• 9.379.506 stemmen

Met onder meer: Sam Neill, William H. Macy en Téa Leoni

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 2 augustus 2001

Plot Jurassic Park III

"This time, it's not just a walk in the park!"

Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dino's komt te staan.

dammit

er is toch iets dat ik niet snap in het begin met die boot en die gasten met die parachute

het word mistig en op eens begint de boot te schudden en dan komt de boot uit de mist en dan zijn die mannen op die boot weg

dat stukje snap ik nog steeds niet

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

dat stukje snap ik nog steeds niet

Dat was de Foggosaurus, het lijkt net mist, maar eigenlijk is het een gasvormige dino.

op google zeggen ze de foggosaurus bestaat niet

was het mischien niet de spinosaurus die vanuit het water kwam daar dacht ik altijd aan

als het een onderwaterdinosaurus is waarom komt hij is hij dan nooit gesignaleerd bij de cust van costa rica of die andere landen volgens mij is het gewoon de spino

daarom vroeg ik het ook om het correcte antwoord te krijgen maar een froggosaursu is het niet hoor volgens mij de spino daar leg ik het nu op maar als je het echte antwoord weet zeg het dan even

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Helaas, u bent niet geslaagd voor uw examen: Herken de als grappig bedoelde woordspelingen.

Daarbij, een cursusje interpunctie kan ook geen kwaad.

dammit

helaas, u hebt u huisdier niet kunnen bevruchten er is wel een soort wit spul gevonden maar dat was verrot mischien is zijn baasje omgebouwb maar ging dat niet helemaal goed, wij raden un aan om de bevruchting nog een keer te doen veel succes.

okee

als die verongelukte boot daadwerkelijk het werk was

van een onderwater aanval door die Spino

dan verklaar ik het meteen tot een 0'5 film

heb nu nog 1'5 staan .......................................

avatar van Dutchero

Dutchero

Net 1 film teveel, het slaat nu echt nergens meer op

matitie

de dinosaurussen zagen er veel nepper uit dan in de vorige jurassic park films. Als ze met het vliechtuig neerstorten zijn de special effects erg slecht en ik snap ook niet waarom de mensen in het vliechtuig zo bang zijn voor wat duidelijk een pop is.

Na het gevecht tussen de spino en de T.rex komen we weer de raptorobsessie van de makers tegen, voor deze film zijn ze echt véél te slim gemaakt, raptors waren echt niet slimmer dan bv. struisvogels en het zijn dan nog eens zeer bezorgde ouders. Ze volgen de helden over het hele eiland m de twee eieren die Billy heeft gejat. Tjonge,jonge. Het eindigt met de twee meest ongeloofwaardige scènes tot dusver.

Grant slaagt erin om met de raptors te spreken door een klankbuis en dan komt het leger ineens toch helpen terwijl dat in het begin niet mogelijk was.

Een overbodige sequel en ik huiver al voor jurassic park IV

matitie schreef:

komaan joch, het is een film. in de film is de spinosaurus realiteit. ze moeten bang zijn.

Pastichio Rocker

Ik snap niet dat die mensen bang zijn in die film want die dino's kwamen toch echt wel uit de computer!

meen je dat nu echt

meen je dat nu echt

Natuurlijk niet! Maar lees de reactie van matitie eens...

Pastichio Rocker schreef:

Natuurlijk niet! Maar lees de reactie van matitie eens...

heb ik nog eens gelezen. heel stomme reactie

Kevin13 schreef:

Je begrijpt me daarmee verkeert. Daarmee wil ik gewoon zeggen dat de dinosaurussen veel minder overtuigend zijn dan in de vorige jurassic park films.

matitie schreef:

dat is inderdaad wel zo.

matitie

En dat van die raptors...

Ik vind dat ze nu te ver zijn gegaan. Grote raptors waren blijkbaar nog niet goed genoeg, nu moeten ze ineens erg slim zijn.

Misschien vinden jullie dat niet te ver gaan maar ik wel.

matitie schreef:

En dat van die raptors...

Misschien vinden jullie dat niet te ver gaan maar ik wel.

dat is het grootste probleem hier niet

het GROOTSTE is die Spino die Vogels plus het korte speelduur en domme verhaal plus cast

dat is het grootste probleem hier niet

de spino was de grootste vleeseter, maar wel niet de sterkste.

avatar van Hankster

Hankster

op google zeggen ze de foggosaurus bestaat niet

Damn, dit meen je niet serieus, hè?

helaas, (knip) succes.

Oh..okay, dit verklaart misschien al wel meer over jouw IQ Wat een overbodige opmerking zeg. Maargoed, dat zal je ook van deze post vinden.

Ik ben eigenlijk benieuwd wat de meesten die een hoog cijfer aan JP3 geven van de eerdere delen vinden, en dan met name TLW?

Wat is een hoog cijfer?

nee dankje

hmm, je hebt gelijk.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Korte speelduur en non stop actie zijn juist de pluspunten aan deze film. TLW ging maar door en had bovendien een nogal stom einde.

BoordAppel schreef:

meschien omdat het allemaal niet meer zo vers was als in het eerste deel

over het einde van lost world heb ik niks teklagen

eind goed al goed

dinos komen er levend van af en waren weer terug op hun eiland

beter einde dan king kong

dit deel had pas echt een slecht einde

bijna net zo slecht als de gehele film zelf

ik verwachte serieus dat die spino op een gegeven moment nog engels ging praten en of vliegen

zonde dat men altijd net lang doorgaat met uitmelken

the Lion King ............................................het derde deel
I know what you did last summer ..........het derde deel

zijn slechts een paar andere voorbeelden

vind ik ook.

ik vind de eerste Lion King fantastisch, maar door de delen dat er achter kwamen. Scar heeft een vrouw en zoon
Jaws is ook een voorbeeld