• 9.379.546 stemmen

The Devil Wears Prada (2006)

Komedie / Drama | 109 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: David Frankel

Met onder meer: Meryl Streep, Anne Hathaway en Stanley Tucci

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 12 oktober 2006

Plot The Devil Wears Prada

"Meet Andy Sachs. A million girls would kill to have her job. She's not one of them."

Andrea verhuist van een klein dorpje naar New York waar ze een baan versiert bij één van de grootste modebladen. Ze wordt de assistente van de hoofdredactrice Miranda Priestley. Het werken voor de grillige Miranda blijkt echter onvoorstelbaar lastig.

avatar van roybras

roybras

oke het is een vrouwenfilm maar schoon verhaal mooi acteerwerk

goei filmpje je moet er wel voorzijn

avatar van roozblooz

roozblooz

leuke film, tof geacteert en het verhaal zelf is ook goe!

avatar van darkjaap

darkjaap

leuke feel good movie

vind hem erg origineel en tja streep stal natuurlijk weer de show

niet mijn genre maar heb tot het eind wel met een big smile gezeten 3,5 * btw ik ben niet eens een vrouw en vond hem nog erg grappig

avatar van Bambi18

Bambi18

Echt zo'n film die je op een avondje met vriendinnen / vrienden op de bank met een zak chips gaat kijken. Heel vermakelijk en zeer sterk geacteerd door Meryl Streep. Aanrader!

avatar van G.1Rl

G.1Rl

Hij is wel leuk, maar er zit niet veel afwisseling in het verhaal. De acteerprestaties zijn wel ok, dus hij is best leuk om een keertje te kijken.

JohnWilliams

Inderdaad, vooral Streep speelt geweldig.

avatar van The Oceanic Six

Best een geinige film met een combi van humor en dramatiek. Meryn Streep zet echt een fantastische rol neer als de ultieme baas-bitch. Wat speelt ze overtuigend zeg! Dankzij haar scoort de film bij mij een voldoende. Verder niet zo superboeiend en erg voorspelbaar.

avatar van Kadafi84

Kadafi84

Leuke film, vooral als je een mode leuk vind en het modewereldje een beetje snap. Meryl Streep acteert fantastisch in deze film en zorgt er voor dat deze film echt leuk en grappig is om te zien.

JohnWilliams

Ik vind mode niet echt het allerbelangrijkste wat er is.

Maar deze film was wel erg goed!

avatar van Gabbere

Gabbere

Anne Hathaway op haar best, denk ik zo.

Ik vind Meryl Streep super spelen in deze film.

Het verhaal is niet echt mijn ding. Gelukkig vond mijn vriendin het verhaal wel leuk en keek ze de film niet alleen om Anne Hathaway te zien spelen

avatar van boeliebab

boeliebab

Meryl Streep blijft bewijzen de beste actrice aller tijden te zijn. In deze film schittert ze wederom van het doek en draagt ze de film dan ook. Kan deze film blijven zien, erg grappig maar ook ontroerend.

avatar van sodo

sodo

Meryl Streep kan beter! Ik vraag me af waarom ze een oscarnominatie voor haar rol in deze film kreeg.

avatar van *kelly*

*kelly*

Deze film moet het niet hebben van zijn humor, maar wel van de inhoud, de relaties tussen de verschillende personages en hoe die zich in de loop van de film ontwikkelen.

Doet me eigenlijk een beetje denken aan de Vlaamse(Belgische)serie Sara.

--------------->4*

avatar van Orna24

Orna24

Anne Hathaway heeft me verrast.. this girl can act.. 4,5*

avatar van desteven007

desteven007

Heb deze film nog in avant-première gezien, best aardige film, ik heb er eerlijk gezegt niet echt mee moeten lachen, Komedie / Drama, gaat niet echt goed samen moet ik zeggen.

avatar van Veruca

Veruca

Nou snap ik waarom mijn moeder fan van Meryl Streep is =)

avatar van Cashmyra

Cashmyra

hoezo gratis reclame voor prada

njaa, misschien hebben ze ook wel betaald

meryl streep is en blijft ge wel dig.

het verhaal: niet echt mijn ding, maar ik heb me zeker wel vermaakt.

Orna24 schreef:

Anne Hathaway heeft me verrast.. this girl can act.. 4,5*

Maar helaas voor haar was Streep wel even een tikkie beter.

avatar van gauke

gauke

Volledig gedragen door Streep, zij heeft geen woorden nodig met haar hoofdknikjes, zonnebril en samengeperste lippen. Wat kan ze de hooghartige hoofdredacteur fenomenaal neerzetten.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

zonder twijfel een van de betere komedies van de laatste jaren. Anne Hathaway verbaasde me met haar optreden in deze rol! Van Meryl Streep zijn we natuurlijk dit niveau gewoon.

Deze film is denk ik wel voornamelijk een vrouwenfilm

avatar van maxo922

maxo922

eerlijk gezegd best saai...maar 2 keer gelachen. jammer veel meer van verwacht. * 2,0

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Leuke film beetje vrouwen film maar ach:)

Kon er soms nog wel om lachen en meryl streep deed het erg leuk:)

3.0

avatar van Mindsick

Mindsick

Wat heb ik genoten van deze film. Heb hem al meerdere malen gezien, en ik blijf genieten van de bitchy rol van Meryl Streep. Zij steelt zeker te weten de show in deze film. Anne Hathaway was ook niet slecht, integendeel. 4,5*

Amazing ! 4.8*!!

avatar van hangtangding

hangtangding

Meryl Streep maakt deze film top!!!

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Ontzettend leuke film! Ik heb hem al zovaak gezien en hij verveelt nooit. Het lijkt alsof er iedere keer als ik hem zie iets anders gebeurd.

4,5*!

avatar van X.MagnuM

X.MagnuM

Echt zó'n leuke film!

Heb er echt van genoten.

Maar het is volgens mij maar goed dat ik het boek pas ná de film heb gelezen, want dan was de film wel tegen gevallen denk ik.

Want er is wel veel niet te zien in de film.

avatar van *Me*

*Me*

Meryl streep speelt in deze film weer fantastisch. Zij maakt de film gewoon goed.

That's all

avatar van Errie

Errie

Leuke vrouwen film.

Heb hem als man ook gekeken ook wel leuk.

Goed acteer werk en je kan op sommige momenten ook wel weer lachen

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Heb het boek gelezen,film nog niet gezien.Ik ben niet zo'n fan van Anne Hathaway,maarja