• 9.376.162 stemmen

Geregisseerd door: David R. Ellis en Lex Halaby

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies en Nathan Phillips

Releasedatum: 28 september 2006

Plot Snakes on a Plane

"Sit back. Relax. Enjoy the fright."

Een FBI-agent moet een kroongetuige in een zaak tegen een maffiabaas vervoeren per vliegtuig van Hawaï naar Los Angeles. Het probleem is echter dat diezelfde maffiabaas het vliegtuig heeft volgeladen met een verscheidenheid aan giftige slangen, die ook nog eens losgelaten worden.

avatar van The One Ring

The One Ring

Weinig verhaal inderdaad, maar de film maakt zich ook maar weinig pretenties. Dit is bedoelt als puur b-filmvermaak. Meer een komedie dan een thriller/ horror. De gegeven situatie is eigenlijk nog best eng, maar wordt vooral komisch uitgewerkt. Het grootste deel van de film wordt dan ook door de makers niet serieus genomen. Maar af en toe wordt er toch een poging gedaan tot drama. Gelukkig niet te veel, want de film zakt op die momenten in. Verder is Snakes on a Plane vooral heel veel onzin. Soms flauw maar over het geheel vermakelijk.

Snakes on a Plane ... een titel die ... verwachtingen schept.

De eerste 10 minuten is het even tanden bijten. Geen plane, nog minder snakes. Ik vroeg me zelfs af of ik wel de juiste film had. Na een minuutje of 10 komen de planes dan. Nog steeds weinig boeiend. Standaard zooi van passagiers voorstellen en natuurlijk de hostesse op haar laatste vlucht.

Beetje doordrammen en dan zijn er eindelijk de snakes. CGi fodder van een redelijk bedenkelijk niveau, maar wel nodig om het nogal overdreven komisch effect te bereiken, waar de film duidelijk op mikt. 't Is vreemd een film als deze te zien. Veel media aandacht voor een oertypische, met geld gespekte B-film. Vanaf dit punt in de film wordt het ook best leuk allemaal, al is het zeker nergens hoogstaand of super. Gewoon lekker dom vermaak.

Op het einde zitten er ook nog helicopters in maar die hebben ze wijslijk uit de titel gehouden. Al is het maar omdat er in de helicopters geen slangen zaten.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Leuke film wel hoor.

Zaten erge leuke scene's in, vooral in het begin was er veel humor aanwezig jammer dat dat aan het eind veel minder werd.

Toch wel lekkere spannende scene's, en grappige personages.

Minder vond ik het BBBB (zoals Naomi dan zegt) dat was echt veelste veel aanwezig, toch wel jammer want had de film niet nodig, het hoort er natuurlijk wel bij en was ook te verwachtte maar vond het net iets té.

De slangen vond ik er ook nog wel leuk uitzien, heerlijk overdreven maar dat maakt het juist leuk.

Ja echt wel vermaakt bij deze hele flauwe film.

avatar van FillumGek

FillumGek

Te ver gezocht en te ongeloofwaardig om een topper te zijn. Toch aardig vermakelijk als je inderdaad je verstand op nul zet.

De acteerprestaties vond ik maar matig. Ook Jackson vond ik niet top, terwijl hij normaal de sterren van de hemel speelt. Snap sowieso niet wat hij in zo'n film doet.
Verder waren de emoties ook maar zwak. De co-piloot gaat dood aan een 'hartaanval' en z'n collega die hij al zoveel jaar kent lijkt het niet eens erg te vinden.
Het verhaal is natuurlijk volslagen onzin en ontzettend ver gezocht. Er is volgens mij niet eens een motief. Waarom slangen?

De special effects waren gewoon lelijk. Vooral voor die reusachtige slang!

Voor de rest erg standaard allemaal. Je weet toch wel dat het goed afloopt en het vliegtuig veilig aan de grond komt.

Leuk voor een keertje. ***

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Hoge verwachtingen, diepe teleurstelling.

Ik raakte helemaal opgefokt door de commentaren op IMDB, zoals "Snakes kill people in the coolest way possible and Jackson kills snakes in the coolest way possible". En meerdere keren werd gezegd: "Jackson maakt de slangen op zo'n coole manier dood, ik ga het hier niet verklappen, zo cool is het".

