Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Jason Statham, Alessandro Gassmann en Amber Valletta
Gesproken taal: Engels, Frans en Italiaans
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot Transporter 2
"The best in the business is back in the game."
Frank Martin is gepensioneerd en woont in Miami. Hij verdient zijn geld nu als chauffeur voor de rijke familie Billings en al snel raakt Frank bevriend met hun kind Jack. Wanneer de jongen ontvoerd wordt besluit Frank het heft in eigen handen te nemen om de jongen terug te halen en de FBI er buiten te houden.
Frank Martin
Jack Billings
Max
Inspector Tarconi
HORROR fan
wow ! deze wil ik zeker zien !
in belgië is hij al in de bios hoor.
ik heb de 1ste nog niet gezien maar dat ga ik zekers doen !!!
SSeagal
Ik bedoelde twee dingen: Het ongeloofwaardige zit hem in bepaalde scenes vliegtuig stort als een gek naar beneden en binnenin staan twee mensen gewoon met de voeten op de grond met elkaar te vechten
.Wat betreft het vechten vind ik het er gewoon niet uitzien wat Statham doet. Tussen de snelle montage door zie je ook gewoon dat hij er niet veel van bakt, terwijl het volgens mij wel de bedoeling is dat hij allerlei vette moves doet.
Nu heb ik dit deel nog niet gezien, maar vondt hem wel errug strak en fraaie moves in het eerste deel doen, is het hier zo anders dan?
niksfrans
Dat deze film in de bios komt kan ik me niet voorstellen wat een overdreven film tot ergeren toe tjonge jonge dat ze hier geld in hebben gestoken ha ha ha ha als ik hem een cijfer moet geven dan is het een dikke onvoldoende
Dementor_20
Deze film lijkt me egt zo drama gewoon. Die actie is egt veels te overdreven
!!! Allemaal domme stunts, die ongeloofwaardig overkomen
. En het het proberen James Bond te overtreffen!! Bah, ik ga deze wel kijken maar dan meer om er een cijfer aan te geven. 't Zal wel een 1.0 worden !!

john constantine
Ik vond dit echt een vette actiefilm. Zat een leuk verhaaltje in de actiescenes waren echt gewoon over de top, alleen de special effects waren niet super. Maar toch beter dan het 1ste deel. de enigste minpunten waren de special effects met de auto die overdekop heen slaat en het vliegtuig op het eind. Maar voor de rest echt toppie. Dit is zekers my kind of movie. Echt vet gewoon. Toppie 4,5 sterren !!!
rempsycho
Dit was erg slecht... die paar erg mooie actie scenes konden deze film onmogelijk redden, acteerwerk is echt super B niveau, humor is ver te zoeken en een verhaal kon ik al helemaal niet vinden, weer een productie rommeltje uit de Luc Besson fabriek, die zijn hitje Taxi maar niet kan loslaten.. triest voor een man die geweldige films heeft geregisserd en nu dit soort prut schrijft en produceert.. maar goed, het is maar een mening
johanm3
Leuke simpele film. Op statman na, vond ik het slecht geacteerd btw. De actie was erg leuk alleen soms heel erg ongeloofwaardig. 3*
Een leuke popcorn film met de nodige actie en vette dialogen.!
moviefreak1
De film is er niet op vooruit gegaan , vind deel 1 nog steeds de beste , komt doordat er nu veel meer ongeloofwaardige scene's in de film zitten .
Zelfs die ene blonde griet met haar pistooltje's maakte niet veel goed , wat is dat een gratenpakhuis zeg.
Over het geheel leuke actie ,maar kom zeg maak er geen science fiction van .
minxz
1 was inderdaad beter. Wat een slechte special effects. Verder best te pruimen, dus 2,5* van mij
minketijsen
Wat een slechte film, echt een slap aftreksel van man on fire en kilbill, je kan er naar kijken maar het zeer vaag gespeeld, jammer
SuperSideSwipe
Heerlijke film, precies het soort film wat mij wel goed ligt.
Een supercoole en relaxte hoofdrolspeler, (ik begin toch wel fan te worden van die Statham). Die altijd geheel in controle en ontspannen blijft.
De film zit lekker volgepropt met aktie en spanning, een meeslepend geheel.
Veel van de aktie was erg over de top. (bijvoorbeeld die bom en de hijskraan). Sommige mensen (die van realisme houden) zullen dat een minpunt vinden. Maar ik vind het juist een toegevoegde waarde hebben.
Toppertje, van mij mogen ze alvast aan een deel 3 beginnen.
3,5
donnie B.
aardig filmpje, maar een aantal stunts waren zeer overdreven. hadden ze niet moeten doen, maakt de boel ongeloofwaardig.
evolva20
wat een slechte film, zeer overdreven stunt idd, erg ongeloofwaardig! 1 ster geef ik em
balosa
slecht vervolg op The Transporter, de stunts zijn nog ongeloofwaardiger, waar in deel 1 sommige scene's nog enigszins 'cool' overkwamen dat is in deel 2 helemaal verdwenen de stunt waarbij hij de bom verwijdert door ondersteboven tegen een kraan te schuren daar zakte me broek zowat van af verder vond ik dat wijf met die 2 uzi's ook zo vreselijk irritant, haar personage hebben ze volgens mij zo uit James Bond gehaald, was de film dan echt zo slecht? nou dat niet, er zijn veel slechtere films maar een topper zal het nooit worden, met pijn en moeite 3*
kras van zwienen
Ik vond deel 1 beter maar heb deel 2 ook 3.5* gegeven omdat ik een 3 toch te laag vind.
DeVrouw
Ik had er niet al te veel verwachtingen van en dan is het nog best te doen...ik moest wel erg lachen om dat 'vallende vliegtuig'dat zag er wel erg slecht uit...
Even een klein spelletje:
Noem 3 merken waar duidelijk reclame voor werd gemaakt in de film?
F.Z.N.
Sluit ik me helemaal bij aan!

