Genre: Thriller / Actie
Geregisseerd door: David R. Ellis en Lex Halaby
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies en Nathan Phillips
Releasedatum: 28 september 2006
Plot Snakes on a Plane
"Sit back. Relax. Enjoy the fright."
Een FBI-agent moet een kroongetuige in een zaak tegen een maffiabaas vervoeren per vliegtuig van Hawaï naar Los Angeles. Het probleem is echter dat diezelfde maffiabaas het vliegtuig heeft volgeladen met een verscheidenheid aan giftige slangen, die ook nog eens losgelaten worden.
Neville Flynn
Tiffany
Grace
Maria
as
Zou hier nou zo'n ophef over zijn? Zo populair is deze film toch niet?
Moviestar1979
Ik kijk ook uit naar deze film.
Vliegtuig-speelfilms hebben mij altijd wel geboeid.
Kevin13
de trailer van Snakes on a plane is wel goed
ik hoop dat de film dubbelzo goed is als de trailer
Wat ik er zo'n beetje van lees op de diverse sites is dat dit nu al een beetje bestempeld is als een soort grap. Of een serieuze poging om een cult b-film te maken of zoiets. Raar gebeuren.
Leno
Een cult film moet ontstaan, die moet je niet vooraf met opzet maken lijkt me..
mister blonde
De film is heel slim gepromoot. Staat/ stond bij voorbaat al vast dat de (na)zomer verrassing van het jaar wordt.
Een cult film moet ontstaan, die moet je niet vooraf met opzet maken lijkt me..
mister blonde
En hier dus heel duidelijk ook. Heb in drie (totaal verschillende) bladen gelezen en nog veel vaker (radio) gehoord, dat dit wel eens de verrassing (over devaluatie van het woord verrassen, gesproken) van 2006 zou kunnen worden. Een daarvan was Nieuwe Revu, rest weet ik zo snel niet meer. Je maakt mij niet wijs dat ze dat allemaal zelf hebben bedacht. Slim investeren heet dat. Of gewoon misleiding.
Leno
Klopt, Anaconda wellicht ook. Deze film overdrijft het alleen allemaal nogal, met Jackson voorop. Het is mij allemaal té. Deze film kan niet meer slecht zijn, want dan 'was het de bedoeling'..
Precies, ze komen met zo'n lame verhaaltje, kutposter en domme trailer aan en dan gaan ze er heel gewichtig over doen alsof het zo hoort
De cultvorming is origineel wel op het net ontstaan, alleen hebben de mensen achter de film daar gewoon mooi op ingespeeld met posters en dergelijke. Zelfs al voordat er een trailer was, was deze film al dé affiche van 2006.
Moet je een stevige dosis geluk voor hebben, en dan gewoon ageren.
Leno
En Samuel L. Jackson die de mensen gek maakt met uitspraken over deze film. Vooral toen Jackson zei dat hij instemde met deze film puur en alleen vanwege de titel. Het is hem goed gelukt in ieder geval, zijn pogingen zijn boven verwachting opgepikt door het publiek.
lowhusky

kArIzMa_TuRk
over 3 dagen ga ik naar de bios voor deze, de trailer zag er vet uit..
silverfaustx
theres snakes on the mofo plane !!!!
(interview hier over op the daily show van 15 augustus)
de echte regisseur en hong kong filmmaker stapte op omdat de rating omlaag moest
Ga hem vanavond zien
Double feature bij de Drive-In hier in Johnstown samen met Clerks 2. Heb er zin in.
BlueSword
net trailer gezien in de bios, lijkt mij niks.
Poisonthewell
Leuke, domme zomerfilm. Door de enorme hype zullen vele bezoekers misschien hooggespannen verwachtingen hebben, en die zullen voor velen waarschijnlijk niet gehaald worden. Maar al met al valt er genoeg lol aan te beleven. De film is niet eng, bevat vrij matige special effects en saaie personages. Maar de one-liners zijn nu al klassiek. Verstand op nul en een emmertje popcorn erbij en de avond is weer goed. 3,5*
silverfaustx
ja inderdaad een 8.4 !
btw snakes on a train staat niet op deze site?
Leno
btw snakes on a train staat niet op deze site?
Haha das nog echt een film ook, best triest.. Op IMDB is er nog heel weinig bekend, dus kan de film ook niet toegevoegd worden.
Poisonthewell
Snakes on a Train zag ik van de week bij Blockbuster in de schappen staan. Op het internet circuleren naar het schijnt ook door fans gemaakte films met titels als Snakes on Jefferson Airplane en Snakes on Claire Danes.
Leno
Wel grappig: de film is heel positief ontvangen, zowel door de critici als door het publiek. Daarentegen doet de film het maar matigjes aan de kassa, met slechts $15 miljoen in het openingweekend (wel de nummer 1).
Wil je een vette hit scoren met een b film, en daar vanalles voor uit de kast halen, blijkt het een goed ontvangen maar juist matig bezochte film te zijn.
kArIzMa_TuRk
een Super Film! één die je gewoon gezien Moet hebben.. een vette Aanrader.. er werd goed geacteerd en had een goed verhaal.. in England is deze film de beste film van 2006 bekend geworden.. krijgt verse * * * *,5 sterren van mij..
kArIzMa_TuRk
Slangen zien er erg nep uit
Die zijn ook nep.. Geanimeerd zeg maar..
Ja, jammer, ik had dus gehoopt dat het echte live-action waren...
Doom
Ik ben ineens erg benieuwd naar deze film. Het klonk qua beschrijving als een grote flop. Echter het gemiddelde op IMDB en MovieMeter liegt er niet om. Daarbij ziet de trailer er ook nog eens erg geslaagd uit.
Poisonthewell
Het gemiddelde op imdb zou ik bij deze film niet al te veel waarde aan hechten. Naar alle waarschijnlijkheid hebben alle fanboys een afspraak gemaakt meteen een 10 te geven, wellicht zonder de film gezien te hebben. De film is best vermakelijk maar dat gemiddelde op imdb is echt belachelijk

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Documentaire / Misdaad, 2019
Geen reacties

Coach Carter
Drama / Sport, 2005
slangfbivliegtuigdierlijke aanvaldoodfirst class duringcreditsstingersnake attackwitness to a crime suspensefulfrightened