Genre: Komedie / Drama
Beleef deze film nu bij Pathé! TIPOn Demand:
Te zien in 121 bioscopen
Plot The Devil Wears Prada 2
"Icons reign forever."
De carrière van Miranda Priestly gaat bergaf. Dat komt omdat ze verplicht is oog in oog te staan met Emily Charlton, haar voormalige assistente die nu haar rivaal is geworden. Beiden strijden om advertentie-inkomsten die Miranda hard nodig heeft terwijl haar pensioen nadert.
Miranda Priestly
Sasha Barnes
Lily
Irv Ravitz
Jotil (crew bioscoopreleases)
Vanaf 30 april 2026 in de bioscoop (20th Century Studios via Disney)
soom
Ladies night.
'Is that Hugh Jackman?'
Mmm. Bovenstaande quote/zin/daarop volgende dialoog, vond ik eigenlijk het meest memorabel.
Totaal onnodige zooi allemaal, hoeveel keer het ook genieten is van Anne en Emily.
Goeie film waarin een journaliste ontslagen wordt en weer bij haar oude werkgever aan de gang gaat. Een laat vervolg waarbij de veranderende tijden het grootste deel van de humor oplevert. Het verloop is hier en daar wel voorspelbaar, maar het kijkt allemaal gemakkelijk weg (vooral vanwege de fijne cast). Net iets minder goed dan het eerste deel, maar nog net 3.5 sterren.
K. V.
Deze onverwachts kunnen meepikken en vond het wel een vermakelijke film. De toon zelf vond ik wel minder hard dan de vorige film, al is het wel al lang geleden dat ik die heb gezien, dus ik kan er ook wat naast zitten. De cast deed het wel prima en ondanks de langere speelduur verveelde hij ook niet. Het verhaal was niet super verrassend, maar stoorde ook niet.
clubsport
Begrijp ik dit goed ? , een tweede deel waarin de plot van de eerste film ( vrouw gaat werken voor de duivel en verwerpt uiteindelijk haar voorstel omdat ze het moreel verwerpelijk vind om in deze backstab cultuur te functioneren) volledig word terug gedraaid .
nu moeten we het blijkbaar moreel goed vinden om deze backstab en toxische cultuur te normaliseren en zelfs goed te keuren , min of meer de vrouwelijke Weinstein variant , maar omdat het vrouwen zijn mag het niet worden bestraft of zelfs maar afgekeurd , nee sterker nog : het moet worden bejubeld en gepromoot .
In deel 1 groeide het personage van Anne hathaway in een beter mens , in dit vervolg word dat volledig genegeerd en overboord gegooit ten gunste van een feministische promotie boodschap .
Goldie63
Hahahaha, wat een hoogdravend en pretentieus gelul. Hoe vervelend moet je leven zijn als je overal maar iets achter moet zoeken.
Dit is gewoon een heerlijke film met de ene na de andere cynische/sarcastische opmerking en heerlijke karakters.
clubsport
Een heerlijke film met een heel narcistische boodschap ,en dito karakters die het plot van de eerste film totaal omdraaien , in een notedop : moreel bankroet hollywood ten top .
Goldie63
Jij moet echt een kutleven hebben.
clubsport
Wat je zegt ben je zelf is het spreekwoord .
Tekenend voor iemands karakter als ze zich moeten bedienen van kinderlijke beledigingen .
mrklm
- 12047 berichten
Op hetzelfde moment dat Andy Sachs [Anne Hathaway] een prestigieuze journalistieke prijs in ontvangst mag nemen, worden zij en haar collega’s per direct ontslagen als gevolg van bezuinigingen. Via via komt ze opnieuw te werken voor Miranda Priestly [Meryl Streep], die niet zo gehaaid is als ze was en verwikkeld is in een machtsstrijd met haar voormalig pupil Emily [Emily Blunt]. Die machtsstrijd is oninteressant. Dit is dan ook vooral een excuus om een indrukwekkende parade aan modeiconen en aanverwante beroemdheden te laten opdraaien voor cameo’s. Een egoproject voor de modewereld, hooguit aan te raden voor diehardfans van high fashion.
Bubblez
- 2074 berichten
Vermakelijke film die erg in lijn ligt met de eerste, dus een wat nostalgische trip met veel referenties aan de voorloper.
Ik schrok wel van Justin Theroux, herkende hem pas wat later.
Goldie63
Wat je zegt ben je zelf is het spreekwoord .
Ik heb een heel fijn leven hoor.
Jij daarentegen weet van een fijn vermakelijk Hollywood filmpje te doen alsof het om een of ander maatschappij kritische , filmhuis film zou moeten gaan.
clubsport
Ik heb een heel fijn leven hoor.
Goldie63
Hahahaha, “karaktermoord”. Man man man. Alles moet tegenwoordig maar zo serieus genomen worden. Het mag niet meer oppervlakkig zijn en moet diepgang hebben. Ppppffftt, zo vermoeiend. Ik wens je verder nog heel veel film “plezier”.
Goldie63
Oh mijn god , kinderlijk gezeik nog wel. Mijn excuus dat jouw verheven persoonlijkheid tegengeluid niet kan dulden. Bovendien bepaal jij niet of ik wel of niet reageer.
pierre18
Oef, een lange zit, een matig verhaal en een ware tegenvaller als geheel. Streep doet het uitstekend en sommige beelden zijn gewoon goed, maar het geheel is erg rommelig en stoelt meer op mooie beelden en de kracht met het verfrissende van deel 1, dan dat het werkelijk iets nieuws te bieden heeft. Daarnaast vond ik Hathaway ook erg vlak acteren. Verder is het ook nergens komisch, intrigerend, boeiend of vol met emoties. De doelgroep is duidelijk, en deze personen zullen er om de een of andere reden van smullen, maar waar deel 1 een groot publiek tot zich nam, zal dat nu minder zijn. De glamour en glitter heeft zijn glans met dit product wel verloren. Voor fans kan een deel 3 niet snel genoeg komen, voor mij (en misschien vele anderen) niet.

The Devil Wears Prada
2006

'The Devil Wears Prada 2' verslaat het openingsweekend van orgineel met 233 miljoen dollar

Meryl Streep en Anne Hathaway keren vanaf vandaag terug in 'The Devil Wears Prada 2'

'The Devil Wears Prada 2' krijgt eerste teaser: 'Niet te geloven'
new york citygebaseerd op boekvervolgmodenostalgicfashion magazine dramedymagazine editorfashion industryfashionista admiringexhilaratedmodest