• 9.390.350 stemmen

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)

Fantasy / Avontuur | 150 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Gesproken taal: Engels, Turks, Grieks en Mandarijn

Releasedatum: 13 juli 2006

Plot Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

"Captain Jack is back!"

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Jack Sparrow

Joshamee Gibbs

Weatherby Swann

avatar van Skuller

Skuller

aaaa super geweldige film ,helemaal top, wat een spektakel.heel mooi ,Johnny Depp doet het weer geweldig als Jack sparrow,grappig en vaag als altijd.Orlando Bloom vond ik een beetje minder in dit deel, en Keira Knightley ,tjaaa wat moet je daar nog opzeggen,wat een lekker ding is dat toch. kijk met hoge verwachting uit naar deel 3

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Skuller schreef:

Tja dat is Pamela Anderson ook maar of die zo goed kan acteren...

anne J

Héérlijk.. Dit weekend komt een vriendin van mij logeren, en zij vindt Pirates (+ Johnny Depp) erg goed ook,
we gaan op de ochtend lekker Pirates 1 kijken in de slaapzakken En dan zondag middag naar stad + de film.. Pirates 2!
Kijken of we nou allebei het spel snappen op het schip van Davy Jones.. Ik heb het nou 3x gezien (andere vriendin had het nog zitten uitleggen, maar toen raakte ze zelf ook al helemaal in de war.. Terwijl zij het wel weet.. Ze is echt te vaak naar die film gegaan )
Iets met: Je ziet je eigen dobbelstenen al, dan moet je zeggen wat het in totaal is, en dan een ronde. Mensen mogen erover heen gaan. Dat kan echt zijn, of bluf. De anderen moeten zeggen: Echt of bluf. En wie het fout heeft is de verliezer ofzo..
Heel raar dobbelspel..

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Hele goeie film ! Mooie shots, mooie setting, goed geacteerd ( CAPTAIN Jack Sparrow was weer briljant !!). Op een gegeven moment begon het bijna langdradig te worden want toen had ik het wel gezien met die tentakels. Heel spannend en leuk "einde". Ik kan niet wachten op deel 3.

jack-sparrow

hij komt waarschijnlijk rond november - dcember op dvd uit.

volgens mij ga ik rond smorgens wachten tot hij open gaat .

ik wil hem zeker de eerste dag kopen.

ik hoop dat het een dubbel dvd is .( waarschijlijk wel )

yoho yoho a pirates life for me.

jack-sparrow

hier zijn nog enkle prachtige wallpapers van pirates od the caribbean ; dead man's chest

het is in het duits , maar ze zijn erg mooi.

pirates of the caribbean : best film ooit

avatar van Loessj.

Loessj.

Pirates of the caribbean is echt een GEWELDIGE film. Ik kijk al uit naar de volgende in 2007 ... 5 punten!

avatar van kiwii

avatar van kiwii

kiwii

JJ_D schreef:

De kist...

dus in de 1e film zegt Will dan ''... and than i'll go to the locker of Davey jones'' zoiets.. dus hij bedoelde dan de kist??

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Met Davy Jones Locker wordt de bodem van de zee genoemd- de plaats voor verdronken zeemannen. Het Davy Jones personage is niet een zomaar verzonnen personage door de schrijvers. Hij was een beroemde legende onder de piraten in de 18de eeuw. Ook de "Flying Dutchman" was zo'n vertelseltje onder de piraten.

Pieter Montana schreef:

klopt helemaal.

zoiets heb ik ook eens ergens gelezen of gezien .

kiwii schreef:

Niet dus...

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Erg goede film.

Hij ademt een hele passende sfeer uit en zit vol entertainment. Goede acteerprestatie's (alhoewel ik niet zo onder de indruk ben van Orlando Bloom) en een extravargant maar cool verhaal.

4 sterren.

Drs. DAJA schreef:

Erg goede film.

4 sterren.

helemaal mee eens .

echt waar , deze film is de beste die ik dit jaar en voorgaande jaren gezien heb.

Pieter Montana schreef:

Danku,,

En wat een weekend was dit..
Ging met een vriendin gisteravond potc 1 kijken (uurtje,,), vanochtend de rest.

Vanmiddag lekker eten in de stad en naar dead man's chest

Loved it, great movie.
Zoals ik al zei boven.. dit was mijn uh, 4e keer (haar 2e keer). Haha, die eiland inboorlingen scenes slaan echt helemaal nergens op. Maar het is gewoon zo.. Flauw/vaag dat het grappig is.

O my god, wat kan ik toch keer op keer weer genieten van die prachtige scenes tussen lizzie en jack
Of.. Tia Dalma..

En alle;
I got a jar of dirt!
Don't touch my dirt!
Is the jar of dirt going to help?
Dirt!

Héérlijk.

Waarschijnlijk lopen mijn vriendin en ik nou nog de hele week met het liedje "yo ho ho and a bottle of rum!" (gibbs) in ons hoofd.

