Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Jason Statham, Alessandro Gassmann en Amber Valletta
Gesproken taal: Engels, Frans en Italiaans
Releasedatum: 13 oktober 2005
Plot Transporter 2
"The best in the business is back in the game."
Frank Martin is gepensioneerd en woont in Miami. Hij verdient zijn geld nu als chauffeur voor de rijke familie Billings en al snel raakt Frank bevriend met hun kind Jack. Wanneer de jongen ontvoerd wordt besluit Frank het heft in eigen handen te nemen om de jongen terug te halen en de FBI er buiten te houden.
Frank Martin
Jack Billings
Max
Inspector Tarconi
Nightstalker
Deze lijkt me net zo vet als de 1ste worden. Lekker veel actie, leuk verhaaltje. Kan niet wachten !!!
SSeagal
Het eerste deel was super, kan niet wachten! Jason Statham is cool.
Nightstalker
De trailer zag er echt tof uit. Goeie actiescenes, Hopelijk een goed verhaal. Ik denk toch dat deze nog beter gaat worden dan de 1ste. Wat ik al zei. Ik kan echt niet wachten !!!
Quentin
Deze scene geeft al het geloofwaardigheidsniveau aan: http://www.latinoreview.com/films_2005/fox/transporter2/filmclips/index.html
De GeuS
Jezus, als die clip met die audi de trend zet voor de gehele film....
SSeagal
Tsja, kijk, in het eerste deel zaten al een aantal wat minder realistiche en vergezochte scenes, maar weet je, voor mij zijn er soms films die zo heerlijk amuseren dat het mij geen moer kan schelen, en transporter was voor mij ook zo'n film. En transporter 2 zal mij zeker ook amuseren, dat weet ik nu al vrijwel zeker. Lekker wegkijkende actie, en pretentieloos, oh...dat kan zo lekker zijn op zijn tijd, zeker als het lekker wordt vertoond als in de transporter films. Maar ja, da's natuurlijk puur persoonlijk.
sonyjh
ik weet niet welke 2 kerels deze film als zo'n verschrikkelijk hoge score gegeven hebben... maar dat verdiend de film in elk geval niet.
Het is geen slechte film, soms verschrikkelijk onrealistisch overdreven, soms probeert men de actiescenes nog iets serieus te houden.
Bwa, ik weet niet, ik vond het maar een gewoon actiefilmpje...
Riddick
Dit word vast een topper zoals de eerste, en wat betreft de actiescenes, is èèn ding te minste zeer goed en realistisch, want Jason Statha is teminste een echte teakwando vechter en geen nepperd zoals onderandere Chuck Norris.. wat een nepperd hij heeft nooit een kampioenschap gewonnen maar ja, dat vind ik zelf over The Transporter..
Quentin
SSeagal
Dat is soms het mooie van films, daarin kan alles
Net als in tekenfilms.....
astonmartin
Ik verwacht er veel van...lijkt me echt een topper! Deze gaat zeker later zeker niet ontbreken in mijn collectie.
Nickytje
Deze film zit vol actie, top entertainment en verveelt geen minuut! de Frank is bovendien nog geen zone missen
wa wildje mannen in kostuum
jacobine_rodijk
Leuke filmpje voor tussendoor net als z'n voorganger, maar naast de actiescenes niet zo'n bijzondere film om nog een keer te gaan zien. 3*
sn@ke
- 2077 berichten
Transporter II
Een film die qua actie - scenes tot de top behoort. Statham is erg droog in z'n rol , met z'n eeuwige coolness. De actiescenes zijn totaal over the top maar bijzonder leuk om zien. The transporter II is een snelle hersenloze rit vol wervelend spektakel , coole blikken en een psycho bad - girl
--aj--
hallo luitjes ik veheug me al heel lang op deze film!, alleen is ie al te koop en zo ja waar? want bij freerecordshop is hij niet. alvast bedankt!
master_yoda
haha bij ons draait hij al in de bioscoop
en hij is echt goe, alleen het einde iets minder
ma ca va
grtz
belgium

