuit maakte gedurende de '90's en de '00's. Dit soort rare figuren horen in de WWE thuis en niet in serieuze vechtcompetities als UFC, K-1 en dergelijke.
Blood and Bone is een uitstekende vechtfilm maar zit zichzelf in de weg met een unlikeable hoofdpersonage.

Jynxter
Dommige, rechtlijnige en volledig onoriginele knokfilm. Met bijbehorende matige B-acteurs en uitgemolken karakters. Maar het onderdeel waar films als deze om draaien, is wel dik in orde. Michael Jai White kan een hele aardige schop uitdelen. En daarnaast acteert hij ook nog niet eens zo onverdienstelijk als cool dude van weinig woorden. Daarom toch een kleine voldoende voor mij. Ondanks dat met name de montage bij vlagen echt schrikbarend slecht is, en ik die broek-tenten ook niet helemaal begrijp.

Gwyneth Paltrow voor de rechter, Fred Florusse overleden | MovieMeter Recap

De tien best beoordeelde films van de jarige Reese Witherspoon (47)

Stephen Hawking-biopic 'The Theory of Everything' morgenavond te zien op Paramount Network

Netflix komt met live action-serie 'Senna' over Ayrton Senna en kondigt hoofdrolspeler aan

Fresh
Drama / Misdaad, 1994