Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: John Bonito
Met onder meer: John Cena, Kelly Carlson en Robert Patrick
Gesproken taal: Arabisch, Spaans, Engels en Italiaans
Plot The Marine
"They took his wife. Now he's coming."
Een marinier wordt oneervol ontslagen nadat hij een direct bevel had genegeerd. Hij gaat direct op zoek naar een job, maar wordt reeds na één dag ontslagen. Zijn vriendin stelt voor op naar de bergen te trekken om eventjes te ontspannen. Onderweg komen ze in aanraking met een bende criminelen waarna hij zijn ontvoerde vriendin moet proberen te redden.
John Triton
Terrorist
Van Buren
Rick
FillumGek
Weet niet of het wat wordt, maar John Cena is één van mijn favoriete worstelaars
DiDa
De trailer van The Marine ziet er fantastisch uit. Het wordt wel een simpele actiefilm, maar het ziet wel vet uit.
take-sensei
Komt deze ook uit in nederlandse bioscopen?
Ik hoop het wel, want het lijkt me een coole film om in the bios te zien!
DiDa
Ik heb nog geen idee Take-Sensei. In Amerika komt deze film wel in de bioscoop.
Herisson
De trailer van The Marine ziet er fantastisch uit.
Mee eens!
Reaper
Lijkt me idd wel een stoere film! wil ik zeker weten in m'n DVD collectie hebben!
cyberdad
lijkt me een ongeloofelijke kutfilm
Lijkt me jouw mening ook, zonder dat je iets gezien hebt.
Helderziend misschien?
jex
Gisteren gezien en ik vond het een zeer vermakelijke actie film. Gewoon genieten van de achtervolgingen, gevecht scenes en explosies zonder te veel cgi en erbij nadenken hoeft ook niet want het verhaal stelt ook niks voor. Gewoon plank gas en genieten maar.
DiDa
Lekker toch!!!!!!! Ik vind het weleens fijn wanneer er weer eens een gewone simpele actiefilm wordt gemaakt. Deze wil ik echt zien...
take-sensei
Ja zeker weten, maar ik kan nog geen webshop vinden op internet, waar je deze film kan bestellen...
jex
Hij is pas een maand uit namelijk.
jurgen claes
john cena is zowel een held in als naast de ring.
the marine ziet er zeker en vast een fantastische film uit. ( now you can see me )
Funky Junky
Kijkt lekker weg op een saaie doordeweekse middag. Een simpele actie met wat grappige stukjes maar zeker geen origineel verhaal. 3*
Plankje
In het begin dacht ik: echte B-movie.
Na afloop wist ik: op het randje, net geen B.
Komt door Kelly Carlson (prachtige dame) en Robert Patrick (goed acteur).
De hoofdrolspeler John Cena komt uit de WrestleMania Daar zijn ze ook aan het acteren, echter is acteren in een film toch net even wat anders. Moet gewoon weer terug naar de WWE. Wel een goed lichaam trouwens.
Niets bijzonders dus.
Flashbot
Is dit niet zo'n film met een hoog amerikaanse arrogantie?.. van "we are marines.. you are ower mission" zoals die marine loser uit de 'world trade center' zei.
Nou ja.. maar us ff pindakazen dan.
mrdig
In het begin dacht ik: echte B-movie.
Na afloop wist ik: op het randje, net geen B.
Komt door Kelly Carlson (prachtige dame) en Robert Patrick (goed acteur).
Mee eens, die Kelly is enorm hot! Verder is de actie prima, acteerprestaties matig en af en toe flauwe grapjes. Wel 1 leuke knipoog naar een oude rol van Robert Patrick.
thomas82
Aardige film, voor een WWE persoon heeft ie redelijk acteer talenten. Het is geen film die ik zou aanschaffen, maar bij geen keuze in de videotheek is dit een prima optie. Soms wat domme actie gecombineerd met Stukjes humor, een thriller zou ik het niet durven noemen...
