Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans
Met onder meer: Anna Faris, Shawn Wayans en Marlon Wayans
Releasedatum: 9 augustus 2001
Plot Scary Movie 2
"No More Mercy. No More Shame. No More Sequels - Honest! - We Lied."
Cindy Campbell en de andere overlevenden uit de eerste film zijn verder gegaan met hun leven en proberen de gruwelijke gebeurtenissen te vergeten. Dan worden ze plotseling uitgenodigd door professor Oldman, die onderzoek doet naar Hell House, een groot spookhuis met een geheimzinnig verleden. De jongeren denken in eerste instantie dat het gaat om een onderzoek naar slapeloosheid, maar als de nacht begint, ontdekken ze de angstaanjagende waarheid.
Cindy Campbell
Alex Monday
Prof. Oldman
Henson
koetje boe
hele leuke film, alleen heb ik een soort van trauma voor clowns waardoor dat stukje wel spannend was.
het was wel even gillen toen hij onder dat bed uit kwam.
%%%%%%
De slechtste deel van de serie 2,5 sterren de meeste grappen klopte niet
Dead01
- 1977 stemmen
Gisteren nog eens herbekeken na dat ik the exorcist had bekeken en het begin stuk was wel nog goed gedaan nadien is de film vrij slecht.Ga mijn stem verlagen van 2.5 naar 2
*eef
Vet grappig dat Brenda die uit deel 1 weer leeft. Het kotsgevecht in het begin is....ehm....appart. Ze maken in dit deel vooral de Exorcist en The Haunting belachelijk. Hij is nu alleen iets minder orgineel, het belachelijk maken dan.
papaEd
Ze zouden eigenlijk alle delen op één dvd moeten zetten.
deel 2 krijgt wederom een 3.5*
xtreme2000
Ik vind dit een geweldige film!!
Echt leuk als die clown onder dat bed zit!!
Echt vet leuk!!!!!!Lache!!
Ik geef hem een 5.5* echt geweldig!!
Herrerman
Minste van de reeks, tja heb vier nog niet gezien maar ja.
Het begint wel keifijn met the exorcist maar al snel zie je grappen dan overgenomen zijn van de eerste en herhalende grappen zoals als ze dineren, met de basketbal... Maar voor de rest heb ik me wel nog een keertje schandalig rotgelachen eiggenlijk en het is wel een van de betere komediefilms die ik heb gezien
4.0
Jelle Jacobs
4.0
helemaal mee eens het begin vond ik echt om te gillen en dat stukje met dat dineren vond ik zelfs ook nog wel leuk
vooral die caretaker met z'n vingertje
voor de rest boeide die niet
j0zman
Minste van de vier. Gewoon niet grappig, behalve de dude met dat handje.
timburton
De stomste Scary Movie van allemaal. Deel 1 was niet zo leuk. Deel 3 was geweldig. En deel 4 was best te pruimen. Maar deze was zo stom! Saaie film. Alleen de butler was wel lol. Maar naast hem (en afgous de clown) was de film booooooooooooooooooooooring. Dankzij clowntje en de creepy kat wordt het toch een 1,5 in plaats van een 1,0.
Mezelf
hahaha deze film gezien op een feestje
ja nou en weer een super leuke film
hahaha echt om gelachen
catdog
- 2026 stemmen
Ik kan me ontzettend ergeren aan sommige mensen die dit als een serieuze film beoordelen.
Dit is gewoon pure lol !!
Geen gooi om een briljant bedachte film te maken..
Dit deel is inderdaad minder dan de andere delen maar ik vind het genoeg voor een 3.5 !!
Je moet dit echt niet als serieuze film mee gaan rekenen mensen..
medium
het lijk me een leuke film die film heb ik wel eens gekeken maar ik weet niet welke deel
jammmer dat ik geen bbc2 heb
Don_Mat
wel de minste van allemaal, maar wel grappig. Leuk om met een groepje vrienden te kijken. 3 *
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
die clown komt uit de film poltergeist, daar attackeerd hij ook iemand, dacht de zoon van het gezin
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Dit is gewoon pure lol !!
Geen gooi om een briljant bedachte film te maken..
Je moet dit echt niet als serieuze film mee gaan rekenen mensen..
Je moet deze film beoordelen op de humor, want het is een komedie. Daar slaat deze film de plank totaal mis. Verschrikkelijk en bij vlagen amateuristisch.
Kricky
ooit gehuurd toen hij net uit was op dvd. Er viel niks te lachen en ik vond hem eeeeeerig flauw. Deze film kon mij met moeite een glimlach brengen
player3
Jullie zijn ook niet zo veel tevreden over films zie ik ...
Ik heb de film nog niet gezien en hoop dat 't mooi zal zijn
Mug
Beschamende en amateuristische rotzooi, weer vol vrouw- en homo-onvriendelijke 'grappen'. En de kots-scene uit The Exorcist is al te vaak 'geparodieerd'.
Het personage Hanson met z'n handje weet de film te redden doordat ik daar wel een paar keer om moest lachen. Resulterende in een krappe 1* waardering.
Nou ben ik altijd een Scary Movie fan geweest, van alle delen, geen 1 deel vond ik echt heel slecht. Deel 2 is trouwens wel de allerminste. Maar ook dit deel had zijn leuke grappen. Ik geef hem een 2*
X__Liesjj
Geef eens een voorbeeld dan..
Theatertje
Geef eens een voorbeeld dan..
Een voorbeeld van wat? Deze film is gewoon behoorlijk slecht, maar slaagt daarmee in de vooraf ingenomen bedoeling. 3.5 sterren.
Xan21
4 en 2 zijn toch wel de slechtste
Deel I heb ik krom om gelegen, vooral met die Doofy!
JannekeB.
Ik vind , 1,3 en 4 leuk, maar deel 2 echt niet,
dat handje vind ik gewoon goor om naar te kijken
*1,5
ILDIB
duidelijk kun je de originelen eruit halen en dat is het enige wat deze film het aanzien ward maakt. Veel minder dan deel 1 helaas
Betjeuhx
Nou, ik zag Pltergeist ie ook in deze fim verwerkt is, et e clown enzo. Nu heb ik een hekel aan clowns -_-" . echt wel een grappig én engere film dan de eerste SCary Movie. Deze is de beste van de 4 !

Scary Movie 5

The Simpsons Movie
Animatie / Komedie, 2007

Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animatie / Komedie, 2005
seksexorcismespookhuisparodiespoofhorror spoofsecret doorgross out comedy college studentschool projecthaunted mansionhorror parody