• 9.373.992 stemmen

The Hills Have Eyes (2006)

Horror | 106 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk / Marokko

Geregisseerd door: Alexandre Aja

Met onder meer: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan en Vinessa Shaw

Releasedatum: 24 augustus 2006

Plot The Hills Have Eyes

"The lucky ones die first."

Een Amerikaanse familie is met de caravan op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Hoewel er in 2006 vast nog wel horden remakes van klassieke (horror) films gaan komen (Evil Dead, om maar een voorbeeld te noemen), is dit er eentje waar ik eigenlijk best naar uitkijk.

Het origineel van Craven uit '77 was vermakelijk, maar deed af en toe toch wel wat gedateerd aan. Ook de cast van deze nieuwe versie (Ted Levine en Aaron Stanford) spreekt me wel aan.

Ik hoop in ieder geval dat Aja er wat moois van weet te maken.

Ik had gehoopt dat Aja iets originelers zou afleveren dan de zoveelste Amerikaanse remake, maar misschien is dit verhaal wel typisch iets voor hem. Mits hij zich niet aan Hollywood-conventies hoeft te houden.

avatar van Justice4All

Justice4All

Eerste versie vond ik wel goed, hoe deze eruit gaat zien ben ik zeker benieuwd.

avatar van donnie B.

donnie B.

trailer ziet er veelbelovend uit!

avatar van damon

damon

Haute Tension was zeer goed en trailer ziet er veelbelovend uit.....kom maar op!

Safri

Jemig wat een trailer zeg. Hopelijk wordt dit weer zo'n manisch gestoorde neo-horror, zoals House of 1000 corpses. Er zit in ieder geval een leuke regisseur achter dit project.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Prima trailer, inderdaad! Deed me af en toe een beetje denken aan de trailer van Wrong Turn.

avatar van darkcity

darkcity

Precies hetzelfde, maar dan ook heelmaal precies hetzelfde verhaal als Wrong Turn maar dan in een woestijn en met een familie, trailer ziet er wel goed uit, zo te zien gebruiken ze weer de 'smerige' filter net als in Texas Chainsaw, ben benieuwd, wel mijn soort film iig !!

Dit verhaal was er wel iets eerder dan Wrong turn..

avatar van De GeuS

De GeuS

Leuk in elkaar gezet trailertje, maar het zal wel weer zo'n standaard slasher worden....

Safri

Denk het niet, maar we wachten geduldig af...

avatar van Halcyon

Halcyon

Leuke trailer. Ik heb wel een zwak voor horrorfilms met "freaky locals" zoals in Deliverance en The Texas Chainsaw Massacre.

Als ik de kans heb ga ik deze zeker zien, maar eerst de originele versie nog te pakken krijgen.

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

Ben erg benieuwd naar deze, wanneer wordt deze verwacht? komt deze in de bios of wordt ie gelijk op dvd geknalt?

avatar van Purmerend

Purmerend

Wat staat er boven de poster?

avatar van Bobby Digital

Bobby Digital

oja ghehe...ik keek ff iets TE snel

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

darkcity schreef:

Dit lijkt inderdaad veel op wrong turn maar het is een remake zo te zien.

Heb het orgineel nooit gezien maar ik verheug me wel op deze film en zeker naar het zien van de zeer spannende trailer.

Één minpuntje is dat het (ik hoop het niet) misschien wel weer zo'n slaher-film wordt.

avatar van darkcity

darkcity

Hi-Tek schreef:

Dit lijkt inderdaad veel op wrong turn maar het is een remake zo te zien.

Vast niet met Aja aan het roer, zie Haute tension, zegt genoeg lijkt me.

avatar van Doom

Doom

Wat een ongelovelijk gave trailer, mijn verwachtingen zijn hoog! Binnenkort ook eens het eerste werk van regisseur Alexandre Aja bekijken. Lijkt me wel een must voor een horror liefhebber.

Poster is overigens ook

Safri

Ben niet meer zo verknocht geraakt aan een trailer sinds The Devil's rejects

avatar van Materny

Materny

Ziet er wel F*cking spannend uit.

Ga hem cker kijken in de bios....................

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Lijkt me geweldige film, misschien lijkt ie idd op Wrong Turn maar die vond ik ook wel goed dus ik ben zeker benieuwd.

als ie in de bioscoop komt ff een groepje meiden regelen en gillen maar.. haha

avatar van Spineglass

Spineglass

net een scene uit de film gezien en moet zeggen. zag er geniaal uit!

voor wie de clip wil zien: www.theluckyonesdiefirst.com[/url]

avatar van Werwolf

Werwolf

Trailer is wel echt top! Mooi onder het nummer van the mama's and the papa's.

Origineel vond ik ook wel goed. Mooie spanningsopbouw. Ben benieuwd!

avatar van D-ark

D-ark

Hier kijk ik naar uit zeg

avatar van Reinbo

Aja heeft met haute tension bewezen de grootmeester van de moderne schock horror te zijn. Lijkt me een toppertje.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

volgens mij is dit echt een super goeie horror, tenminste dat hoop ik, mijn verwachtingen zijn zeker hoog, ik kan echt niet wachten!!

avatar van Justice4All

Justice4All

avatar van Jason28

Jason28

Begrijp het niet zo, is de fantasie en creativiteit soms op om iets nieuws te verzinnen? Zelfs ik heb nog wel duizenden onderwerpen in mijn hoofd waarvan ik denk dat daar een goeie film uit kan komen, denk dat hollywood bang is voor wat nieuws, dat het niet aanslaat of zo. Maar al die remakes... ik weet niet ik zit er niet op te wachten, gelukkig ken ik de oude versie niet dus kan ik deze misschien nog waarderen maar over het algemeen zijn de oude versies nog steeds niet geevenaard, the fog was ook een blunder en de ouwe texas chainsaw massacre blijft ook de beste, en dan helemaal niet te spreken over die zombie remakes.

Safri

Het is inderdaad niet bijster origineel dit. Ik denk alleen wel dat je je op dit moment geen betere regisseur voor dit project kunt wensen. Mwoh misschien Rob Zombie dan

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

staat na 1347 stemmen op imdb al hoger als het origineel. zal dus wel een goede remake zijn.