Haalt net 3* met enige twijfel
djelle
Hey, dit lijkt me echt helemaal mijn type film!! (zonet de indrukwekkende trailer gezien, hopelijk bedriegt ie me weer niet)
Komt deze nu in de cinema of ligt ie al in de DVD rekken?
elisamad
lijkt me een ongeloofelijke kutfilm
Het lijkt me dat je weinig idee van film recensie plaatsen hebt.
In ieder geval heb je weinig idee van beschaafd Nederlands ipv straattaal zou je allereerst de film moeten kijken en dan een post plaatsen.
Deze film is een actie-film en zal qua inhoud weinig afwijken van de films die eerder van deze acteur verschenen zijn .
Ik kijk m morgen en zal dit postje nog aanvullen met een oordeel van me!!
Scavy
Ik vond het wel een aardige film, het verhaal was wel erg dun maar dat mag de pret niet drukken.
Als je van actie houd moet je hem gewoon een keer kijken
Burp
Tegen Robert Patrick: "This guy is like the Terminator".. daarna zo'n boze blik => geweldig
Wel aardige actiefilm, met wel heel veel ik-duik-uit-het-raam-terwijl-het-gebouw-ontploft momentjes
Leuk voor een brakke zondagmiddag
Wouter666
net gezien, maar o-o-o wat een ongeinspireerde bagger zeg, 13 in een dozijn film.
vol met cliches en met de actie viel het ook nog wel mee.
tijdverspilling........
djelle
Ahum...
Komt deze nu in de cinema of ligt ie al in de DVD rekken?
Waar hebben jullie hem gezien? Wil hem zelf zo vlug mogelijk eens bekijken hoor! (informatie over DVD of cinemarelease vind ik vreemd genoeg niet meteen terug op het net)
Denniswolt
Goede actiefilm.
Misschien een nieuwe Bruce Willis (Die Hard), of Steven Seagal, Arnold Schwarzenegger of Jean-Claude Van Damme. Ik vond het een typische actiefilm waar er zoveel van zijn, neemt niet weg dat het een goede film is.
The_Game
Robert Patrick was eigenlijk de enige in de film die echt weet wat acteren is. Helaas liet hij dit niet zien in deze film, maar toch was hij hier de leukste. John Cena is eigenlijk altijd al slecht in de ring, en ja... heel verrassend... hij kan niet acteren... Shit hee dat had ik echt niet verwacht.
Hoogte puntje van de film was het stukje als ze het over Terminator hebben, maar ik denk niet dat dat ook echt de bedoeling was van de film. Evil Chickie Abigail Bianca is echter wel erg leuk om te zien.
Tja, houd je van een stomme, Amerikaanse actiefilm zonder enig verhaal met de acteer prestaties van Steven Seagal of Jean Claude, dan is dit echt de film voor jou.
WWE films moeten maar zorgen dat ze iets beters in de bioscoop krijgen. Het is ze al een beetje gelukt met See No Evil (See no evil), maar The Marine slaat bij mij duidelijk de plank mis.
1.5* voor Robert Patrick en Evil Chickie
granite
Een film met te veel zich herhalende ontploffingen en actie. Flinterdun verhaal. Terminatorgrap irriteerde me. Alleen de mooie vrouw (abigail) is verantwoordelijk voor het uitzien van de film door mij.
Misleidende titel ook "the Marine" Je zou kunnen denken dat er "marine" elementen in de fim zou zitten.. niet is minder waar..
1 ster
Goodfella_90
Haal niet de begrippen 'marine' en 'navy' door elkaar. The Marine betekent slechts de marinier en volgens de plotbeschrijving hierboven is hij dat ook.

The Marine 6: Close Quarters

Tigerland
Oorlog / Drama, 2000

The Condemned
Actie / Thriller, 2007
ontvoeringmachogangstervrouwswampsouth carolinaoorlogchangeiraq warcommandoex-marine diamond heistmilitary discharge