• 9.377.371 stemmen

Actie / Drama | 90 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Ben Ramsey

Met onder meer: Michael Jai White, Julian Sands en Eamonn Walker

• Bioscoop Vrijdag 6 februari in één bioscoop (The Hague)

Plot Blood and Bone

"Destroy your enemy"

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Isaiah Bone heeft vroeger verschillende personen opgelicht. Hij sluit zich aan in een circuit van ondergrondse vechters met de bedoeling wraak te nemen op een genadeloze leider van een gangsterbende. Hij kom terecht in een wereld waar geen regels tellen, hij maakt zijn wetten zelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van freekoz

freekoz

ICE1907 schreef:

Film was een teurstelling , ik verwachtte een soort van "IP Man" maar deze film komt daar niet eens in de buurt.Wel leuk als K-1 liefhebber om Bob Sapp te zien verder is het een lowbudget film en bevat matige vechtscenes.

Bob Sapp is K-1 niet waard, hij kan beter gaan acteren met zijn gehuil en zijn niet op komen dagen tegen Ernesto Hoost.

avatar van tal1b

tal1b

ICE1907 schreef:

ik verwachtte een soort van "IP Man"

mocht deze film wel willen

vechtscenes waren wel okay, vooral het laatste, tegen die in pak

avatar van oeboentoe

oeboentoe

JacoBaco schreef:

Ik dacht dat we momenteel in een SF rage zaten, maar blijkbaar zijn vechtfilms ook weer helemaal hot.

Deze film, Street Warrior en dan nog een film van dit jaar waar ik de titel al niet eens meer van weet. Het gaat om een HighSchool-Teen-FightMovie in elk geval

Bedoel je never back down, (al is die wel van 2008)

avatar van Raffael77

Raffael77

RickZ schreef:

Zwarte vecht- en knokfilm met goede vecht- en actiescenes. Wel wat voorspelbaar maar toch zeker onderhoudend.

Idd.

Verhaal is dun

Acteer werk redelijk

effecten redelijk en soms slecht

de film kijkt lekker weg.

avatar van Waku

Waku

Als vechtfilm geslaagd.

Met name de straatgevechten zien er behoorlijk gelikt uit.

Maar kwa acteerwerk zeer matig.

Met name de manager van Bone is treurig om naar te kijken.

2,5*/3*

avatar van el padrino

el padrino

vette film. 4

avatar van aces-high

aces-high

Vermakelijke film, met slechte acteurs, maar die gozer kan wel vechten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van zillion078

zillion078

Super strakke film

avatar van Ninto

Ninto

Zaten echt enorm vette scenes tussen en het gevecht met Price (gast in pak) was echt geweldig. Echt een prachtige scene. Helaas was het acteerwerk vaak totale schijt en ging het verhaal gewoon niet diep genoeg om een echt goede film te zijn.

Toch genoten en daarom 3.5*

avatar van Dragoontje

Dragoontje

Ja mooie film hoor echt genoten! leuk verhaal en prachtige vecht technieken! ik heb mezelf in deze film me geen seconde verveelt! Aanradertje dus voor een avond vol actie!

daarom ook 4*

avatar van boemboem27

boemboem27

lekkere vette vechtfilm,verhaal doet niet zo ter zake .

dit is wel mijn genre dikke 3.5 ster

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Ja gewoon een goede film

mooie vechtscenes.

avatar van bertje1983

bertje1983

super goede film

zeer zeker de moeite waard heb hem al 2x gezien

avatar van LDvMegatron

LDvMegatron

Flinterdun verhaal en zeker geen goed acteerwerk! Maar de gevechten zijn wel van goede kwaliteit en daar draait het bij zo'n film om. Toch wel wat meer uitleg gewild hoe Bone zo goed heeft leren vechten e.d.

avatar van Xen0n

Xen0n

Tja, verhaal, acteerwerk... WHO CARES als er word gevochten als in deze film!? Hele vette vechtscenes, met een ook hele aardige hoofdrol van Bone. Nou was het verhaal en de rest van het acteerwerk misschien aan de wat mindere kant, maar voor een avondje vermaak is deze toch uitermate geschikt. 3,5*

Verwacht zoiets als ip-man hier?? Hoe dat zo??

Gelukkig werd het in ieder geval niet zoiets... pfff

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Voor een vechtfilm zeker goed te hebben. Verhaal en acteerwerk is natuurlijk nul komma nul maar de gevechten waren niet alleen geweldig maar ook nog eens goed gefilmd. Ook wel een toffe bad guy en al die MMA gasten in kleine rolletjes waren ook vermakelijk. Michael Jai White kan veel beter acteren dan hij hier laat zien maar dit was ook een beetje een Clint Eastwood personage. Hij komt gewoon de stad binnen, veroorzaakt problemen, pakt de slechteriken aan, helpt een vrouw en doet het allemaal moeiteloos. Nietszeggend maar wel lekker.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Michael Jai White blijft de seagal en van damme achtig figuur met veel charme en heeft oog voor vechtscènes, het zijn B-regisseurs (kijk maar naar undisputed 2, ook een b-film maar Jai White wist er wat van te maken) maar dankzij Michael Jai White worden het altijd prima kwaliteit films.

Perfect in beeld gebrachte vechtscènes en choreografie van hoge kwaliteit.

