• 8.761.684 stemmen

Jurassic World: Dominion (2022)

Actie / Avontuur | 146 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigde Staten / China / Malta

Geregisseerd door: Colin Trevorrow

Met onder meer: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en Sam Neill

Gesproken taal: Engels, Frans en Maltees

Releasedatum: 9 juni 2022

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Jurassic World: Dominion

"The epic conclusion of the Jurassic era."

Dominion speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Owen Grady

👍
👎

avatar van lang pee

lang pee

Stop toch met die ellende, we weten het nu wel, trouwens waarom altijd dat woke gezeur. Woke of niet het is gewoon een ellendig slechte flauwe film en ik moet eerlijk zijn ik heb hem een half uur voor het einde uit gezet....

avatar van Manchego

Manchego

Voor een zoveelste vervolgfilm is deze best ok en vermakelijk, goed voor nog eens een ouderwets avondje dino-spektakel. Het nieuwe is er natuurlijk al lang af, het verhaal wat dunnetjes, maar de knipoogjes naar de vorige JP films kon ik wel smaken. Leuke tijd mee gehad, gewoon niet teveel bij nadenken

Grappig dat mensen ook woke-gedoe in films beginnen te zien. Het lijkt me toch niets nieuws dat de goedzakken in commerciële kaskrakers de wereld van het kwaad willen redden.

avatar van Basbier74

Basbier74

Poeh .. lange film .. had van mij ook in 1,5 uur afgekunt in plaats van 2,5.

avatar van wouds601

wouds601

Dit vervolg was beter te doen dan de vorige. Lange zit maar wel boeiend tot het einde. Dat woke gedoe is mij eigenlijk niet echt opgevallen. Leuk om ook de oude cast van de eerste film weer te zien. Ja, sommige scenes zijn wat overdreven. Maar dat was in de eerdere films niet anders. Blijft gewoon leuk hoe dino's toch achter de mensen aanzitten. Toch wel 3,5* uiteindelijk.

avatar van Brabants

Brabants

Jurassic World: Dominion was voor mij toch wel enigszins een tegenvaller. De film wil te veel op de verhaaltour en mist wat we gewend zijn door simpelweg te weinig actie. Waarschijnlijk zouden ze er beter aan doen om de World serie te sluiten en bij een eventueel volgend deel weer eens een andere weg in te slaan.

CLAIM €100 BONUS OP JE 1E STORTING Meld je aan

public groot monsterdinosaurusontvoering van kinderenjurassic parkjurassic aventureanimal sanctuary actionfantasyshot on film巨型怪物恐龙侏罗纪动物保护区