And I just love the music. Luister al weken steeds opnieuw. Kan er geen genoeg van krijgen

Al de entrees van iedereen.. Prachtig. Elizabeth.. Jack.. Jones.. Bootstrap..
De eerste keer in de bios, Je zag die dodemanskist drijven in het water weet je wel, net nadat gibbs zong. Ik zei zo tegen vriend en vriendin voor de gein: "Ha, direct komt natuurlijk Jack Sparrow uit die kist met zijn pistooltje een of andere grootste entree maken " Mijn vriendin helemaal in een deuk (ze had hem al gezien), en Ja hoor, een halve minuut later schoot Jack met zijn pistooltje die vogel aan flarden. Haha, ik wist het écht niet .

avatar van CellieY

CellieY

anne J schreef:
Heel raar dobbelspel..

Op de officiele site van pirates 2 staat het spel ook. Dan kan je het zelf spelen, is wel grappig om te doen.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Tot nu toe is Disney's Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest de enige echte blockbuster van dit jaar. De totale inkomsten van de film wereldwijd liggen nu al op 923.8 miljoen dollar en het einde van de tocht is nog niet in zicht.

Aangezien de film nog steeds met succes in roulatie is zal de grens van 1 miljard dollar ook wel overschreden worden. Pirates ligt nu nog achter op Star Wars: Episode I The Phantom Menace met 924.3 miljoen en The Lord of the Rings: The Two Towers met 926.3 miljoen dat zal niet lang zo blijven. Pirates moet nog gaan draaien in Griekenland en Italië en dan zal de grens van 1 miljard ongetwijfeld overschreden worden. Dan wordt het de derde film die meer dan een miljard scoort, na Titanic met 1.8 miljard en The Lord of the Rings: The Return of the King met 1.1 miljard.

kArIzMa_TuRk schreef:

en volgens mij gaat de derde meer opbrengen dan deze .

althans dat hoop ik voor de makers.

maar daar twijfel ik niet aan.

anne J schreef:

Zoals ik al zei boven.. dit was mijn uh, 4e keer (haar 2e keer).

Rekening houdend met hoeveel je over de film weet lijkt het me eerder de 15e keer ofzo...

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

jack-sparrow schreef:

en volgens mij gaat de derde meer opbrengen dan deze .

althans dat hoop ik voor de makers.

maar daar twijfel ik niet aan.

we gaan zien

we gaan zien

inderdaad .

JJ_D schreef:

Héérlijk.

En Pirates 2 ís inmiddels al over de 1 miljard gegaan.

(Krijg google nieuws, Depp)

Maar hij draait niet meer in alle landen (VS al niet meer, waar hij het meeste uit verdiende), ik weet het niet. Het lijkt me niet dat hij nog voorbij The Return of the King komt qua record. Misschien wel, maar dan moeten ze nog iets van 110 miljoen erbij!! Lijkt me niet dat ze dat nog halen in deze paar weekjes met een paar landjes.. (hoewel ze hier in Tilburg nog volle zalen hebben nu, ja, wel de kleinste zalen)

Titanic ( ) overschrijden ze echt nóóit meer...

Maar ja. De derde plaats klinkt al geweldig

avatar van AfterShocks

AfterShocks

Deze deel is ietsje minder leuk vind ik, het heeft niks mee te maken dat ik helemaal rechts beneden bij de bios zat ookal kon ik de rechterkant meer zien, maar toch een leuke film met boordevol actie avontuur en ook komedie, deze had meer comedische momenten dan z'n voorganger. 4.0

avatar van rens_1993

rens_1993

deel 1 en deel 2 zijn super. in deel 2 zit iets meer komedie en het is vind ik wat spannender in deel 2. deel 1 is goed deel 2 nog beter.

avatar van Yphygenia

Yphygenia

Deze film vond ik nog leuker dan deel 1

4,5

avatar van ikketjuh

ikketjuh

ik vond deel 1 wel iets beter, je moet gewoon al kijken voor de humor, acteurs, beeden, muziek,... etc.

maar kom, dat hoort hier niet hé

bij deze film is het verhaal ingewikkelder ik heb hem 2x moete, zien voor dat ik het echt goed door had maar ook de beelden, muziek, acteurs, etc zijn geweldig goed !!

avatar van Minotaures

Minotaures

Vond het een echte grappige film . Veel grappiger dan deel 1 , want deel 1 was een stukje serieuser .. Deel 2 is ook een stukje minder dan deel 1 . Het is wel nog steeds een echte piratenfilm .. ARR!! En er zit ook zoals in deel 1 echt veel avontuur in . Ook zo leuk hoe Jack Sparrow zich uit z'n problemen klets . Vond tenslotte nog Davy Jones ook minder dan Kapitein Barbossa . En het was soms ook een klein beetje onvolgbaar . ( Zoals bij die watermolen! Vond ik echt irritant werd duizelig! )