En niet te vergeten het feit dat Samuel L. Jackson zijn handtekening zette enkel bij het lezen van de titel:

Contrary to popular belief, Samuel L. Jackson's agent insisted that the title be changed, because Jackson "couldn't" work on a film with such a title. When Jackson heard about all of this he responded with the much cited comment, "We're totally changing that back. That's the only reason I took the job: I read the title."

Nou.

Het enige echt leuke was die slang op die tiet, en die kerel met zijn snikkel. Beide in de plee. En misschien dat hondje en die gigantische python. Die vervolgend heel knullig aan zijn einde komt (Samuel kwam er niet persoonlijk aan te pas).

De film maakt de torenhoge verwachtingen die ik had - een lekker foute, cheesy 80's style actiefilm - niet waar. Er hadden gewoon meer coole Samuel-momenten in moeten zitten. Zijn uitspraak "I've had it with these motherfucking snakes..." lijkt er ook wel later ingemonteerd en slaat eigenlijk helemaal nergens op.

Ook wordt er ineens door onbekenden een slangenexpert bijgehaald om daarmee naar de verkoper gaan. Lange scènes met mensen die totaal niet belangrijk zijn en niet eerder in de film geïntroduceerd zijn. Vergeet ook niet dat de hoofdplot (over de getuigenis) verder totaal niet wordt afgemaakt. Het hele plot voelt als een slap excuus voor een film met bizarre taferelen aan boord van een vliegtuig, maar toch duurt het dik twintig minuten voordat het vliegtuig goed en wel opstijgt en een dik halfuur voordat de hel losbreekt. Een beetje verloren tijd wanneer je aan het eind van de film de losse eindjes van de plot niet opruimt.

2.5 sterren

avatar van otherfool

otherfool

Dan toch eindelijk gezien. Vermakelijk b-filmpje vol karikaturen en fijne quotes. Altijd weer bizar om te zien hoe blij en onbezorgd mensen aan het eind van de film zijn (nog even een date scoren, lekker surfen), ondanks tientallen doden...

2,5* dan maar.

avatar van mister blonde

mister blonde

Snakes on a Plane is precies waarop ik gehoopt had. Een actie/horror komische B film, die gewoon een ogenblikkelijke camp/ cult status verdient (ook al waren ze daar misschien wat te nadrukkelijk naar op zoek). Nooit een titel gezien die het hele plot in een keer uit de doeken doet. Eigenlijk compleet ridicuul. Er wordt gelukkig dan ook binnen 20 a 30 min gesneld naar de slangen in het vliegtuig (hoewel dat eigenlijk nog te lang duurt). En dan is de film ook gewoon leuk. Stoer, grappig, redelijk goed gemaakt en erg vermakelijk. Er is genoeg op o.a. het acteerwerk aan te merken (hoewel Samuel L. Jackson weer erg stoer is), maar wie heeft daar na het zien van deze film nu zin in? 3,5 sterren.

avatar van Mug

Mug

Sjongejonges, wat een allervriendelijkste 'discussie' weer...

Terug naar de film. Jackson als spreekbuis/pr-man van de film was een gans die gouden eieren legt. Her en der moest hij wel vertellen dat hij binnenkort te zien zou zijn in deze film, DE film van het jaar. Tja, hoe creeer je een mythe? Ach, dan zal het wel een ode / parodie zijn aan / op slechte b-films met 'monsterlijke wezens' en vreselijke special effects. Maar maak er dan ook een goede film van.

Snakes on a Plane is pulp van de bovenste plank. Fijne humor wordt te vaak afgewisseld met slechte humor, inclusief een (gaap) persiflage op Paris Hilton. En dat breekt de film op. De meter van de mix van voor ieder wat wils slaat de verkeerde kant op. Zeker als de film ook te lang duurt. En over de afzichtelijke special effects zal ik maar zwijgen.

