• 9.378.082 stemmen

Met onder meer: Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe en Reese Witherspoon

Gesproken taal: Frans en Engels

Releasedatum: 10 juni 1999

Plot Cruel Intentions

"In the game of seduction, there is only one rule: Never fall in love."

Kathryn sluit een weddenschap met haar stiefbroer Sebastian. Zij zegt dat het hem niet zal lukken om Annette (een maagd, die met seks wil wachten tot na het huwelijk) het bed in te krijgen. Als hij verliest krijgt Kathryn zijn Jaguar, als hij wint krijgt hij Kathryn.

Kathryn Merteuil

Bunny Caldwell

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

vinombrios schreef:

een prachtige film , vond het einde gewoon super met de intro van het muziek van (spoiler) -.- . Het verdient zeker een 5

En bedankt, nu weet ik dus hoe de film afloopt

avatar van K@i

K@i

hmmm Sarah op der best

avatar van brookie

brookie

geweldig dat mensen zo gemeen kunnen zijn

avatar van kanjertje

kanjertje

Als liefhebber van Reese Witherspoon wou ik de film samen met de ex van haar toch eens gezien hebben

En moet zeggen dat ik er echt van genoten heb en niet alleen omwille van Reese

Dit was echte leuke film met een tof verhaal en goed geacteerd en toont ons hoe ver sommige kunnen gaan in het verknallen van andermans leven.

3,5 +

avatar van The Last

The Last

Saaie film, nergens spannend en het verhaal boeide mij niet zo. Als het richting het einde niet zo sentimenteel werd en Sebastian zich gewoon aan zijn afspraak had gehouden en niet verlieft werd op Annette, kon het nog wel leuk worden, maar dat gebeurde dus niet, erg jammer, want daardoor word het juist een standaard romantisch filmpje.

avatar van kanjertje

kanjertje

The Last schreef:

Kunnen die typische standaard filmpjes dan niet mooi zijn ?

avatar van The Last

The Last

kanjertje schreef:

Kunnen die typische standaard filmpjes dan niet mooi zijn ?

In dit geval niet nee.

avatar van MaxiJazz

MaxiJazz

HarmJanStegenga schreef:

Echt wel! Wat een einde....pfff! Niet te geloven, het was bij mij ook een en al kippenvel!

bij mij ook al.wat een einde zeg.de naam van het lied klopt ook.bitter omdat hij dood is en sweet omdat ze haar wraak heeft. Voor de rest een van de gemeenste films die ik ooit heb gezien.gellar als bitch is een absolute voltreffer.volgens mij speelde ze gewoon zichzelf

avatar van K@i

K@i

jammer alleen het nu veranderst is in stief broer en niet half broer

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

mooi in elkaar gezet en prachtig gespeeld sebastian was een misbaksel, en ik vond het mooi dat je naar het einde toe hem steeds leuker gaat vinden, ik vond het vreselijk toen hij werd aangereden door die auto en doodging!! en bittersweet symphony paste zo prachtig mooi bij dat einde, ik vind het wel een mooi kunstwerkje meer kan ik niet zeggen *4.0

ik ben fan van sarah michelle gellar en vond deze film echt super, gellar speelde echt met geloofwaardigheid de bitch van de film.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Geweldige film. Het hele verhaal is goed in elkaar gezet. Vooral de details die erin zitten. Ryan Pihillippe, Sarah Michelle Gellar en Reese Witherspoon acteren super. Perfecte personages.
Dit is wel de beste Cruel intentions film van de 3.
Jammer dat Sebastian doodging aan 't eind, maar hierdoor werd het verhaal wel mooi afgesloten.

avatar van Daisyp

Daisyp

Erg mooie film.. jeugd sentiment

verhaal is top. is mooi verfilmd.. geen standaard romantiek einde. goed acteer werk.

de rest van de cruel intentions films zijn niks. hebben niks met deze film te maken. ze hebben alleen de zelfde naam..

ga hem zeker vanavond (weer) kijken.

aanrader!

avatar van P8rb

P8rb

Verassend leuke film. Iemand die me kan vertellen hoe dat nummer heet dat op het einde van de film wordt afgespeeld? Ik zoek het al een tijdje..

avatar van PollyPeachum

PollyPeachum

Saaie tienerfilm. Absoluut niet de moeite waard.

Een aparte film die goed laat zien wat liefde en respect daadwerkelijk is!

De manier waarop Sebastian doodging klopte niet helemaal, maar de rest in de film sluitte wel heel goed op elkaar aan.

avatar van niethie

niethie

PollyPeachum schreef:

Saaie tienerfilm. Absoluut niet de moeite waard.

En waarom dan wel niet niet, wees eens wat specefieker...

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

P8rb schreef:

The Verve - Bittersweet Symphony

Andere nummers uit deze film die zeer de moeite waard zijn:

- Placebo - Every You Every Me

- Counting Crows - Colorblind

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

PollyPeachum schreef:

Saaie tienerfilm. Absoluut niet de moeite waard.

Aah, forget about it. Gewoon een prachtige film

avatar van metaledje

metaledje

Erg boeiend om naar te kijken. De film wel stuk of 5 keer gezien. sarah michelle gellar is een bloedmooie chick En ik vind dit toch wel een van haar sterkste rollen in een film!! die 4* blijft staan!!

avatar van niethie

niethie

Sarah Michelle Gellar

Reese Witherspoon

Selma Blair

avatar van metaledje

metaledje

Hehe. die laatste twee vind ik niet zo. tenminste niet in vergelijking met sarah

Maarja dat is mijn smaak natuurlijk!

avatar van White Trash

White Trash

Tsah gister bekeken vond hem niet heel goed. Begint wel tof dat beide hoofdpersonages gewoon erg slecht en doortrapt zijn. Reese Witherspoon is lekker om naar te kijken net als Sarah Michelle Gellar maar verder vond ik niet al te veel spanning in de film.

avatar van ies

ies

Midnighttemptres schreef:

Je haalt de woorden uit me mond. Hoewel ik bij deze film ook een happy ending niet erg had gevonden. Ook vind ik de opbouw van deze film erg goed, het is opzich geen spannende film maar toch zat ik vastgenageld op de bank toen ik de film keek!

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

Nee, ik denk niet dat als de film een happy ending had gehad de film nog zo goed was geweest. Het einde geeft een heel andere draai aan de film, een happy ending zou alleen maar een negatief punt voor de film zijn

avatar van ies

ies

Dutch Ownage schreef:

Daar ben ik het over het algemeen wel mee eens, maar het einde wat Sebastian betreft is een beetje slap. Een happy Ending was waarschijnlijk ook vrij slap geweest, daar heb je gelijk in, maar toch. Het einde wat Kathryn betreft vind ik wel erg goed.

avatar van ane19

ane19

leuke film 5*

avatar van wwelover

wwelover

Hele aparte film. Raar verhaal. Maar toch interessant om te volgen. Aardige cast. Typisch RTL 5 filmpje.

avatar van dualcia

dualcia

I totally loved loved loved deze film . Ik vond hem echt vet stoer, het verhaal erachter, de relatie tussen broer en zus, het playen van de player . Echt een geweldige film.
Dit is echt zo'n film voor mij, ofzo, maar hij was wel echt toooof .
Ook hippe acteurs enzo. Damn, Sarah Michelle Gellar speelde wel goed hoor x__X.
En Ryan Phillipe is natuurlijk hotter dan hot (L).

avatar van ddragon1690

ddragon1690