• 9.379.579 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van malkovich

malkovich

Let vooral op deze zin: Hiervoor heeft hij weer de hulp nodig van Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Will Turner (Orlando Bloom)....... Cheap!

malkovich schreef:

Juist, het klinkt als een reunie. En iedereen weet dat die vaak niet erg leuk zijn. Daarnaast heb ik een ontieglijke hekel aan Knightley die haar oscarnominatie niet verdiende, dus gelukkig de Oscar ook niet kreeg.(had naar mijn mening naar Judi Dench moeten gaan)

Haar hele kop staat me niet aan, en Orlando Bloom vind ik ook lang niet altijd overtuigend. De enige voordelen aan een vervolg zijn: Depp als Sparrow, Jonathan Pryce , en een hoop mooie kostuums.

Angrod_Pallanén

Besef wel dat dit geen definitief plot is...

stan

De trailer blijft er ontiegelijk vet uitzien

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

malkovich schreef:

Dat is inderdaad belachelijk. Het had zoiets moeten zijn, een vervolg met ALLEEN Sparrow die weer terugkeerd, en misschien dat Will en Elizabeth nog wel even langskomen, maar geen hoofdrol for god's sake, en sinds wanneer heeft Jack hulp nodig van Will en Elizabeth, als het nou andersom was....? Nouja, we zien het wel...

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

En ik heb de trailer nu 3x bekeken en ik ben eruit. Ik vind het niks en ik heb niet veel hoop. (En dát zegt degene die heeeleemaal verliefd was op Pirates of the Caribbean I. (Of op Johnny natuurlijk) )

Angrod_Pallanén

Misschien moet je de trailer ook niet zo vaak bekijken, dan krijg je er al snel genoeg van.

avatar van Aloys/Bono/Axl

Aloys/Bono/Axl

Ik heb die trailer tientallen keren gekeken, en ik vind hem nog leuk.

En over die poster:

Dat kan ik nog beter..

avatar van Materny

Materny

Die poster ziet er goed uit.

Het is juist de trailer die me tegenvalt.

avatar van johanm3

johanm3

Komt digitaal in Utopolis Almere uit.

avatar van jurriaan15

jurriaan15

ik heb zo'n gevoel dat deze film geen einde krijgt, maar dat we wéér een vervolg krijgen hierop..

IcU

Hier de aller nieuwste trailer, vers van de pers:

Angrod_Pallanén

I love that Teaser! Veel beter dan de vorige trailer en mijn zin is echt weer terug! Alles geeft aan dat het weer net zo'n spektakel wordt als deel 1. I can't wait!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Mijn interesse wordt nog groter. Captain Jack is Back Het wordt weer geweldig!

avatar van Geronimus

Geronimus

Natuurlijk ga ik naar deze film als hij in de bioscoop uitkomt. Maar ik verwacht er niet erg veel van. De twee trailers die nu uitgekomen zijn, laten zien dat er nogal wat computergeanimeerde characters voorkomen. Nu zaten deze ook al in deel 1, deel 2 lijkt echter helemaal vol te zitten met deze personages. Ze zien er absoluut niet overtuigend uit (in de trailer) en dan heb ik toch het idee dat ik naar beelden ipv een verhaal zit te kijken. Daarnaast ben ik niet zo'n fan van de acteurs, op Johnny Depp na (welke rol kan hij niet? ). Ik verwacht overigens wel weer een super soundtrack, net als in deel 1

Angrod_Pallanén

Ik vond de special effects qua hoofdrolspelers (dus niet wat betreft die inktvis die het schip opslokt of het schip dat uit het water komt schieten) erg matig. Ik had wel beter verwacht van zo'n grote productie. Toch mag dat de pret en de drang om hem te zien niet drukken.

stan

De nieuwe trailer is echt vet

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

RoOsJ_LoVe heeft al gestemd?

avatar van drlina

drlina

Man de film is nog niet uit en bijna iedereen die hier iets schreef zit het af te kraken...ik zelf vind deel 1 heel erg leuk en ik denk dat deel 2 ook erg leuk word...

En de poster zegt niks over hoe de film wordt..!

avatar van Flipman

Flipman

Hoezo, we krijgen met deze film ontzettend veel meer van dezelfde onzin?

En inderdaad, een poster zegt niks over hoe een film wordt. De poster van het eerste deel was redelijk (niet mooi, niet lelijk). Maar de film zelf? Die was gewoon KÚT!!!

En neem nou deze film; Barbossa komt weer terug! Is dat een zwaktebod, of is dat een zwaktebod?! Da's eigenlijk geen vraag, want het is natuurlijk gewoon een zwaktebod. Ze wisten niks origineels te verzinnen dus verzonnen ze hem er gauw even bij !

Flipman schreef:

Barbossa komt weer terug!

Waar staat dat?

catweasel

Hij staat in de lijst op IMDB. Tenminste, Geoffrey Rush.

IcU

Aha. Hij staat in ieder geval niet in het eerste rijtje. Dat zal wel een rolletje zijn net zoals Dafoe in Spider-man 2, denk ik. Ik zag ook dat Rush ook in deel 3 mee doet.

avatar van renoow

renoow

Hoe kun je een film nou op zijn cast afkraken al voor hij gezien is? Misschien wordt Baarbosa op een heel originele manier in de film gebracht.. Wait and see, voordat je alles afkraakt om een poster!!

Angrod_Pallanén

Barbosa op een originele manier terug? Dat kan je toch niet geloven ofwel soms?

avatar van renoow

renoow

het is zware fictie, dus ja, alles kan

avatar van Flipman

Flipman

Angrod_Pallanén schreef:

Barbosa op een originele manier terug? Dat kan je toch niet geloven ofwel soms?

Gelijk heb je, originaliteit is een woord dat zeker weten níet in de vocabulaire van Verbinski en zijn team voorkomt!

stan

Joh IMDB is niet altijd geloofwaardig. Ik heb vaak genoeg gezien dat er dan een acteur stond (wat dan een gerucht ofzoiets was) en dan ineens weg is.. Dus misschien was er een gerucht dat Barbossa terug komt en dat IMDB goh laten we die er maar tussen zetten

IcU

Hij staat ook bij deel 3 en hij is niet in de trailer te zien, dus ik denk dat ze de lijst gewoon drie keer gekopieerd hebben.

stan schreef:

Dat staat er dan vaak achter, tussen haakjes.