• 9.380.902 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Weatherby Swann

avatar van Hi-Tek

Hi-Tek

stan schreef:

Vind ik ook heel raar.. Ook een aantal daarvan zijn gewoon van die gebruikers die op alle films die ze leuk vinden 5* stemmen

Ik hoopte ook op een paar recensies na zo'n hoog gemiddelde, maar ja dat gebruikers 5 sterren geven is op zich wel hun mening al is het wel een beetje flauw.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Echt lijkt me zo een geweldige film met dj tiesto als theme song.

Flipman

DJ TIËSTO??!!! Doet hij de Themesong?? Nòg een reden om deze film níet te willen zien!

• 2092 stemmen

Ik vraag me af waarom iedereen toch denkt dat hij dat doet. Hij heeft een mix gemaakt van het nummer "He's a Pirate" maar hij staat nergens ge-'credit' als de maker van de themesong of van de soundtrack, volgens mij dus alleen maar een promotiestunt of zo...

[edit] Ook op zijn imdb pagina staat er niks over; http://www.imdb.com/name/nm1451495/ [/edit]

avatar van specialm

specialm

volgens mij is het ook alleen maar een promo stunt maar ja.. vond de remix ook weer niet zo geweldig wil wel graag de film zien

Mc schreef:

Zie soundtrack op musicmeter, DJ Tiësto heeft idd gewoon een mix gemaakt, heeft verder niets met de theme van Badelt of Zimmer te maken.

Angrod_Pallanén schreef:

Da's alvast fijn, nou alleen nog hopen dat hij ook niet in de film te horen is...

Angrod_Pallanén

Aftiteling gok ik, als hij op de soundtrack staat zal hij vást bij de aftiteling te horen zijn, een nummer dat zo betrokken wordt bij een film is vaak onvoorkombaar in de film te horen, daar kan je van op aan. Maar ik denk niet dat je Keira en Orlando ziet housen op het nummer

• 2092 stemmen

Dat lijkt me inderdaad niet zo voor de hand liggend... Gelukkig maar

Flipman

Tiësto, die had de theme van "Platoon" ook al zo grondig verkràcht, gewoon!

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Flipman schreef:

Tiësto, die had de theme van "Platoon" ook al zo grondig verkràcht, gewoon!

Hij brengt ze gewoon opnieuw onder de aandacht.

De theme van Dj Tiësto: He `s a Pirate vind ik echt geweldig hoor. Je kunt er extreem goed op dansen. Het nummer is beter dan Orlando en (miss anorexia ) Keira bij elkaar. Overigens ben ik ondanks deze 2 minpunten wel benieuwd naar Dead Men `s Chest...

Angrod_Pallanén

Ik krijg een beetje genoeg van al die idioten die in het wilde weg roepen dat elke ster die slank is anorexia heeft. Keira is een gezonde meid, niets mis mee.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Angrod_Pallanén schreef:

Ze roept dan wel dat ze geen anorexia heeft maar dat is toch geen reden om haar gelijk te geloven? Ik mag toch mijn twijfels hebben?

Laatst een foto van haar gezien in de Metro en zo skinny als ze er toen uitzag. Er mogen best nog wel wat kilo `tjes aankomen hoor

Absoluut.

• 2092 stemmen

Da's meer een kwestie van smaak dan een kwestie van 'heeft ze anorexia of niet' geloof ik...

avatar van Niqk

Niqk

ik vind de 5 sterren aanval van gisteren wel een beetje overdreven... ??

• 2092 stemmen

Eerst de liefhebbers en Depp-, Bloom- en Keira- worshippers, en daarna de kritische kijkers zullen we maar zeggen

avatar van speedy23

speedy23

"Pirates of the Caribbean 2" breekt record

De tweede "Pirates of the Caribbean"-film heeft in de Verenigde Staten een record gevestigd aan de bioscoopkassa. De film bracht de eerste drie dagen dat hij in de bioscoop liep, volgens producent Disney, naar schatting 103 miljoen euro op. Geen enkele film bracht ooit meer op op drie dagen tijd.

"Pirates of the Caribbean 2" overklast daarmee "Spiderman", die in 2002 bijna 90 miljoen euro opbracht op drie dagen tijd.

De film brak vrijdag al een record. Toen werden op één dag tijd kaartjes verkocht voor naar schatting 43 miljoen euro. Daarmee deed hij beter dan de "Star wars"-film "Revenge of the Sith". Die bracht vorig jaar op één dag bijna 40 miljoen euro op.

De film over kapitein Jack Sparrow werd vrijdag getoond op 4.133 schermen in de VS. Alleen "Shrek 2" en "Spiderman 2" debuteerden op meer schermen.

De resultaten zijn een opsteker voor de filmindustrie, die de laatste jaren te kampen heeft met dalende verkoopscijfers aan de bioscoopkassa. Een derde "Pirates"-film zit al in de pijplijn.

Bron: vrtnieuws.net

avatar van fabbyke

fabbyke

Al de mensen die hem 5* of 0,5 geven zijn nog maar pas bij mm en hebben een heel laag aantal stemmen en die hem 3,5 geven zijn de mensen die al iets langer bij mm zijn.

Heb je het nagezocht ?

avatar van prue

prue

waarom is iedereen al aan het stemmen, terwijl het enige wat er tot nu toe te zien is, het voorfilmpje is????? Ik dacht dat het om het cijfer van de film ging, niet per see om de acteurs en actrices en of die nou wel of niet hot zijn!!!!!

avatar van PeterNL

PeterNL

prue schreef:

Er zijn al verschillende cam versies op het internet te vinden..

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Ook is de film al te pindakazen.

avatar van Wendy_tjuh87

Wendy_tjuh87

Lijkt mij een toppie film, ik ken iemand die hem aan het downloaden is, maar op groter beeld lijkt me toffer.

Ik ga vrijdag avond, dus ik ben benieuwd! Zodra ik hem heb gezien kom ik lekker stemmen!

avatar van xekjiram

xekjiram

Ik ga morgen kijken, maar ik weet dat er o.a. in Groningen al voorvertoningen zijn geweest.

Over al dan geen 5 punten: ik heb ook diverse films 5 punten gegeven. Omdat ik ze perfect vond. Als deze film naar mijn mening ook perfect is, krijgt hij 5 punten.

Ik kom later deze week nog terug om mijn punten te geven!

avatar van rico_defender

rico_defender

bij veronica wordt hij slecht beoordeeld maar ja die mensen beoordelen meer leuke films slecht

Ik ga er morgen heen en laat weten hoe hij was

Angrod_Pallanén

Veronica beoordeelt alles behalve naar mijn smaak, en over het algemeen niet vergelijkbaar met de scores op MM, zegt weinig. Heb er toch wel zin in Morgen ook meteen even deel 1 weer zien.

avatar van slowhand

slowhand

ik ga hem zeker kijken ik woon in EDE en Cinemec de beste Bios van Nederland is 100 meter van mijn huis is wel lekker makkelijk

rico_defender schreef:

Mwa, 3 sterren uit 5 valt best mee.

avatar van fabbyke

fabbyke

Flipman schreef:

Heb je het nagezocht ?

Het is gewoon heel opvallend .