De film dient puur voor entertainment, echter het lukt maar mondjesmaat. 2* zijn meer dan genoeg voor deze 'hype'.

avatar van 606

na gister herzien valt het echt op het is niks

en zonde van samuel dat hij hier in mee doet

2,5 ster

avatar van Shinobi

Shinobi

Ik had 'm opgenomen en vanochtend maar eens gekeken en ik vond het op zich wel een vermakelijke film, maar als Samuel L. Jackson er niet in had meegespeeld, zou deze film niet al te veel voorstellen. Want iedereen weet dat Samuel L. Jackson the baddest motherfucker is.
En dat in combinatie met deze zin: I have had it with these motherfuckin' snakes on this motherfuckin' plane" helemaal top.
Het verhaal stelt uiteraard niet al te veel voor en die slangen zien er ook niet al te echt uit. Maar sommige scènes hadden toch wel wat, zoals: *De scène met het stelletje in de wc die bezig zijn met elkaar en dat er dan een slang komt die in haar borst bijt.
*Die ene scène dat die man aan het plassen is ook wel lachen en dan auw bijt 'ie m in z'n penis (dat is geen prettige gedachte als man zijnde).
*Een scène die ook wel pijnlijk is, is dat die vrouw met haar hak op de hoofd van een man trap en die hak blijft dan nog vast zitten in die hoofd.
*En die ene scène met die big ass slang dat die die ene rijkaard helemaal opeet.

Ik had eigenlijk wel meer van Kenan's bijrol verwacht, nu vond ik 'm wel aardig, terwijl ik er toch iets meer van had verwacht.

Al met al geef ik deze film 3, 0 sterren.

EDIT: Trouwens wel opmerkelijk dat deze film zo snel op tv is, want meestal duurt het wel iets van 3 jaar voordat bioscoopfilms op tv komen, ik ben dan ook benieuwd wat voor deal RTL heeft gesloten.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Alleraardigst filmpje, zonder te imponeren,

De film straalt nergens uit dat hij wat wil bewijzen, aantonen of bewerkstelligen. De film is clichèmatig tot en met, maar neemt zich gelukkig nergens serieus. Wat het niveau ten goede komt. Immers geen lange uitgestreken wijze woorden of voorgekauwde lesjes. Alles staat in dienst van de slangen. En alhoewel ze er niet even best uitzien, zijn ze stukken vermakelijker dan die uit Anaconda. Met name de scènes dat de slangen langzaam bezit namen van het vliegtuig waren leuk. Ook grappig, toen iedereen er voor het eerst mee werd geconfronteerd. Lekker veel moorden, zonder de 10 kleine negertjes gedachte erachter. Ze vielen soms gewoon met bosjes tegelijk!

Gelukkig weinig verdieping in het wel en wee van de personages. Op het wat rustige begin na, waarin we wat wetenswaardigheden te weten komen die niet van belang zijn voor zo `n soort film. Empathie voor de personages is hier ver te zoeken en dat is ook de bedoeling. 3*

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Zeer leuke film.

De film is op weinig momenten erg hilarisch, maar is constant vermakelijk. Samuel L. Jackson acteert (zoals gewend) goed en het verhaal is ook wel aardig. Wel jammer dat de slangen er soms heel nep uit zagen.

I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!

avatar van Theunissen

Verwachte er bitter weinig maar achteraf veel hij me erg mee. De eerste 90 minuten zijn best aardig met een aantal schitterende slangen scènes. Het einde van de film is daarin tegen best wel triest.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Vermakelijke film?, jawel..het is opzich niet slecht, maar het doet gewoon iets overnieuw op een andere lokatie.

De special effects zijn matig, acteer prestaties matig, verhaal slecht, typisch einde en dan de matige gore en slechte humor.

Precies wat ik van zo'n film verwacht, en daarom keek ik hem ook

avatar van Zinema

Redelijk vermaak in B-filmstijl.

De film krijgt een klein randje door de aanwezigheid van Jackson, maar veel heeft het allemaal niet om het lijf. Wel geschikt als popcorn-vermaak en enigszins onderhoudend. Maar echt heel grappig of eng, nou nee...

avatar van Spetie

Erg vermakelijke onzin!

