• 9.376.713 stemmen

Actie / Drama | 90 minuten

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Ben Ramsey

Met onder meer: Michael Jai White, Julian Sands en Eamonn Walker

• Bioscoop Vrijdag 6 februari in één bioscoop (The Hague)

Plot Blood and Bone

"Destroy your enemy"

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Isaiah Bone heeft vroeger verschillende personen opgelicht. Hij sluit zich aan in een circuit van ondergrondse vechters met de bedoeling wraak te nemen op een genadeloze leider van een gangsterbende. Hij kom terecht in een wereld waar geen regels tellen, hij maakt zijn wetten zelf.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Teaser.

Wow! Interessant..

avatar van SeamanNL

SeamanNL

Idd, hier zie ik zeker naar uit!!

avatar van SeamanNL

SeamanNL

Al bekend wanneer die gaat komen? ik zit hier echt op te wachten namelijk! met in m'n achterhoofd Undisputed 2 !

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

het heeft wat weg van de videogame def jam: fight for new york, lijkt me wel wat.

freekoz

Ik wil deze echt al 1.5 jaar ofzo zien! En nog steeds geen releasedatum bekend! '

In juni zeiden ze ''coming soon'', dan mag ie van mij nu wel heel snel komen.

freekoz

Damnnn wanneer komt deze nou uit!

freekoz

Eindelijk wat info gevonden op amazon

DVD Release Date: September 15, 2009

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

vandaag gezien, echt een old-skool martial arts film!

Michael Jai White is een held.

avatar van martien76

martien76

Iron Maiden schreef:

vandaag gezien, echt een old-skool martial arts film!

Michael Jai White is een held.

Zekerss sluit me bij jouw aan.

avatar van Raikage

Raikage

ga hem straks kijken

kom straks terug op mijn belevenis en mijn stem

freekoz

Kutzooi pas morgen tijd om te kijken -_- Ik wacht al sinds Undisputed 2 op deze film xD

avatar van Killerkip

Killerkip

freekoz schreef:

Euhh, wat heeft deze info voor toegevoegde waarde?

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

jou bericht is zinvol wil je zeggen?

avatar van boldhead

boldhead

gewoon een vette martial arts film en wat kan die vent vechten

avatar van zorro

zorro

wauw goeie film lekker veel Aktie veeeel beter dan Fighting

deze film moet je zien

avatar van balosa

balosa

een film met een matig verhaaltje, de gevechten waren wel aardig maar meer van hetzelfde, het verhaal had ook wel iets meer vaart mogen hebben

avatar van Rosenrot

Rosenrot

Heb deze film net gezien en ik vind het verhaal niet bijster hoog gegrepen. MAAR het is een knok film zoals die hoort te zijn. Zonder ingewikkelde plot wendingen of andere verhaal lijnen. Maar gewoon een held die afgetraind is beschikt over 7 zwarte banden in verschillende vechtsporten die vervolgens tuig het witte doek over schopt heeeeerlijk. echt een leuke kickass movie aanrader en in zijn soort een toppertje. De actie is hard en echt en er is eindelijk weer een geloof waardige martial arts acteur opgestaan.

Ik geef hem een 4

Gewoon een super goede knokfilm met veel goede en strakke vechtscenes. Michael Jai White kan echt bruut knokke, vond ook vooral het verhaal door de gevechten heen goed uitgespeeld.

Kortom als je van vechtfilms houdt moet je deze zien....

Aanradertje dussszzzzzz

Super goeie film...,tenminste..als je van lekker veel gevechten houd en mooie vechtscenes..van t verhaal niet teveel verwachten..maar was wel aardig te doen...als je van dit soort films houd...AANRADER! die michael jai white kan trouwens lekker vechten niet te vergelijken met die knuppel van die film fighting..wat een verschil...

ik geef 4 *

avatar van Rivah

Rivah

Ja echt een fijne film, niet geheel een origineel verhaal maar kan er wel mee door. De vechtscènes zijn echt gaaf om te zien, ik zou niet tegenover Michael Jai White willen staan.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

Kijkt lekker weg meer ook niet

Standaard verhaal

Standaard einde

avatar van Pastaman

Pastaman

gelukkig geen gevangenisfilm

vechtscenes zijn erg goed.

kijkt lekker weg

avatar van Swastika

Swastika

Weer eens een hele goeie nieuwe martial film waar ik al die tijd al naar uit keek.Wat een moves heeft deze vent .Gewoon een genot om naar te kijken.Zeer zeker een aanrader in deze genre.

avatar van Diego23

Diego23

Veel mensen vertellen hier dat ze eindelijk weer eens een goede martial arts film zien maar daar ben ik het slechts gedeeltelijk mee eens. De film is heel standaard, weinig divers en het einde is te bagger voor woorden. De acteurs komen niet geloofwaardig over, vooral van Eamonn Walker had ik meer verwacht aangezien ik hem in Oz erg goed vind. Het begin van de film is vrij sterk maar hoe verder de film vorderd des te slechter wordt het verhaal. De film Fighting viel mij al zwaar tegen maar daar kan deze film nog niet eens aan tippen, nee geef mij dan maar de oude Bruce Lee films, die zijn zowel qua vechtstijl als qua verhaallijn stukken beter.

freekoz

tegenvaller kan niet tippen aan undisputed 2.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik dacht dat we momenteel in een SF rage zaten, maar blijkbaar zijn vechtfilms ook weer helemaal hot.

Deze film, Street Warrior en dan nog een film van dit jaar waar ik de titel al niet eens meer van weet. Het gaat om een HighSchool-Teen-FightMovie in elk geval

avatar van Killerkip

Killerkip

Ik ben geen liefhebber van knokfilms maar met dit verhaal erachter kon ik t goed hebben

In tegenstelling tot sommige anderen hier vond ik er wel een goed verhaal achter zitten Mjah, waar kijk je voor, voor t knokken of voor t verhaal

Dat ik zowaar enthousiast ben (4*) over een knokfilm...

Edit: @Iron Maiden Dat was een poging tegen forumvervuiling, wel degelijk over nagedacht voordat ik m plaatste

avatar van ICE1907

ICE1907

Film was een teurstelling , ik verwachtte een soort van "IP Man" maar deze film komt daar niet eens in de buurt.Wel leuk als K-1 liefhebber om Bob Sapp te zien verder is het een lowbudget film en bevat matige vechtscenes.

avatar van mixmaster

mixmaster

aardige vechtfilm met een aantal mooie vecht scenes.

het verhaal is flinterdun maar de vechtscenes maken veel goed.

avatar van RickZ

RickZ

Zwarte vecht- en knokfilm met goede vecht- en actiescenes. Wel wat voorspelbaar maar toch zeker onderhoudend.