Word_Play
Wat een ongelofelijke ONZINFILM zeg, Naruto is nog geloofwaardiger. Wel een hele hoop vette aktie, en Statham is cool. Maar toch, er zit ZO VEEL bla in, dat ik deze film echt geen voldoende ga geven.
Verstand op nul, en hij is best vermakelijk.
2,5*.
SSeagal
Statham kickt weer eens keihard ass en de fighting scene's zijn echt super weer met als heerlijk hoogtepunt de scene met de brandslang, mijn god wat zag dat er vet uit. Weer een Jackie Chan gehalte maar dan wat serieuzer. Lekker overdreven stunts rollen weer voorbij en wederom wordt weer een hoop realisme ingeruild voor mooie plaatjes, dus een pak zout erbij is wel aan te raden. Hou je meer van realisme, dan zou ik deze lekker laten liggen sowieso. Ik heb me super vermaakt weer, even goed als deel 1 in mijn optiek. Vandaar ook wederom een 3,5. Al moet ik zeggen dat de eindscene in het vliegtuig ook mij iets te ver ging, maar dat is verder het enige. Statham ga zo door, hopelijk komt er een deel 3, van mij mag het! ***1/2
dje-em
tja, geen verhaal, wat losse flodders om de karakters wat emotie mee te geven en wat heb je dan: een vermakelijke actie film, die verder niet realistisch is, lekker achterover zitten en je niet druk maken om de vele plot holes (zelfs met een mager verhaal zitten er nog gaten in....)
Ziggy007
Transporter 1: ok, maar aan het eind net iets te. 2.5*
Transporter 2: wtf, de blanke Jackie Chan? 2*
Marcusnld
Wat een drama, film gisteren gezien in de USA. Slecht geacteerd, Effecten van een waardeloos niveau.
Total wast of time and money
kantoorpikkie
Zoals je ziet bij Transporter de eerste heb ik gezet dat deze iets minder is dan de tweede. Wel jammer nu is het over het algemeen zo ie zo moeilijk om de tweede film net zo goed of beter te maken.
Daarom heeft deze een half puntje minder
BraCom
Ongeloof waardig, maar verschrikkelijk amusant.
Maar gaat dit niet voor veel films op, in hoeveel films wordt de werkelijkheid met voeten getreden, misschien minder opvallend verpakt.
Leuke film om naar te kijken.

The Transporter Refueled

La Graine et le Mulet
Drama, 2007

Tom Yum Goong
Actie, 2005
miami, floridavechtsportenworkaholicwar on drugsontvoeringchauffeurbodyguardconference baby-snatchingpolitievervolgaudi geldpolice chaseu.s. marshalyoung boyvuurgevechtexplosielethal viruswetenschappergetaway driverantidotemarital separationgovernment official ransom demandvirusnarcoticsrules ex special forcesaction herojetskifavorcrazy womanprecisionmodified vehiclebulletproof car