• 9.380.120 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van mos18

mos18

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest draait 13 juli in de bioscoop alleen ik heb een vraag wat is Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest Marathon die draait ook in de bioscoop alleen niet overal, alleen in Eindhoven en Groningen

www.pathe.nl

avatar van IcU

IcU

mos18 schreef:

Ik denk dat deel 1 en 2 achter elkaar worden gedraaid.

avatar van soom

soom

Ik heb de trailer gezien gister, toen ik bij Poseidon in de bioscoop zat. Zó, dat ziet er strak uit! Zin om hierheen te gaan! Superstrakke actie, Johnny Depp weer op zijn best!

Flipman

Johnny Depp is het enige stukje kwaliteit in deze hele reeks.

Angrod_Pallanén

Als het verhaal net zo avontuurlijk en grappig is als de vorige dan is Depp echt niet het enige stukje kwaliteit. PotC was zoals een film moet zijn. Grappig, avontuurlijk, verveelde je geen moment, leuke en goede acteurs en na honderd keer zien nog niet irritant.

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Flipman schreef:

Johnny Depp is het enige stukje kwaliteit in deze hele reeks.

Dat is ook ietwat overdreven, hoewel hij er wel dicht in de buurt van neigt te komen.

Flipman

Is gewoon zo, voor de rest lijkt het allemaal gejat van andere films. Het eerste deel deed me enorm denken aan "The Mummy."

Angrod_Pallanén

Dan is dat iets persoonlijks, want ik heb beide films ontzettend vaak gezien en die verglijking is niet eens bij me opgekomen...

avatar van xekjiram

xekjiram

De film schijnt een cliffhanger te bevatten (en nou maar hopen dat mijn bronnen kloppen )

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Ik heb juist liever geen cliffhanger...

Angrod_Pallanén

Nee, dan wordt het wachten tot deel drie nog erger.

avatar van mos18

mos18

dus deel 2 is slecht nou dat betwijfel ik

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

Deze reeks UltraSuperCooleMooie Piraten films Owned!

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

DarkDuuvel schreef:

Deze reeks UltraSuperCooleMooie Piraten films Owned!

Er is nog maar 1 van te zien...

avatar van metaledje

metaledje

een ander spookschip? alweer een vloek? lijkt me een simpel oninteresant aangeplakt verhaaltje, ach ze moeten toch iets verzinnen he om van een kassucces nog meer geld te verdienen

wel mooie poster

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Het verhaal is veel uitgebreider dan mensen denken, deel 3 hoort ook bij deze.

avatar van xekjiram

xekjiram

Wacht nou maar geduldig af, mensen

Ik heb wat Amerikaanse tv-trailers gezien (with a little help from my friends) en het wordt geweldig!!!

Oh ja, en volgens mij ook erg grappig ("snip snip")

Overigens ben ik zwáár gefrustreerd... In tout Nederland gaat hij 13 juli in premiere. In Almere pas op de 20e...!

Slater schreef:
Het verhaal is veel uitgebreider dan mensen denken, deel 3 hoort ook bij deze.

Dus ze doen twee films lang over een kopie van de eerste?! Sjongejongejonge ...

avatar van r_AW

r_AW

zag de trailer in de bios vanavond; zag er iets meer fantasievol uit als deel 1, maar toch zeer cool.

Zeker even bekijken

avatar van Julie

Julie

r_AW schreef:

Zeker even bekijken

ja is mij ook opgevallen

meer 'disney-achtig'

en ik denk niet dat dat een nadeel zal worden

lijkt me er in elk geval heel cool uit en ik kan niet wachten

om hem te zien

Flipman

Ik kan niet wachten om hem níet te zien.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Flipman schreef:

Ik kan niet wachten om hem níet te zien.

Ga je nou heel de tijd eropblijven zitten kakken?

Als de film je niet interesseert,mij goed. Als je een 0.5* uitbrengt, mij 'n zorg. Maar voor heel de tijd je haat te verspreiden over deze film is 1 berichtje genoeg.

Idd, point made Flipman.

avatar van Koediekitty

Koediekitty

ik verwacht er niet te veel van anders vind ik 'm dadelijk slecht.. en dát is nou weer niet de bedoeling

avatar van TimD

TimD

Ik verwacht er wel veel van. Heb een trailer gezien en daar al hard om gelachen. Dit wordt een hele leuke film .

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Goed gezegd Pieter Montana..!

Maar ze hebben er echt veel trailers van stuk of 3 denk ik?!

Ik heb inmiddels al twee verschillende in de bioscoop gezien, allebei erg gaaf daar niet van.

Dat onderwaterbeest lijkt me wel erg goed, en het ziet er ook zo mooi uit allemaal.

En zelfs in de trailer zie je de humor al!

avatar van Qwertary

Qwertary

Mij lijkt ie wel leuk. Ik ben het eens met Flipman, en die films vond ik geweldig Hulde

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Ik was verwonderd dat je de filmposter al kunt kopen in Aalst

In de film vind ik Orlando Bloom wel een minpunt,

maar misschien is hij ondertussen gegroeid in zijn rol dus geef ik hem nog een kans

Pieter Montana schreef:

Ga je nou heel de tijd eropblijven zitten kakken?

Oké, dat laatste bericht bevatte geen argumentatie, geef ik toe. En bovendien verspreid ik geen haat, ik vertel alleen heel duidelijk wat ik ervan vindt. Dat ik daar een paar berichten over doe, wat maakt 't uit? Als 't je irriteert, lees er dan gewoon overheen.

Normaal reageer ik op berichten die vertellen waarom de film ze zo geweldig lijkt, en als dat de reden is dat ie dat voor mij níet zal zijn, dan zeg ik dat. Dat laatste bericht bevatte geen argumentatie, maar ik kon 't niet laten om er sarcastisch op te reageren ! En daarmee heb ik ook niks persoonlijks tegen Julie bedoeld, laat dat duidelijk zijn! Ergens wel goed dat je me erop wijst, Pieter.

Julie, mocht ik je hebben beledigd; sorry!

Angrod_Pallanén

Voor wie de eerste wilt zijn die de afloop van het verhaal kent: op 6 juli verschijnt er een heuse Disney strip van Dead Man's Chest!