Wel matig acteer werk en weinig diepgang in het verhaal maar daar gaat het hier ook niet om, net als met een seagal film, verstand op nul.

Clint Eastwood achtig personage in deze film inderdaad, en Jai White kan ook wel beter acteren, maar is dat ook echt nodig voor zo'n film? lijkt mij niet.

avatar van flurk

flurk

goede film vond ik persoonlijk.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

aardige knokfilm. camerawerk en acteerwerk redelijk. vechtscenes zijn goed. een stuk beter dan Fighting, maar weer minder dan Never Back Down. tussendoor actie-film.

avatar van Movielicious

Movielicious

Gezien de score van deze film op MM verwachtte ik een film van een redelijk niveau. Helaas bleek Blood and Bone een simpele B-film met een waardeloos verhaal en zeer slechte acteurs. Je kunt zeggen dat het om de vechtscenes draait maar aangezien dit een film is, lijkt een redelijk verhaal mij ook wel een vereiste. Anders kun je net zo goed alle gevechten aan elkaar plakken en er een reportage van maken. Sommige vechtscenes redden de film nog een beetje maar ook deze vielen mij wat tegen. Hero Bone krijgt amper tegenstand te verduren waardoor er van een tweezijdig gevecht nauwelijks iets komt. Dit vond ik allemaal wat ver gezocht. Alleen het laatste gevecht is echt de moeite waard. Aangezien de film niet saai is en nog wel een beetje vermaakt kom ik toch nog tot 2*.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Blood and Bone. Wat kan ik zeggen... De film was nice !

Michael Jai White is best een aangenaam acteur, die wat mij betreft een zeer sterke rol heeft in de film. Hij komt heel sterk in de film als de onverslagen man op de straat. Speelt geen aandachtstrekker, maar is er duidelijk wel een.

Het verhaal vond ik wel dik meevallen. Lees her en der wat negatieve woorden over het verhaal, maar het valt allemaal reuze mee.

Die racistische opmerking van McVeigh had van mij niet gehoeven. Door die opmerking alleen wisten de makers bijna de film te verpesten. Heel jammer.

Bob Sapp. In K1 is het altijd lachen met hem. Sapp speelt Hammerman in de film en kreeg een aantal close-up shoots. Zeg.....Wat is die lelijk van dichtbij! Ik had liever iemand anders in zijn plaats gezien, de beste man kan namelijk niet acteren/vechten.

Op naar deel twee! *3,5

I am the punishment of God.

If you had not committed great sins,

God would not have sent

A punishment like me upon you

avatar van paul83

paul83

kArIzMa_Movie schreef:

Blood and Bone. Wat kan ik zeggen... De film was nice !

Op naar deel twee! *3,5

I am the punishment of God.

If you had not committed great sins,

God would not have sent

A punishment like me upon you

Wat was er mis met de racistische opmerkingen in de film? Volgens mij was het een over een weer gesprek.

avatar van carp

carp

Super film! Wat een vechtscenes, geweldig!

4 ****

avatar van $pecial

$pecial

Betamelijk slechte film als je het mij vraagt.

Verhaal is zeer magertjes, maakt niet uit als de aktie veel goed zou maken, maar daar verzuimt deze film grotendeels ook in.

De acteerprestaties zijn beneden de maat, Jai White acteert aardig voor een film als dit, maar ook niet veel meer dan dat.

Daarbij wordt er wel heel erg veel gebruik gemaakt van het overdreven urban sfeertje in deze film.

Geen kei harde straat gevechten, maar een 'fast and furious' stijltje, met mooie motoren en dames langs de kant. Stoerdoenerij dat eerder lachwekkend overkomt.

Neen, helaas is dit niet het nodige 'knok tussendoortje' geworden waar ik op had gehoopt.

1.5 *

avatar van Mcgyver2503

Mcgyver2503

Goede actiefilm met een leuk verhaal.

Zeker de moeite waard om te kijken.

Mooie vechtscene's. Vooral Bob Sap is lachen.

Hij krijgt ze hier net zo hard gereten als in de K1.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

Ik vond het wel jammer de de hoofdrol niet echt goede concurrenten kreeg, hij maakte iedereen met gemak af zonder te zweten

en die gast op het einde ik moest gewoon om hem lachen

zelfs ik ben gespierder dan hem

( konden ze niet even jet li ofzo bellen)

verder vond ik de verhaal wel leuk

avatar van Verdronkenvis

Verdronkenvis

oke... Dat ging helemaal nergens over. Het verhaal is men vergeten tijdens het knokken volgens mij. Wat een lachwekkend monster van een film dit.. oeioei Ik raad iedereen die deze film gaat kijken aan om iig een paar jenevers te drinken..

avatar van RobRock

RobRock

Gewoon een heerlijke woensdag avond film!

Moet zeggen dat ik prima geboeit bleef in deze film.

Goeie knokscenes (met best een leuk verhaal) en daar gaat het met dit soort films toch om.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Heerlijke vechtscénes,niet veel verhaal een acteerprestaties erond maar was voor mij genoeg.

3/5

avatar van SITH_LORD

SITH_LORD

Mooie knokfilm, in "spawn" deed Michael Jai White het ook al erg goed. Het verhaal deed mij een beetje denken aan "wrong bet" met 'the muscles from brussels' Jean Claude Van Damme