Bij het horen van de titel Snakes on a plane denk je meteen aan één of andere goedkope B-horrorfilm. Laat dat nou net de bedoeling van de makers geweest zijn. Voeg daar als hoofdrolspeler Samuel L. Jackson bij, die enkele fraaie oneliners tentoonspreid en een cultfilm is geboren. Het verhaal en plot is natuurlijk vrij simpel, maar door de goed in beeld gebrachte slangen en de totale paniek aan boord van het vliegtuig en het feit dat de film zichzelf totaal niet serieus neemt, krijg je een behoorlijk vermakelijke film, die weer voorbij is voordat je het door hebt. De mooiste uitspraak van Samuel L. Jackson is natuurlijk : "I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!" Kortom prima popcorn vermaak en een lekker pulp filmpje zoals deze is op zijn tijd nooit weg.

avatar van Maartenn

Maartenn

Heeft het nog zin om dit te recenseren? Volgens mij is er wel genoeg gezegd wat voor troep dit is. Wat voor Jumper geldt, geldt ook voor deze film; de special effects konden deze popcorn rommel niet redden..

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Ik dacht trouwens dat het zijn oor was en niet zijn keel waar de hak in terechtkwam, maar dit terzijde.

Het verhaaltje is erg flauw en hoewel Samuel L. Jackson een goede acteur is, kan hij het toch niet echt naar een hoger niveau tillen.
(Ik vind het trouwens erg raar dat hij erin slaagt de getuige te vinden voor de maffia, aangezien hij niet eens weet dat er een getuige is).

Enkele leuke dingetjes gezien qua originaliteit en afwisseling van slangenaanvallen, maar voor de rest is het allemaal erg flauwtjes.

Ik hou ook wel van pulp/verstand-op-nul-films, maar er mag toch iets meer verhaal inzitten.

Flauwe middelmaat.

avatar van Lennert

Lennert

Een breed scala aan plotgaten, overacting, zeer matige special effects en een net iets te groot sausje Hollywood drama zorgen ervoor dat deze film absoluut bij de grootste pulp ooit geschaard mag worden. Goed is het allemaal absoluut niet, maar door de duidelijke knipoog, enkele goed smerige effecten, de nodige humor en (eerlijk is eerlijk) de grote lading spanning is deze film absoluut uit te zitten. Wat Samuel L. Jackson dacht toen hij de rol aannam is me nog steeds niet duidelijk, maar hij doet zijn ding niet vervelend.

Enkele scenes gingen me persoonlijk wat te ver (die dikke vrouw waar een slang uit haar decollete kwam bijvoorbeeld vanwege het hoge onsmakelijkheidsgehalte, of waren gewoon te bizar voor woorden (oversexte mensen die vanzelfsprekend naakt door de slangen worden aangevallen terwijl ze de liefde bedrijven op de wc); ze zorgden in ieder geval voor het broodnodige vertier waar ik op zat te wachten. Leuk om een keer te zien.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Jajaja, ondanks alles een leuke film! Het is onzinnig en heeft quasigrappige oneliners, maar het stoort niet. In het begin zag ik het culterige er nog niet in. Maar gaandeweg begon ik me steeds meer te vermaken met opperbaas Samuel L Jackson die effetjes een motherfucking vliegtuig (incl. motherfucking snakes) veilig in LA moet zien te krijgen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Al lang voor de introductie van de film, kreeg hij veel aandacht. Dit mede door de ''campy'' titel en door de blog van een van de scenarioschrijvers (Josh Friedman) die een kans kreeg om mee te werken aan de film. Door het werven van Samuel L. Jackson kreeg de film nog meer aandacht, wat een hype veroorzaakte waardoor er meer geld voor de film vrijkwam voor extra heropnames en zelfs een door het publiek bedachte zin in de film. Grappig genoeg had de impresario van Samuel L. Jackson er in eerste instantie op aangedrongen dat de titel verandert zou worden, aangezien Samuel L. Jackson niet met zo'n titel zou 'kunnen' werken. toen Samuel daar lucht van kreeg, reageerde hij met de veel geciteerde woorden:

Qua plot is het uiteraard totaal absurd, maar aangezien ze toch voor zo'n absurd iets hadden gekozen, mochten ze het voor mij opzicht dan wel meteen nog absurder en maffer maken. Gelukkig hebben ze er ook wat humor bijgepropt wat ook wel mag bij zo'n film.

De film doet een beetje af als een B-film, maar de maker heeft echt werk gemaakt van de slangen, en dat is ook zeker goed gelukt. En met de meer dan 450 slangen die voor de film gebruikt zijn, bereikt de film z'n toppunt met een 5,79 meter lange Burmese python.

