Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 12 oktober 2006
Bekijk via Videoland
Plot The Devil Wears Prada
"Meet Andy Sachs. A million girls would kill to have her job. She's not one of them."
Andrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofdredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.
Andy Sachs
Doug
James Holt
Richard Sachs
roybras
oke het is een vrouwenfilm maar schoon verhaal mooi acteerwerk
goei filmpje je moet er wel voorzijn
darkjaap
leuke feel good movie
vind hem erg origineel en tja streep stal natuurlijk weer de show
niet mijn genre maar heb tot het eind wel met een big smile gezeten
3,5 * btw ik ben niet eens een vrouw en vond hem nog erg grappig
Bambi18
Echt zo'n film die je op een avondje met vriendinnen / vrienden op de bank met een zak chips gaat kijken. Heel vermakelijk en zeer sterk geacteerd door Meryl Streep. Aanrader!
G.1Rl
Hij is wel leuk, maar er zit niet veel afwisseling in het verhaal. De acteerprestaties zijn wel ok, dus hij is best leuk om een keertje te kijken.
Best een geinige film met een combi van humor en dramatiek. Meryn Streep zet echt een fantastische rol neer als de ultieme baas-bitch. Wat speelt ze overtuigend zeg! Dankzij haar scoort de film bij mij een voldoende. Verder niet zo superboeiend en erg voorspelbaar.
Kadafi84
Leuke film, vooral als je een mode leuk vind en het modewereldje een beetje snap. Meryl Streep acteert fantastisch in deze film en zorgt er voor dat deze film echt leuk en grappig is om te zien.
JohnWilliams
Ik vind mode niet echt het allerbelangrijkste wat er is.
Maar deze film was wel erg goed!
Gabbere
Anne Hathaway op haar best, denk ik zo.
Ik vind Meryl Streep super spelen in deze film.
Het verhaal is niet echt mijn ding. Gelukkig vond mijn vriendin het verhaal wel leuk en keek ze de film niet alleen om Anne Hathaway te zien spelen
boeliebab
Meryl Streep blijft bewijzen de beste actrice aller tijden te zijn. In deze film schittert ze wederom van het doek en draagt ze de film dan ook. Kan deze film blijven zien, erg grappig maar ook ontroerend.
sodo
Meryl Streep kan beter! Ik vraag me af waarom ze een oscarnominatie voor haar rol in deze film kreeg.
*kelly*
Deze film moet het niet hebben van zijn humor, maar wel van de inhoud, de relaties tussen de verschillende personages en hoe die zich in de loop van de film ontwikkelen.
Doet me eigenlijk een beetje denken aan de Vlaamse(Belgische)serie Sara.
--------------->4*
desteven007
Heb deze film nog in avant-première gezien, best aardige film, ik heb er eerlijk gezegt niet echt mee moeten lachen, Komedie / Drama, gaat niet echt goed samen moet ik zeggen.
Cashmyra
hoezo gratis reclame voor prada
njaa, misschien hebben ze ook wel betaald
meryl streep is en blijft ge wel dig.
het verhaal: niet echt mijn ding, maar ik heb me zeker wel vermaakt.
JohnWilliams
Anne Hathaway heeft me verrast.. this girl can act.. 4,5*
Maar helaas voor haar was Streep wel even een tikkie beter.
gauke
Volledig gedragen door Streep, zij heeft geen woorden nodig met haar hoofdknikjes, zonnebril en samengeperste lippen. Wat kan ze de hooghartige hoofdredacteur fenomenaal neerzetten.
notorious_kim
zonder twijfel een van de betere komedies van de laatste jaren. Anne Hathaway verbaasde me met haar optreden in deze rol! Van Meryl Streep zijn we natuurlijk dit niveau gewoon.
Deze film is denk ik wel voornamelijk een vrouwenfilm
maxo922
eerlijk gezegd best saai...maar 2 keer gelachen. jammer veel meer van verwacht. * 2,0
Tha Luz
Leuke film beetje vrouwen film maar ach:)
Kon er soms nog wel om lachen en meryl streep deed het erg leuk:)
3.0
Mindsick
Wat heb ik genoten van deze film. Heb hem al meerdere malen gezien, en ik blijf genieten van de bitchy rol van Meryl Streep. Zij steelt zeker te weten de show in deze film. Anne Hathaway was ook niet slecht, integendeel. 4,5*
Michaelpitt
Ontzettend leuke film! Ik heb hem al zovaak gezien en hij verveelt nooit. Het lijkt alsof er iedere keer als ik hem zie iets anders gebeurd.
4,5*!
X.MagnuM
Echt zó'n leuke film!
Heb er echt van genoten.
Maar het is volgens mij maar goed dat ik het boek pas ná de film heb gelezen, want dan was de film wel tegen gevallen denk ik.
Want er is wel veel niet te zien in de film.
*Me*
Meryl streep speelt in deze film weer fantastisch. Zij maakt de film gewoon goed.
That's all
Errie
Leuke vrouwen film.
Heb hem als man ook gekeken ook wel leuk.
Goed acteer werk en je kan op sommige momenten ook wel weer lachen
horsefilmfan
Heb het boek gelezen,film nog niet gezien.Ik ben niet zo'n fan van Anne Hathaway,maarja

'The Devil Wears Prada 2' krijgt eerste teaser: 'Niet te geloven'

My Sister's Keeper
Drama, 2009

The Perks of Being a Wallflower
Romantiek / Drama, 2012
parijs, frankrijknew york cityjournalistgebaseerd op boekjournalistiekfashion journal assistantjob entrant job intervieweditor-in-chiefmodefashion magazine bulliedcity lifefashion industry