Genre: Thriller / Actie
Geregisseerd door: David R. Ellis en Lex Halaby
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies en Nathan Phillips
Releasedatum: 28 september 2006
Plot Snakes on a Plane
"Sit back. Relax. Enjoy the fright."
Een FBI-agent moet een kroongetuige in een zaak tegen een maffiabaas vervoeren per vliegtuig van Hawaï naar Los Angeles. Het probleem is echter dat diezelfde maffiabaas het vliegtuig heeft volgeladen met een verscheidenheid aan giftige slangen, die ook nog eens losgelaten worden.
Neville Flynn
Tiffany
Grace
Maria
Rushie
Dus, als ik het goed begrepen heb: (dit slaat niet op SoaP, voor de duidelijkheid)
Wanneer een film afgrijselijk slecht is, en het was het doel van de filmmakers om zo'n boutfilm te maken. Is het dan plotseling een goede film? Is het feit dat de makers geslaagd zijn hun bedoeling te realizeren, voldoende om een film goed te vinden? Ik heb het hier niet over smaak of genre, pulp is nu eenmaal een aparte soort film. Ik zet echter vraagtekens bij je stelling dat slechte dingen door de vingers mogen worden gezien, als ze slecht bedoeld waren.
davidov
Tevens als de film gewoon niet vermakelijk is (immers het doel van de film is niet sterk zijn, maar gewoon erg vermaken) dan kan je wel stellen dat voor jou de film een flop was.
Waar ik in ieder geval nooit tegen kan zijn mensen die reageren met "vet stoere film, kanker leipe auto's en check die gruwelijke slangen...echt wel 5****" want die zien gewoon niet het verschil tussen goed en leuk.
Knarf Kenobi
Deze lijkt mij erg goed!. Al heb ik begrepen dat de slangen af en toe wel heel erg nep lijken.
Is wel grappig want en als de dood voor deze combi: vliegen en slangen
Ach, ja. Slangen zijn in ieder geval wel beter dan spinnen.
L. luchtloper
Ik heb twee keer de trailer gezien in de bioscoop, mensen die dit bedenken moeten gecastreerd worden, zodat er niet meer van dit soort regisseurs op de wereld komen
(Niet serieus bedoeld).
Maar die film lijkt me zo slecht hè
, mijn God, na het lezen van een recensie in de Metro ben ik ervan overtuigd dat ik hem nog niet gratis wil bekijken.
indy1970
niet vaak zo'n slechte thriller gezien, compleet fanta verhaal waarin het soms lachwekkend is om te zien dat ze soms even helemaal vergeten zijn wat wel en niet kan.... Zonder Samuel had ik in eerste instantie deze film nooit aangezet, maar ja dan had ie ook de bios niet gehaald ben ik bang...
tja komt niet verder dan 1,5*
en dan heb ik die discussie van het met opzet een slechte film maken nog meegenomen.
Hi-Tek
Na al die tegenvallende recensies denk ik toch dat het voor mij de film het dichtst in de buurt komt bij dat van Davidov. Ik ben eigenlijk zeer benieuwd na die internet hype en de positieve reactie van Filmvalley.
NanneB
4* omdat dé quote van Samuel op een totaal verkeerd moment in de film zit... anders 5*
Sutherland
Oh oh...wat een boutfilm! Echt jammer, want ik zag het wel zitten. Het begin was nog wel te doen, maar naarmate de film vordert wordt het eigenlijk steeds slechter. Ik snap niet dat mensen deze film 4 of 5 sterren kunnen geven...
davidov
Ik snap niet dat je naar deze film kan gaan en een goede film verwachten. De titel zou toch al genoeg moeten waarschuwen dat het rampzalig cheesy is.
Edie
Same here, mij kon de film ook niet boeien, veel flitsbeelden en snelle montage om het interessant te kunnen houden... Blegh..
queenie
Leuke film. Ik moet wel zeggen dat ik het begin mooier vond dan het einde daar werd het een beetje overdreven terwijl de spanning in het begin best aardig was. 3*
Dennis Evahi
Spannende film. Ik heb genoten, soms werd de spanning mij iets te veel met al die agressieve slangen!
*** en een half wel waard.
JurassicPark
hoe kan het dat deze film zo grote score heeft terwijl die slangen zo nep zijn als de *****
The Contender
Vond het begin stukje echt erg mooi. Goed uitziende man op een leuke motor in een schitterende omgeving. Super!
Skrean
Vette film met veel humor en harde actie.
En de slangen vond ik er goed uitzien.
Samuel L. Jackson speelt zijn rol uitstekend.
3.5 sterren
Ronnievb
Ik schrok even van je 5 sterren, dacht dat dat je waardering was. Gelukkig niet.
ETNA
Als je de film bekijkt uit het punt van entertainment is er niet zo veel mis mee.
Verhaal is nog wel redelijk maar de uitvoering is bedroevend slecht.
Slangen zien er net zo echt uit als een tuinslang en de film kent totaal geen spanning.
Niet meer waard als 1.5*
EyEleSS
Dit is de meest slechtste film die ik ooit gezien heb waar Mr Jackson in meespeelt..
Er zitten tig fouten in en de slangen zien er nog slechter uit dan de speelgoedslang van mijn kinderen..
davidov
Dit is de meest slechtste
[cornelis] dat is dubbelop [/cornelis]
1. de film is fictie en wil niet de werkelijkheid nabootsen. De film doet ook nergens alsof het dat wel wil doen.
Voor als je het idee achter de film hebt gemist is hier een trailer die misschien helpt het duidelijk te maken (teaser trailer): http://www.youtube.com/watch?v=h5DjKydpEd4
2. Veel van de slangen waren toch echt...echt
Moonz
Het grappigste zijn gewoon de slangen. Hier hebben ze niet eens de moeite gedaan om ze echt te laten lijken. Dit terwijl het een film over slangen is. LOL
squash2002
Ten eerste een film die Samuel L. Jackson onwaardig is. Gewoon een film waarvan je achteraf eigenlijk wist dat die slecht zou zijn.
Vanwege slecht acteerwerk, onlogische gebeurtenissen, typisch amerikaanse 'verfilmde' herorisch daden (playstation twooo) kan ik ook niet anders concluderen.
Maar mocht ik anders verwachten?
Net als bv.anaconda en menig andere films die over wilde,
agressieve, mee ge-experimenteerde of gemanipuleerde dieren gaat wist deze me ook niet te boeien.
Van mij 1,5 *
Wassup !
Deze film maakt me op een of andere wijzen benieuwd.
... Nee dit is geen grap.
W.Yellow
Hoi, film net gekeken. Wat een waardeloze film zeg. Die slangen zijn zo vreselijk nep, dat is niet meer van deze tijd. Ik ben blij dat ik hier niet voor naar de bioscoop gegaan ben. Dat zou echt zonde van mijn geld zijn geweest. De slechtste film ooit van Samuel L. Jackson.
davidov
Dus de film is geslaagd en Jackson had gelijk toen hij meewerkte aan deze film toch?
Angel25
Van mij krijgt hij ook een 4
. Ik vond hem spannend en het verhaal was ook goed. Leuke stukjes hier en daar waar ik om moest lachen maar voor de rest zat ik wel in spanning te kijken. Slangen zijn idd niet echt geweldig hadden wel wat beter gekund maar ik heb mij er absoluut niet aan gestoord.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Documentaire / Misdaad, 2019
Geen reacties

Coach Carter
Drama / Sport, 2005
slangfbivliegtuigdierlijke aanvaldoodfirst class duringcreditsstingersnake attackwitness to a crime suspensefulfrightened