• 9.376.523 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van Idol

Idol

De filmgoden zijn producer Jerry Bruckheimer goed gezind. Hij heeft het namelijk voor elkaar gekregen om alle belangrijke personen (Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley) voor een vervolg op Pirates of the Caribbean op redelijk korte termijn bij elkaar te krijgen.

de start van de opnames is nog niet bekend

Phoenix

Ook Gore Verbinski doet weer mee, alsmede de tekstschrijvers. Maar goed, dit staat al zo'n 4 dagen bij de film zelf dus misschien een slotje hier?

avatar van Moviestar

Moviestar

En nu dan nog hopen dat het echt wat wordt.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

En daar is ie dan.

Eén van de films waar ik echt naar uit kijk. De nieuwe castleden (waaronder Stellan Skarsgård en Bill Nighy), die de cast uit het eerste deel komen versterken, klinken erg interessant evenals het plot voor dit vervolg. En met Verbinski opnieuw in de regiestoel twijfel ik er niet aan dat ook dit deel een spetterend en zeer amusant spektakel gaat worden.

avatar van stinissen

Angrod_Pallanén

Yes!! Hij is toegevoegd! God, wat ben ik blij, heeft lang geduurd!!

Nouja, wat valt er nog over te zeggen, dé film waar iedereen naar uit kijkt in 2006 (nouja, heel veel niet, maar dat tussen haakjes ). Heb er ongelovelijke zin in! Laat deel 3 maar komen...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Ik kijk er erg naar uit!!!Alleen al om Johnny Depp nog eens één keer "Savvy"te horen zeggen is reden genoeg+Keira ziet er weer knap uit

avatar van damon

damon

te gehyped

zo goed is ie ook weer niet, gewoon 1 van de filmen die volgend jaar uit gaan komen...

Films.

Deel 1 was de beste no nonsense blockbuster die ik in jaren gezien heb dus ben erg benieuwd of het hoge niveau wordt gehandhaafd.

avatar van neo

neo

Dat vermoed ik niet ook aangezien het voor vele met de eerste erg ''verrassend'' aanvoelde...

Phoenix

Verrassend vond ik het niet echt, behalve dan dat het Piraten-thema geen slechte film opleverde. Het was eigenlijk alles wat ik ervan had verwacht. Maar dit deel zal inderdaad wel aan het "meer van hetzelfde"-syndroom lijden. Maar ja, nog steeds ene leuke bioscoopzit.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Erg zin in deze film, vorige was erg leuk, een avonturen/spektakelfilm zoals hij hoort te zijn.

Gewoon standaard avonturenfilmpje, niet bepaald bijzonder.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Eerste was goed dat is wel waar.Moet zeggen ben benieuwd wat het gaat worden want dan een jaar later komt deel 3 uit.Hopelijk flopt het dan niet maar Depp zal wel veel goed doen aan de film:-)

Angrod_Pallanén

Als ze origineel blijven lijkt me het floppen geen probleem.

avatar van mikoz

mikoz

Welke Mafkees heeft nou weer gestemd voor deze film

avatar van Esteban

Esteban

Een vloek en een spookschip. Dat hebben we toch net gehad? Ook de titel vond ik al zo onavontuurlijk klinken.

avatar van Edie

Edie

Mwoah... En dat budget; 140 Miljoen

Kijk er niet echt naar uit, maar wil hem wel zien.

avatar van mikoz

mikoz

Ja beetje triest om hier nou een vervolg op te maken.

Angrod_Pallanén

Toen deel een nog niet uit was werd al bekend gemaakt een deel 2 te maken of bedoel je een vervolg op deel 2?

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Ik verheug me zo op deze film, alleen jammer dat Keith Richards pas in deel 3 komt

avatar van Wouter

XxXDEPPFANXxX schreef:

Staat daar ook nog niet bij de cast op imdb.

Wat is er bekend?

Phoenix

Volgens mij heeft Keith Richards toch bedankt voor de rol...

avatar van gotti

Hoorde laatst weer een verhaal dat ie juist heeft toegezegd, nadat Depp het hem persoonlijk vroeg.

Angrod_Pallanén

Ik dacht dat Richards de rol voor Depps vader had aangenomen?

Publiciteitspraatjes.

Ik denk het dan ja.

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Hij gaat er wel inspelen want laatst las ik in een interview dat hij ja heeft gezegt op deel drie omdat hij niet eerder kon door de stonestour

dus ik hoop dat dar dan waar is want het lijkt me geweldig om die twee samen te zien spelen.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Wel mooie poster vind ik, past er wel bij...

Angrod_Pallanén

Niet veel bijzonders eigenlijk.