• 9.375.060 stemmen

Geregisseerd door: Louis Leterrier en Corey Yuen

Met onder meer: Jason Statham, Shu Qi en Matt Schulze

Gesproken taal: Engels, Frans en Mandarijn

Plot The Transporter

"Rules are made to be broken."

Ex-militair Frank Martin leidt op het eerste gezicht als buitenlander een rustig leven in het zuiden van Frankrijk. Dit is echter maar schijn, want Frank heeft zich gespecialiseerd in het afleveren van allerhande pakjes, zonder zich vragen te stellen over de inhoud ervan. Dankzij zijn ijzeren discipline en zijn strikte regels slaagt hij erin zijn bezigheden geheim te houden voor de politie. Op een dag ontdekt Frank dat zijn laatste pakje een gekneveld, jong meisje bevat en hij heeft het er ontzettend moeilijk mee haar zomaar aan een misdaadbende uit te leveren.

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

Eerste klas actiefilmpje.

Persoonlijk vind ik dat je niet zoveel belang moet hechten aan het verhaal in dit soort films, het slaat toch meetsal op niks. Zo ook hier. 3.5*

avatar van RemiB

RemiB

ga hem morgen middag kijken

avatar van RemiB

RemiB

goeie film, veel goede actie. Het is geen supersterk verhaal maar de actie is top.

avatar van Bartel

Bartel

het eerste half uur is super aan deze film, de rest is zwaar bagger 2,5 *

avatar van Reinbo

Onzinnig scenario, waarbij een Jackie Chan of jet Li de boel nog had kunnen redden. Statham mist echter de virtousiteite of de souplesse om geloofwaadig te zijn. daardoor zakt de film af naar het nivo van een Steven seagal film. Krappe 3* omdat ik uiteindelijk, melig geworden van de onzein, me wel vermaakt heb.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Erg jammer dit. Een gegeven waaruit een erg leuke aktiefilm had kunnen komen zeker met de zeker niet slechte hoofdrolspeler maar het is duidelijk mislukt dit. Nergens spannend, cool of zelfs gewoon leuk. Heel slecht is het niet eens maar zo standaard en on-interessant dat het niet meer dan 2 sterren waard is.

avatar van justR

justR

Uitstekende films, alleen zijn de meningen hierover verdeeld.

4 *

avatar van specialm

specialm

Goede actiefilm, Kijkt erg lekker weg vind ik

avatar van Youri

Youri

Wat een belachelijke film, dat 1 persoon zich constant staande houdt tegenover een groep bandieten. Nieuwe Die hard/XXX variant. De personages zijn rommelig en ongeloofwaardig. De actie was het enige pluspunt, want die was constant aanwezig.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Vermakelijke wegkijkfilm. Het verhaal is vergezocht, maar dat was toch een bijzaak hier. Goede actie, niet al te lange speelduur en een goede Statham zorgen voor een voldoende.

avatar van sedje

sedje

Vermakelijke actie scenes en mooie auto;s. En statham die patserig moet doen met zijn gespierde lichaam, meer is deze film niet. Ik dacht dat goed engels sprekende mensen zeldzaam waren in Frankrijk, maar in deze film spreken ze de taal vloeiend, jammer maakt de film minder geloofwaardig. Het verhaal klopt voor geen meter, maar de actie scenes zijn super, daarvoor alleen kun je naar de film kijken. Statham speelde opzich niet slecht.

avatar van otherfool

otherfool

Zeer matig werkje. Statham is miscast en Qi heeft totaal geen toegevoegde waarde. De knok- en actiescenes komen wat onaf over, maar gelukkig is het tempo hoog. Vooruit, 2 sterretjes voor de moeite.

avatar van 606

Herisson schreef:

Ontzettend veel aktie in deze film! Niet te nauw kijken of het allemaal wel kan, dan zit je heel de film op het puntje van je stoel.

4****

ja vind ik ook verhaal is helemaal niet slecht zoals hier gezegd wordt.

want mensen smokkel is een van de ergste misdaden.

en deze film brengt het zo onder de aandacht.

avatar van kleez

kleez

Ik vond deze film echt GEWELDIG!! mischien ook wel

omdat ik zo af en toe wel van dit soort films houd!!

avatar van juuljuul

juuljuul

echt zon film waarvan je baalt als die is afgelopen, die realiteit is soms ver te zoeken maar wel zeer vermakelijk (bijv. de vechtscenes in de villa). En het verhaal is in deze film goed uitgewerkt, met een aantal zeer goeie acteurs en het idee dat jason eerst buiten op een zeepkistje harloges zat te verkopen.

Dus ik zou zegge als je de film nog niet gezien hebt en je houd van actiefilms dan is dit zeker een aanrader.

avatar van street-racer

street-racer

dit vind ik 1 van de beste actie films alleen zonde van al die auto's maar ja toch een meesterlijke film 4.5

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Simpele, pretentieloze en erg leuke film met enkele fantastische actiescenes.

Ideaal voor een avondje met de vrienden.

Deel 2 is er één voor de volgende filmavond.

avatar van JJ_D

JJ_D

Oppervlakkige en dwaze actiefilm waarin 95% van de verhaalontwikkeling voorspelbaar en 5% onwaarschijnlijk is. Filmisch standaard werk.

Kortom: een film voor de massa.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ik vindt hem wel goed.

Hou wel van een beetje actie, de laatste scene is het leukst......

avatar van papaEd

papaEd

Goede actie film met een aardige Cast 3.5 *

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

4.5* top cast.

avatar van film88888

film88888

Super goede actie film waar de actie niet ophoudt, en Jason Statham speelt weeral zoals normaal heel erg goed. de vechtscene's zijn gewoon heel goed gedaan,maar normaal zo een actie film met niet echt een verhaal zoals deze is niet mijn stijl maar deze vond ik dus wel erg erg goed, en deel 2 is ook sterk. een dikke 3,5

avatar van GraveyardJunkie

GraveyardJunkie

actie op zijn best!! heerlijke film!! niet nadenken, volume hoog en gaan met de banaan!! 4,5*

avatar van Roofvisjunkie

Roofvisjunkie

Vermakelijke actiefilm. Niet slecht...niet supergoed/spectaculair. Mooie vechtscenes en als je hem de allereerste keer ziet dan blaast ie hem flink in die 7 serie...en oja...wat een lekker ding!!! 3*

avatar van nighttuxie

nighttuxie

Goede actie film van een 3,5* van mij.

avatar van NightWolf

NightWolf

Leuke actiefilm waarbij je, natuurlijk, niet te veel moet bij nadenken en gewoon kunt genieten van de actiescènes en het slechte mikken van de 'slechterikken'.

Jason Statham speelt zoals gewoonlijk weer schitterend en de acteerprestatie van de rest was ook boven het gemiddelde.

Deel 2 ga ik ook zeker kijken

avatar van martlybra

martlybra

Best een leuke film, alleen jammer dat de Franse politieagenten in het begin van de film Duits praten.

2½ *

avatar van DeniiSe..(K)

DeniiSe..(K)

leuke flim .. ik vind deze deel mooier als 2. ik vind het een goeie actie film met mooie vechtscenes. Jason statham acteerd super goed in deze film en je moet het zeker gaan kijken 4.5 *

avatar van Kr!kke

Kr!kke

oei the transporter 2 kan ik nergens op deze site vinden:(, deze heb ik vandaag gezien en de actie was egt wel de moeite waard.

avatar van Mug

Mug

Kr!kke schreef:

oei the transporter 2 kan ik nergens op deze site vinden

Hij staat er toch echt op...