Er was 1 klein momentje waarop samuel L. Jackson bij mij niet helemaal serieus als Us Marshal overkwam (nml. toen hij het pistool afpakte van de in de film genoemde Three G's), maar voor de rest is er niks mis met z'n acteerwerk (as usual), en bleven de volgende woorden al meteen in me hoofd zitten al was het een catchphrase:
“Enough is enough! I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!”

De film word mooi afgesloten en je loopt weg met een goed gevoel.

avatar van chevy93

chevy93

Dit is echt zo'n 'zo slecht dat het (bijna!!) goed is'-film.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Deze film kreeg nog voordat hij uitkwam al veel aandacht. Dit kwam mede door de campy titel. Het verhaal behoeft weinig uitleg: slangen terroriseren een vliegtuig. Door de hype kregen de makers meer geld toebedeeld en dat straalt er duidelijk van af. De film neemt zichzelf wel serieus en hoe belachelijk het concept ook mag zijn, het werkt wel. Samuel L. Jackson's "Enough is enough! I have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!" is legendarisch. Leuk monsterfilmpje voor op zijn tijd.

avatar van killerfreak

killerfreak

is me dit even een tegenvaller zeg. Spanning is er niet echt te vinden in deze film. Nee, ook niet door de slangen, noch door het bloot, noch door in beeld brengen van een marteling. Ok, entertainment is er wel een beetje, maar de acteerprestaties doen soms twijfelen of dit een actie of komedie is.

Maar goed, zoals gezegd: het is nog wel een leuk tv-filmpje om eens voor te gaan zitten, maar meer niet. Als je deze nog niet hebt gezien, maar je twijfelt tussen deze en een andere, kies dan niet onmiddellijk voor deze, want je zou het je wel eens kunnen betwijfelen.

Toch 3* dus voor entertainment, en Jackson die de film een beetje probeert recht te houden

avatar van Justinw

Justinw

De film begint als een videoclip van Jack Johnson maar gaat al gauw verder zoals we het verwachten. Een chinese Badguy, een veel te bruine surfer die toevallig geen blond haar heeft.

Het gaat allemaal nergens over maar de film vliegt voorbij een paar oneliners een videogamende bodygaurd en de film is weer voorbij. Moet je eigenlijk een keer gezien hebben, dit word wel z'n cultklassieker.

avatar van dave

dave

Samuel L. Jackson schreef:

Normaal trap ik nooit af met een quote, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering. Zelden zo lang blijven lachen als met deze onbetaalbare uitspraak. Ik gniffel nu nog steeds, al wordt de afstand tussen lachbuien geleidelijk aan groter. Deze goed gecamoufleerde B-film draaide stiekem uit op een zeer aangename zit. Je zou via een flauwe woordgrap kunnen stellen dat de 100 minuten voorbij vlógen.

Knap dat ze af en toe laten uitschijnen dat ze dit broddelwerk serieus nemen, om dan even later te vervallen in pulp van de bovenste plank. Niettemin kom ik wederom tot de vaststelling dat B-films nog wel de beste resultaten op tafel leggen met een gekend en gerenommeerd acteur, die weliswaar nog niet in een hopeloze situatie is terechtgekomen. Jackson biedt hier een hilarisch contrast tegenover zijn gewoonlijke rollen. Iedere blik in zijn ogen en iedere opmerking die uit zijn verbijsterde mond tuimelt doet spontaan grijnzen. Ik heb enorm genoten van zijn aanwezigheid. Het feit dat ik hem in wezen louter uitlachte, moet hij me maar vergeven.

De CGI zag er relatief goed uit. Vooral Jackson zelf ziet er treffend uit. Mooi geanimeerd. Ook de slangen op zich vallen mee, al oogt het contact met mensen ietwat kunstmatig. De tegenwoordigheid van echte slangen hier en daar neemt tevens wat druk van de spreekwoordelijke ketel. Griezelig of beangstigend zijn ze echter allerminst te noemen, en zo omvat hun bestaansreden slechts het doen opkrullen van mondhoeken.