Nee deel twee is echt stukken minder dan deel 1 de special effects zijn zeer maar dan ook zeer ongeloofwaardig.
En over de gevechten maar te zwijgen 1 tegen plus minus 25........
Met een zak chips kijken op een regenachtige middag om daarna snel weer te vergeten.
Maar ja dat is mijn bescheiden mening maar.
The Bullet
de eerste film was kicken maar deze is volgends mij nog 10 keer zo kicken ik wil hem echt graag zien man.
Groetjes T.B
royj
Het eerste deel, met ik met iedereen eens, was echt goed. Ik heb zojuist deel 2 gezien en ook al was die goed, maar het niveau van 1 haalt ie niet.
Sommige stukken waren echt over-the-top, maar wel spectaculair. Zeker geen slechte actiefilm, maar je moet in mijn ogen niet gaan vergelijken met 1, want dan is het allemaal een beetje jammer.
Er zit wel een geweldige psycho-bitch in!!!
bovengemiddelde actiefilm 3*
Nikateen88
Minpuntjes:
*Matige verhaallijn
*Korte film
Maar de acties zijn super en je blijft toch kijken. Deel 1 is toch wel beter vond ik...
Toch een 3,5*
Ella
Zo gisteravond de transporter deel 2 gekeken. Ten eerste super mooie auto die gebruikt wordt voor de film. De verhaallijn is leuk maar bekend. De laatste film van steven segal was op dezelfde aard... (weet zo snel niet hoe de film heet, en ging ook over een kidnapping).. Dan was er 1 stukje in de film waarvan ik dacht dat konden ze beter weglaten, een auto die een draai maakt en dan langs een hijskraan vliegt om een bom te verliezen, tja sorry hoor, das egt nep.
Verder een leuke vlotte film om na te kijken.
Groetjes
Crazy~Dutchman
Was een aardig aktiefilmpje om te zien.
Hoopjes ongeloofwaardige scenes, maar ja in een film als deze stoort me dat niet zo.
gewoon even 1,5 uur achterover leunen en ontspannen meer niet.2,5*
eduard
Totale onrealistieche film en eigenlijk een kinderfilm waar ik mijn fantasie die ik bij iedere film aanspreek zelfs niet hielp. Deel 1 vond ik nog wel leuk maar deze is meer een cartoon a la tom en jerry dan een spannende film. En dan te bedenken dat er ook nog een deel 3 gaat komen als ik het einde zie.
krijgt niet dan een 1.5 gewoon een kutfilm en zonde van de tijd
Ik kan het best hebben als er allerlei ongeloofwaardige scenes worden opgezet om vette actie te tonen, maar je kunt ook te ver gaan. Wat hier te zien is slaat echt nergens op.
Buiten dat is de actie ook maar matig, wat onvergeeflijk is. Als er nou een coole martial-arts expert bezig is oke, maar Statham bakt er niks van en dat kan de snelle beroerde montage niet verhullen.
Kleine 2 sterren.
scar
Kleine 2 sterren.
fout dus, in het geheel is het een stoere film, en waarom moet het altijd een jet-li type zijn die bezig is, om een conclusie te trekken dat de gevechten dan wel goed zijn als een figuur als jet-li vecht, maar statham niet?
foute manier van denken.........
De GeuS
Ik neem aan dat Kos bedoeld dat Statham "houterig" en "traag" vecht waardoor het geheel ongeloofwaardig (tja) over komt....
Ik bedoelde twee dingen: Het ongeloofwaardige zit hem in bepaalde scenes vliegtuig stort als een gek naar beneden en binnenin staan twee mensen gewoon met de voeten op de grond met elkaar te vechten
Wat betreft het vechten vind ik het er gewoon niet uitzien wat Statham doet. Tussen de snelle montage door zie je ook gewoon dat hij er niet veel van bakt, terwijl het volgens mij wel de bedoeling is dat hij allerlei vette moves doet.

The Transporter Refueled
2015

Transporter 3
2008

The Transporter
2002

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

La Graine et le Mulet
Drama, 2007

Tom Yum Goong
Actie, 2005
miami, floridavechtsportenworkaholicwar on drugsontvoeringchauffeurbodyguardconference baby-snatchingpolitievervolgaudi geldpolice chaseu.s. marshalyoung boyvuurgevechtexplosielethal viruswetenschappergetaway driverantidotemarital separationgovernment official ransom demandvirusnarcoticsrules ex special forcesaction herojetskifavorcrazy womanprecisionmodified vehiclebulletproof car