American Pie (1999)
Releasedatum: 24 februari 2000
Bekijk via CANAL+
Bekijk via SkyShowtime
Plot American Pie
"There's nothing like your first piece."
Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Het eindbal is natuurlijk de laatste kans voor de jongens. Terwijl het feest steeds dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.
Jim Levenstein
Steve Stifler
Jim's Father
Jessica
redjina
Heerlijke film om af en toe goed om te kunnen lachen......
Appeltaart...Tsja !!!
Madecineman (moderator films)
Eigenlijk helemaal niks voor mij een amerikaanse highschool tiener comedy. Maar ja heb deze film in amerika gezien dus in mijn brein zal wel en of andere verbinding zijn aangelegt zodat ieder keer als ik deze film kijk weer bepaalde herinneringen bovenkomen. Kan dus niet anders dan 3* geven
Jordy
geef mij maar fictie
Dit is een waargebeurd verhaal?
Marcusnld
Van het weekend nogmaals de gehele serie Pie's gekeken. In een woord geweldig. Wat mij betreft de beste uit zijn genre!!
Je vind het gewelding of verschrikkelijk flauw. Ik vind het geweldig!!
****
Van Helsing
1 Van de beste tienerfilms die er bestaan. Laggen !!!!!
XfofaXX
Dit is een waargebeurd verhaal?
Tuurlijk!
Op al mijn ervaringen gebaseerd
michael1588
geweldige film, de hele serie van american pie trouwens, vind de tweede het best maar ook met deze kun je erg hard lachen.....ik geef hem 5 sterren.....meer als het kon, het is dus ook egt een aanrader!!!!!
sju
beste in zijn soort, maar of je daar nou echt trots op moet zijn....:P
Komedie die,
af en toe flauw is,
af en toe oversekst
en heel af en toe grappig.
flipsen
Verwissel alle "af en toe"'s maar door het woordje "erg". Dan zit je mijns inziens dichter bij de waarheid.
Bigking.nl
Deze film is echt pijnlijk niet-grappig. Erger me dood aan die Jason Biggs: om een of andere reden heb ik bij hem het gevoel dat hij zichzelf wel heel errug grappig vindt. Erg irritante film, de humor ontbreekt volledig. Het zijn allemaal van die poep-grapjes, van die doordenk(zoals kinderen in groep 8 van de basisschool altijd doen als je banaan zegt) grapjes of van die iemand-doet-iets-gênants-en-dan-ziet-iemand-het grapjes. In het preutse Amerika, waar ze geshockeerd zijn door een bedekte tepel van Janet Jackson, zijn de tieners er misschien helemaal dol op. Persoonlijk vind ik het erg kinderachtig en vervelend.
Deze film is voor mensen die walgelijke series als Friends ook geweldig vinden.
xangadix
Ben het met je eens, maar wat zegt een kind uit groep acht als je 'banaan' zegt..? Ik weet het echt niet...
flipsen
Zeg xangadix en Bigking.nl, jullie zijn je ervan bewust dat jullie nu met dezelfde grappen en grollen bezig zijn als deze film?
Jullie vinden de film dus stiekem wel grappig, maar durven het niet toe te geven!

E V
Deze film is voor mensen die walgelijke series als Friends ook geweldig vinden.
Friends heeft toch wel totaal andere (veel leukere) humor dan deze film!!!!!
Nightstalker
Toch wel de beste tienerfilm die er is. De film heeft een leuk verhaal en de film is zelf erg leuk in elkaar gezet. laggen !!!
Bigking.nl

Friends heeft toch wel totaal andere (veel leukere) humor dan deze film!!!!!
Username: E V
Geslacht: Vrouw
Verbaast me weer niks en enigszins een hap
Maar beide vind ik pijnlijk niet-grappige, brave humor hebben met van die typische stereotype personages. Zo van: het typische blondje dat altijd domme opmerkingen maakt, HA HA HA!
Hannibal
Volgens mij is dit een man met vooroordelen die niet durft toe te geven dat hij ook naar Friends kijkt, omdat hij ooit eens heeft gehoord dat dat een serie voor vrouwen is.
Een film als Rush Hour, met de stoere vechtersbazen Chan en Tucker zijn voor deze man veel cooler
Bigking.nl
@ EV: Dat die de ''''''''''''humor''''''''''' van Friends meestal geweldig vinden en gelijk vol in de verdediging schieten wanneer ze ook maar iets over hun heilige serietje zien staan.
@ Hannibal: Ohhh ja wat een logica. Friends is gewoon retevervelend. Elke aflevering is precies hetzelfde.
Rush Hour is inderdaad vermakelijk. Minder zoetsappige knuffelhumor. Dat stoere vechtersbazen mag je wel weglaten.
Hannibal
Friends is gewoon retevervelend. Elke aflevering is precies hetzelfde.
Als je het zo retevervelend vindt, waarom kijk je dan naar elke aflevering?
Bigking.nl
Waaruit concludeer jij dat ik naar elke aflevering zou kijken?
Je trekt nu al twee keer achter elkaar de meest scheve en belachelijke conclusies.
E V
Waaruit concludeer jij dat ik naar elke aflevering zou kijken?
Moet jij zeggen
Angrod_Pallanén
O ja, vast en zeker. Maar als je er van houd, (zoals duizenden of tienduizenden) is het echt wel leuk. En nee, niet elke aflevering is hetzelfde anders hadden ze het nooit 10 seizoenen vol gehouden. Zie ik niet zoveel tv-series doen.....
Moet jij zeggen
Ja. Gefrustreerd vanwege je onvermogen de ironie uit je eigen posts te halen?
Dan zou As The World Turns ook afwisselend zijn. Het simpele volk houdt juist van herhaling. Anders zou je niet elk jaar de herhalingen van Het beste van Andre van Duin, Laat ze maar lachen en Fullhouse zien.
flipsen
Wat maak je je toch druk om mensen die "Friends", deze film en "As the World Turns" leuk vinden. Wat maakt het nou uit als mensen dat leuk vinden? Waarom maak je daar zo'n heibel over en val je mensen daar op aan? Ik bedoel, jij hebt ook gewoon een kleuterfilm op 5 sterren staan
Bigking.nl
Ik maak me nergens druk om. Ik geef m'n mening. Waarom denken mensen altijd dat je je ergens druk om maakt als je ergens kritiek op geeft? Bovendien val ik nergens mensen aan, mensen voelen zich helemaal aangevallen door een simpele vergelijking met hun favoriete burgertruttenserietje.
Spirited Away is trouwens voor 6 jaar en ouder

American Reunion
2012

American Wedding
2003

American Pie 2
2001

Tara Reid over mogelijke vijfde 'American Pie'-film: "We zouden het allemaal graag doen"

Hitreeks 'American Pie' krijgt vijfde deel met originele cast

The Hangover