Enfin, "Entertaining as fuck" zou Samuel L. zeggen, waarmee ik sans gêne akkoord zou gaan. Afronden doe ik evenwel naar onder, want een constante grijns is op dit moment niet meer genoeg om een doorslag te kunnen geven.

3,00 (3,25)

avatar van Onslaught

Onslaught

Film kon me eigenlijk niet echt heel erg boeien. De film is niet heel slecht, maar wel middelmatig. Dus hij komt er nog mee weg met

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik heb me stukken beter vermaakt dan tijdens de eerste kijkbeurt in 2006. Misschien omdat ik het nu totaal niet serieus meer kon nemen en wist wat er ging gebeuren, vandaar dat ik nu best heb kunnen lachen.

De slangen zien niet uit, lijken zo uit een carnavalswinkel te zijn geplukt, maar het verhaal an sich is best oke. Je vraagt je af en toe af wat jij zou doen als je in het vliegtuig had gezeten, zou er niet aan moeten denken. (Doe ik maar ook niet, ga over een tijdje op vakantie en 't is best een lange vlucht...). Verschillende personages, wel allemaal vrij stereotyp, (twee kinders, dom blondje, arrogante neger, dikke vrouw, zeurende oude vent etc) maar toch is het boeiend genoeg om je aandacht er bij te houden.

Ik zie Samuel sowieso graag acteren, in serieuze of minder serieuze rollen weet hij toch altijd iets met me te doen. Charisma, I guess.

Ik kan wel zeggen dat ik de afgelopen jaren heb geleerd om (dit soort) films niet meer zo serieus te nemen en het vanuit een ander perspectief te zien. Vandaar van een onvoldoende naar een voldoende. Verdient 'ie wel.

avatar van ibendb

ibendb

Pffffffft...
Snakes on a Plane. Hier kan niet veel goeds over verteld worden.
Minpunten:
1) De slangen zien er veel te nep uit.
2) De Pesonages zijn oppervlakkig.
3) Er wordt minstens 100 keer fuck gezegd.
4) Alles is veel te chaotisch
5) Cliché's: Vliegtuig zakt terwijl hoofdpersoon het omhoog wil krijgen en net op het nippertje redden ze het toch.
6) Stereotypes. Hierboven worden ze al opgesomd door ElineLoves.
7) Op het eind Komt er o zo verassend nog een slang tevoorschijn die word neergeschoten door de held.

Pluspunten:
1) Humor: Ik heb toch een paar keren moeten lachen. (Of was het omdat hij gewoon lachwekkend slecht is??? Kan zijn.
2) Schrikelement: Ik ben 1 goed geschrokken. Heeft me wakker gemaakt toen ik het even moeilijk hat om wakker te blijven.

Conclusie: 2 pluspunten tegenover 7 minpunten = slechte film.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Enough is enough, i've done with this motherfucking snakes on this motherfucking plane

Regiseur Ellis die de mensen op de lachspieren kon werken met Final Desination 2 en die ook nog een van mijn favoriete jeugdfilms De ongelovelijke reis: Verdwaald in San Francisco regiseerde en natuurlijk ook een gewone actiefilm Cellular, gaat weer eens terug in een horrorthema, en deze keer mogen het slangen zijn.... in een vliegtuig. Slaat toch nergens op eigenlijk die thema?

Najah, je moet gewoon iets leuks verzinnen en dat is het ook zeker: De jonge naive Sean is getuige van een moord en moet getuigen in LA en word onder hoede genomen door de grofgebekte Neville Flyn (weer heerlijk gespeeld door Samuel L Jackon). Die getuige zal de misdadiger levenslang laten krijgen, Dat laat hij niet zomaar toe, en inplaats van het vliegtuig te gijzelen, een bom te plaatsen, of de rest van de same old story doet hij nog iets veel leukers. Hij laat een kooi slangen op het vliegtuig plaatsen, heel heel heel veel slangen.

En zo mogen de wanhopige mensen en Flynn en Sean het gaan opnemen tegen deze beestjes. Wat toch ook gewoon aan een tal van hillarische gebeurtenissen levert die nergens op slaan en de film gewoon waanzinnig word. Ik moest ook continu in een deuk liggen om die 2 Rappers.

Nee, Snakes on a Plane is een erg leuk en maf feest.