• 9.380.162 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

Angrod_Pallanén schreef:

Volgens mij heeft idd alleen Kazayuki de film gezien.

Ik neem die stem niet echt serieus, alleen al omdat er geen review is geschreven. (Ik zeg niet dat ik hem beschuldig voor fraude, dus ik verwacht geen pm's van de mods )

avatar van peter74

peter74

IcU schreef:

Dat was al wel officieel, volgens mij. Hij kon niet in deel 2 spelen doordat hij uit een boom is gelazerd, en volgens de makers beginnen de opnamens met Richards voor deel 3 binnenkort, terwijl de rest van de film al opgenomen is.

Hij kon niet meedoen vanwege de stones tour, maar kijkt wel of hij mee kan doen met deel 3.

Flipman

Hij is dan ook de enige reden waarom ik dat deel zou willen zien.

avatar van edejong

edejong

Ben benieuwd .. gaan hem binnenkort kijken (Keira )

Pieter Montana

Foto's van de premiere in Londen.

Keira

Flipman

Nou, als ik die foto's zie, vraag ik me af wat er onder die betonlaag aan make-up zit!

En ik heb niet echt een hekel aan 'r of zo, ze heeft alleen een bekakt hoofd. En zonder make-up ziet ze er misschien ook wel mooi uit, of misschien is ze dan júist mooi.

Maar die andere dame's vond ik een stuk mooier, de meeste dan.

thunderball

Flipman, de hele film is leuk om te kijken wanneer je Keith goed vindt (in ieder geval bij het origineel wel), want Depp is echt in deze rol zoals Keith in de jaren '70 was!

Echt hoe goed hij hem na doet, wanneer je Keith in interviews ziet uit die tijd praat en doet ie dat zoals Depp zich heel de film voortbeweegt, echt lachen!

Dat was destijds ook de reden dat ik hem in de bioscoop ben gaan zien!

Flipman

Dan zal ik eens een interview met Keith gaan opsnorren !

Pieter Montana schreef:

Foto's van de premiere in Londen.

Keira

Mischa

thunderball schreef:

want Depp is echt in deze rol zoals Keith in de jaren '70 was!

Meen je dat nou, ik snap helemaal niks van die Keith Richards vergelijking, afgezien van dat Depp het zelf heeft verteld. Hoe kun je Keith Richards nou met deze kerel vergelijken .

thunderball

Dat was de enige reden dat ik naar die film toen ging en ik heb dubbel gelegen!

Keith was echt zo (tegenwoordig praat en doet ie iets helderder, maar een beetje kun je het nog wel zien).

Pak er een willekeurig interview bij uit de jaren 70 toen ie nog compleet vd wereld was en je snapt wat ik bedoel.

Kijk het is natuurlijk geen soundmixshow dat het perfect moet lijken, maar die manier van praten en bewegen, zo was ie echt. Ook sjaals en wat verwijfde make-up op enz.(hij droeg vaak kleding van zijn toenmalige vriendin).

Nou ben ik wel een Stonesfan, dus misschien pak ik het eerder op als de doorsneekijker, dat weet ik natuurlijk niet.

Overigens op de eerste uitgave van die dvd schijnt een easter egg te staan van een minuut waarop Keith vertelt wat ie er van vindt dat Depp hem als voorbeeld heeft gebruikt, maar ik heb het nog nooit kunnen vinden (balen!), dus wanneer iemand het weet....???!!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

On the second disk, go to the 'Moonlight Serenade - Scene Progression'. Press right and a tooth on the Pirate should be highlighted. You will then see a short interview with Keith Richards.

En hier nog meer easter eggs.

Wist het ook niet, straks maar even kijken.

thunderball

Krijg het met mijn dvd speler niet voor elkaar om naar rechts te gaan (dan verschijnt er een keer boven in beeld). Zonde! (baal,baal!!)

Maar in ieder geval bedankt voor de tip!

Ik probeer het wel een keer bij iemand uit!

avatar van peter74

peter74

Flipman schreef:

Hij is dan ook de enige reden waarom ik dat deel zou willen zien.

Op teletext op belgie 1 is te lezen dat Keith heeft toegezegd voor een kleine rol in deeel 3

How To Torture Yourself, Stap 1:

Kijk de trailer verscheidene malen en bedenk hoe leuk het wel niet gaat worden.

Stap 2:

Zorg dat degene met wie je naar de bios gaat niet bereikbaar is zodat je kan afspreken om naar de premiere om 00.00 op 13 juli te gaan.

Stap 3:

Het wachten zelf is al erg genoeg.

Hoe dan ook, de oude vertrouwde cast doet weer mee, en zelfs na de premiere staat Geoffrey Rush nog bij de cast. (Ik dacht eerst dat hij de stem deed van Davy Jones). We shall see. Morgen is toch de Amerikaanse premiere?

avatar van ..MySelf..

..MySelf..

Het vorige deel was al leuk en ik hoop dat deze leuker is!! met van de Special Effects dat lijkt me leuk

dan moet het ook wel spannend zijn!! toch ??

Angrod_Pallanén

Special effects zien erg prachtig uit. Lijkt ook echt een non-stop avontuur, net als deel 1.

IcU

Het is alleen jammer dat de film uitkomt als ik net op vakantie ben. Dan moet ik nog eens 3 weken wachten.

Ik heb gehoord dat ze de poppen van Sparrow, Barbossa en Davey Jones in de Pirates of the Caribbean attracties gedaan hebben in Disneyland en Disney World. Daar ben ik ook best benieuwd naar. Volgens mij niet in Disney in Parijs.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Heilig gewoon

"Jammer" dat World's End al volgend jaar komt. Is het al zo snel voorbij

Voorlopig een 7.9 na zo'n 1400 stemmen op IMDB

avatar van kelvino

kelvino

Mensen ik heb een vraag.

Is het waar dat in Pathe Arena deze film niet draait?

en pirates of the carribbean is echt te vet.

kelvino schreef:

Mensen ik heb een vraag.

Is het waar dat in Pathe Arena deze film niet draait?

Dat kan je best zelf op internet opzoeken, volgens mij. Even googelen.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Ik ga hem volgende week in de bios zien!!

De trailer vond ik erg goed en verder denk ik dat hij gewoon heel goed is....vond deel 1 ook al helemaal toppie!!!

avatar van Alaniya

Alaniya

De trailer ziet er goed en grappig uit..

Het eerste deel vond ik al helemaal geweldig, dus kan niet wachten om het tweede deel te zien.

Johnny Depp zal uiteraard weer zijn personage Jack Sparrow lachwekkend neerzetten..

En gingen Will en Elizabeth nou niet trouwen?? Of komt dat in deel 3?

Angrod_Pallanén

Dat was een van de eerste plotlines idd, maar nu weet ik het niet meer zo zeker. Hoewel Elizabeth in de trailer wel verdacht veel op een bruidje lijkt.

Angrod_Pallanén schreef:

Er zijn setfoto's waarop Will en Elizabeth toch hun sjiekste pak aanhebben.

Angrod_Pallanén schreef:

Hoewel Elizabeth in de trailer wel verdacht veel op een bruidje lijkt.

avatar van battleboy

battleboy