The Hills Have Eyes (2006)
Genre: Horror
Verenigde Staten / Frankrijk / Marokko
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan en Vinessa Shaw
Releasedatum: 24 augustus 2006
Plot The Hills Have Eyes
"The lucky ones die first."
Een Amerikaanse familie is met de caravan op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.
Doug
Papa Jupiter
Lizard
Big Brain
Steve-a
Het orgineel is een van mijn favoriete horror film. Dit is zo veel slechter. Ik had er toch meer van verwacht, maar helaas.
W.M.J.M
Tot nu toe de enigste remake die beter is dan zijn origineel. Petje af voor Alexandre Aja: 4,5*
Ben Hur en The Maltese Falcon!
Nathan013
duurt een beetje lang voordat hij echt begint maar lekker gruwelijk:D
Schiedammer
Ik had hele hoge verwachtingen van de film maar die vielen helaas een beetje tegen. Film was wel leuk om te zien maar ik had hem veel enger verwacht en ik vond de wezens er nou niet echt eng uit zien. Verhaallijn was wel aardig verzonnen al had je wel het idee dat er meer in had kunnen zitten. Beeldkwaliteit en het geluid op dvd is gewoon goed. Maar ik kom toch niet hoger dan 3,5*
Leno
Aardige remake waarbij de filmmakers duidelijk meer geld tot hun beschikking hadden. Hierdoor kan de regisseur er een aantal lekker overdreven ranzige scenes instoppen. Met name het einde is lekker bloederig met strakke actiescenes. Hier ligt dan ook het grootste verschil met het orgineel, die toch een beetje knullig overkwam (met name bij de actiescenes).
Als minpunten kan ik noemen het gebrek aan sympathie dat je hebt voor de hoofdrolspelers en het gebrek aan spanning (op wat cliché schrikmomenten na).
Bob Gray
- 2049 stemmen
Erg toffe film die ik eens in de zoveel tijd weer eens herkijk.
Elineloves
Een film die niet teleurstelt qua spanning, gruwelijkheid en walging!
Attieee
aangezien ik iets heel snel eng vind, vloog ik bij deze film letterlijk de lucht in, op een heel voorspelbaar eng moment.
Ik vond het wel een redelijke film, zaten leuke stukjes tussen! die misvormde mensen, mutanten erg mooi gemaakt..
safida
Ik vond de film echt de moeite waard om te kijken en ik vond het echt een goeie film.Ik ben echt een paar keer enorm geschrokken.
En die mismaakte mensen ,echt goed gedaan hoor.
Ze leken wel een beetje echt.En dan het einde.......ik zeg er wel niks over maar zeker kijken als je hem nog niet hebt gezien.
MNV2
- 1900 stemmen
Prachtige remake die stiekem wat beter is dan de versie van Wes Craven. De film is spannender, kent betere effecten en bevat een aantal geniale schrikmomenten.
JDSsmetje
opzich wel een grappige film maar is niet echt wat ik me bij een horror voorstel
Wat stel jij je dan voor bij horror ?
pullie
Een zeer goede horrorfilm!
Gore en bloederige scènes komen hier zeker aan te pas.
Spannende film, goed acteerwerk, gewoon een aanrader!
K@i
nare vieze film niet mijn ding
wel goed om tezien dat die kanibalen een koekje van eigen deeg kregen op het laats
Kr!kke
Een zeer goede horrorfilm!
Gore en bloederige scènes komen hier zeker aan te pas.
Spannende film, goed acteerwerk, gewoon een aanrader!
ga ik 100% mee akkoord, vond het echt een bangelijke film
SvV
Zeer vermakelijke horror. Hou erg van horror en dan is dit zeker een niet te missen film. Lekker vies en ziek op momenten.
pentagirl
ik vind het geen slechte film, maar ook geen goede, sommige scènes waren echt wel voorspelbaar en heel erg cliché. Het acteerwerk vond ik echter wel fantastisch. dus zo'n beetje een gemiddelde, ik geef het een 3
Horrorfreak12
een goede horrorfilm met verschillende leuke wendingen en soms
erg ziek en bloederig
Score ....................................... 4.60
Postitie alle films .................... 2 / 375
postitie horrorfilms .................. 1
Ik denk dat dat genoeg zegt
fappie
- 2005 stemmen
ik vond dit echt een walgelijke film.. mja tis ook niet echt mijn genre.. i'm sorry

Kr!kke
wat bedoel je juist met walgelijk? Walgelijk in de zin van echt een pak te goor of in de zin van ontzettend slecht?
fappie
- 2005 stemmen
nej hij was niet slecht hoor
wss trek ik mijn stem ook wel in.. maar hij was te goor jah.. na die scene in die caravan had ik geen behoefte meer om verder te kijken .. daarom ook geen juiste beoordeling..
jpbosch
Werkelijk té bruut voor woorden. Ik hou er wel van, maar moest af en toe wel even slikken.
Het gegeven; 'Loser staat op en vermoord alle bad guys' spreekt mij wel aan!
margot--
Je voelt de spanning best, gevolgd door meestal een schrikmoment.
Maar de schrikmomenten komen ook onverwachts.
Zeker en vast bloederig, en zelfs een beetje sadistisch.
Vermakelijke film voor wie van horror houdt!
JDSsmetje
The Hills Have Eyes is ondertussen een klassieker. De film laat je niet los en je blijft gewoon aan je tv gekuisterd om verder te film en dus spanning te volgen. Ook een goed dramatisch gedeelte
clockwork72
lekkere horrorfilm. Veel bloed en de spanning zat er goed in!
Soms ook wel een schrikeffect tussendoor.
Goed voor een 3,5
83Utreg!
Ongelofelijk, fataal slechte film. Alles wat horror spannend kan maken zit hier niet in. Vooral, het meest storende vind ik het gedrag van bepaalde mensen. Altijd gaan vechten als je moet vluchten , en andersom. Je kan ook mensen wat minder dom laten reageren op dingen, dan zit je niet de hele tijd aanwijzingen naar je scherm te roepen, en kan je daadwerkelijk angst voelen voor de vijand, die dan ook iets moet kunnen om de slachtoffers te pakken. Daarbij is de film ook vrij onnodig pervers en goor te noemen. Het mag van mij best gruwelijk en bloederig zijn, maar dan wel met de bovengenoemde voorwaarden. Ik heb me zelde zo kapot geergerd als bij deze film.
schram101
Wat een onzin, deze film bevat zoveel elementen die dit tot een goede film maken. Spanning, sterk acteerwerk, een goed verhaal, goede soundtrack, prachtige locatie etc.
In ieder geval vind ik een 0,5 behoorlijk overdreven cijfer voor deze film. Hoewel horror eigenlijk totaal mijn genre niet is ben behoorlijk fan van deze film.
83Utreg!
Oh oke sorry dan. Supergoede en spannende film dit zeg.

The Hills Have Eyes II
2007

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Martyrs
Drama / Horror, 2008

À l'Intérieur
Horror / Thriller, 2007
ambushverkrachtinggas stationnew mexicovanremakebloedvergietenseriemoordenaarslasherwreedheidkannibaalmoordenaarwoestijnfamily holidaykrankzinnigheidghost towntorture pornkannibalismelost in the desertnuclear testingstranded in the deserthuman monster