American Pie (1999)
Releasedatum: 24 februari 2000
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Pie
"There's nothing like your first piece."
Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.
Jim Levenstein
Steve Stifler
Jim's Father
Jessica
E V
Ik maak me nergens druk om. Ik geef m'n mening. Waarom denken mensen altijd dat je je ergens druk om maakt als je ergens kritiek op geeft? Bovendien val ik nergens mensen aan, mensen voelen zich helemaal aangevallen door een simpele vergelijking met hun favoriete burgertruttenserietje.
Spirited Away is trouwens voor 6 jaar en ouder
Relax Bigking, denk om je hart!
Ik zeg ook alleen maar wat ik er van vind hoor.
Jij mag vinden wat je wilt, maar ik ben het wat Friends betreft niet met je eens.
niels1990
ik heb me echt helemaal dood gelachen bij deze film de vervolgen deden het bij mij ook wel goed de beste sex comedie die ik ooit gezien heb
5sterren
Diesel
de beste sex comedie die ik ooit gezien heb
Jordy
Minder. Deze combineert seks-humor met geloofwaardige personages.
Diesel
Animal House is heerlijk over the top. Als ik wil lachen, hoeven de personages niet perse geloofwaardig te zijn. Komedie is een bijzondere genre.
dave
erg vermakelijk filmpje
veel en goede humor
niet al te best acteerwerk maar so what?
Captain Pervert
Even stem verhoogd naar 4 sterren, deze film is echt goed.
Esteban
Ik had ik alle extremen gehoord. Van "hilarisch!" en "Unforgetable!" tot "Een nieuwe standaard voor het genre...". En van "Smakeloos plat" tot "schaamteloos vulgair " en zelfs "schandelijk!". Dé verrassing bij het kijken van deze komedie was echter het onbegrip voor beide partijen.
Op geen enkel gebied (incl humor en verhaal) weet deze zich te onderscheiden van de gemiddelde soortgenoot. Helemaal niet plat, maar vooral bijzonder ongeinspireerd en bijzonder flauw. Hier viel niets nieuws te zien.
Pacino88
Wel heel leuk om zo nu en dan te zien.Een van de betere in het genre.Leuke onderbroekenhumor.
Anonymous
Dat noem ik nou humor. Een dikke 4!
Juist. 2 times!!!! En dan moet je de volgende dag naar school...
Di Al Fredo
Dit is de film waarop de laatste 5 jaar zich andere humorfilms voor de jeugd zich op baseerden, dus slecht kan hij niet zijn hé, wanneer je de vervolgen ziet blijft hij de beste. De cast werd bijna enkel door deze film sterk bekend en kan nu met nog enkele theaterslippertjes een mooi pensioen opstrijken binnen 10 jaar. Platte grappen wat dan nog, het is een high school movie met een zeer hoog IQ voor zijn tijd. 4,5*!
flipsen
Dit is de film waarop de laatste 5 jaar zich andere humorfilms voor de jeugd zich op baseerden, (...) het is een high school movie met een zeer hoog IQ voor zijn tijd. 4,5*!
mikoz
Maar die is vrij onbekend.
Dus was American Pie toch een uitblinker.
SuperSideSwipe
Een van de leukste comedy's ooit. Een grote lading zeer goed bedachte en zelfs beter uitgevoerde grappen.
Om deze film licht echt iedereen in een deuk. Denk dat zelfs streng gelovigen het niet kunnen laten om een glimlacht op het gezicht te krijgen bij een paar van die ranzige grappen.
Sean William Scott is wat mij betreft helemaal de uitblinker in deze film.
Komisch meesterwerk
4,5
Wezze
Sean William Scott en een paar heerlijke quotes, kan geen genoeg van deze film krijgen..
'God bless the internet'
otherfool
Geinige onderbroekenlol, de Porky's van deze generatie. Lachebek Scott en vader Levy stelen de show, samen met de foreign exchange student Elizabeth natuurlijk
3*.
BlueSword
ja die vond ik ook erg goed, leuke film.
american pie was wel erg grappig! die daarop vond ik wel minder, deel 3 heb ik zelf nog niet gezien, maar dat komt nog wel.
ik hou wel van die highschool movies, altijd weer droge humor.
Anakin01
ja die vond ik ook erg goed, leuke film.
ik hou wel van die highschool movies, altijd weer droge humor.
Anakin01
Is dit de eerste of de tweede american pie waar er twee meisjes met een dildo in een kamer staan en de jongens moeten kussen om meer te zien ofzo?
BlueSword
de tweede is dus met die 2 meisjes.
Materny
Leuke en verrassende film.
Goede grappen en prachtige rollen worden hier vertoont in toch wel het beste deel uit de reeks van ( 3 ), ''Band Camp terecht niet meegeteld''.
Af en toe te kleffe zooi maar sommige fantastische grappen maken dat grotendeels goed.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Geen hoogstaande film, maar toch is deze film uitgegroeid tot een klassieker van de komedies.
Persoonlijk vind ik het jammer dat er meerdere delen zijn gemaakt, die toch de kracht een beetje ontnemen van deze film.
Veel simpele grappen worden afgewisseld met een aantal hilarische situaties. Vooral de vader vind ik hilarisch > perfect personage.
Toen deze film net uitkwam, heb ik deze film met een aantal vrienden 3 maal achter elkaar bekeken. Dan moet de film toch op z'n minst vermakelijk zijn!
i.vd.staal
Hoe vaak ik deze films ook kijk, ze blijven echt geweldig.....
deze krijgt van mij daarom ook een 4,5
babette
hij krijgt voor mij een 3.0 vond hem wel leuk maar nou niet bepaald super leuk dat ik er de hele tijd maar om moest lachen 2 en 3 waren leuker

American Reunion
2012

American Wedding
2003

American Pie 2
2001

Tara Reid over mogelijke vijfde 'American Pie'-film: "We zouden het allemaal graag doen"

Hitreeks 'American Pie' krijgt vijfde deel met originele cast

The Hangover