Genre: Actie / Komedie
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Slowaaks
Releasedatum: 27 juni 2002
Bekijk via Disney+
Plot Bad Company
"Two Mismatched Partners. One Messed Up Case!"
Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer (Chris Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent (Anthony Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.
Oakes
Officer Swanson
Mrs. Banks
Dragan Adjanic
Purmerend
Ja, ik sloeg wat door. Maar hij is top geweest en dat houdt gewoon een keer op! Jammer maar helaas.
predator
- 1952 stemmen
wat een waardeloze Bruckheimerklotefilm. Hoe is in godsnaam Hopkins (een paar kilootjes te zwaar ook) in deze film terecht gekomen. En dan die Chris Rock in een treurige Will Smith-imitatie.
Als je deze film ziet, lijkt Bad Boys opeens een meesterwerk.
Wat een bagger, behhhhhhhhh
En dan dat einde bij die bruiloft, treurig, treurig, treurig.
A. Pete
Ongeloofelijk goeie film!! Er zit een verhaal in. En de muziek is ook geweldig! 4.5*
Tanja83
Ik vond hem lekker wegkijken, en zeer vermakelijk,
Rock en Hopkins altijd leuk om naar te kijken
morpheus
Een film die me erg meeviel ik had een ramp verwacht. Daarentegen kreeg ik een film voorgeschotelt die, hoewel verre van hoogstaand lekker wegkeek. Richting het eind wordt het dan allemaal wel heel dom maar gelukkig kan ik meestal wel lachen om de humor van Chris Rock.
**1/2
Mustjilp
Ik vond de film zelfs niet doorgaan voor plat vermaak. Ik krijg ook steeds meer een hekel aan Joel Schumacher, hoewel de films die hij met Colin Farrel maakt altijd de moeite waard zijn...:)
otherfool
Hoewel elke film zich in Praag mag afspelen van mij, is dit treurig schouwspel vol ongeloofwaardige scenes en een irritante Rock een tegenvaller van jewelste. Geen chemie tussen de hoofdrolspelers, waarvan je je afvraagt waar Hopkins mee bezig is. Een misser, deze kruising tussen Bad Boys en My Fair Lady.
1*.
HiLL
Alleraardigste film hoor. Hopkins gewoon degelijk, tuurlijk kan hij beter. Rock is uiterst irritant, eigenlijk alleen leuk als ie Jackson speelt. Gewoon een lekkere Hollywood film.
Turkeyloverz
ik vond dat de film zelfs meer grappen bevat dan actiescenes.het loopt erg soepel maar het was toch leuk om Bad Company te zien
2.5 sterren
tess
Ben er eindelijk maar eens voor gaan zitten. Toen kwam ik erachter dat het best een heel leuke film is. Genoeg grappen en actie. Leuke rollen. Vooral Gabriel Macht is super.
Anthony Hopkins kan het ook nog steeds....maar dat wisten we al (ondanks wat andere beweren).
Voor herhaling vatbaar!
moustafa
zeer slechte film, had meer van chris rock verwacht, maar niet zoooo slecht
koreaan
Deze film is te beschouwen als een leuk tussendoortje.
Ik wil deze geen onvoldoende geven dus krijgt deze film 3*
stan
Het is opzich wel een goede film en mooi in elkaar gezet maar soms vond ik Chris er zo hinderlijk in spelen met dat kut stemmetje als hij kwaad werd en met de grappen die niet leuk waren
een magere 3.5*
flipsen
Ik vond dit een erg geinig filmpje voor tussendoor. Er zit lekker vaart in het verhaaltje, lekkere muziek eronder en continu heerlijke flauwe grapjes van Rock tussendoor. Helaas maken de makers er naar het einde toe een iets te serieus en standaard actiefilmpje van.
hupseflupsen
Vond het een leuke film die zeer lekker wegkeek.
Ook vond ik de rol van rock zeer vermakelijk.
Eny
Het eide is idd erg. Maar over het algemeen hele leuke film en niet saai. Humor maar lijkt wel erg op andere films. 3*
Waku
Vermakelijke film.
Ookal is het een belachelijk gegeven (maar komt dat niet bij meerdere films voor??) is het een actierijke film.
Er is vaart en de sarcastische humor van Chris Rock geeft
de film een nog iets vrolijker tintje.Geen hoogvlieger.
Maar zeker geen onvoldoende.
Dead01
- 1977 stemmen
Zonet de film op tv gezien en was wat tussen 2.
Acteer prestaties niet al te best wel.Anthony Hopkins is te oud voor deze film,geef hem een rol als Dr. Hannibal Lecter en dan krijg je een goed e film.Maar hier is te oud voor te lopen schieten enzo.Die Chris Rock niet echte goede acteur,ook eerste keer dat ik hem bezig zie.
Verhaal viel wel goed mee alleen dat je al op voorhand weet hoe het afloopt.
Muziek was soms storend en dan soms weer goed.
Alles samen gevat film valt wel mee maar meet niet.
Scratt
Ongeloofwaardig maar goede vertolkingen. Rock was wel grappig met momenten hoewel de actiescènes dan weer mager waren. Een 3* omdat Hopkins er nog inzat
DrJ
Leuk filmpje... actie beetje ongeloofwaardig.. Klappen keihard tegen een boom op...en nergens last van.. Worden ze gefouilleerd op wapens, die hebben ze niet... zijn ze binnen, zie je Hopkins ineens wapen trekken, maar ja.. ach.. het blijft een film en ik vond het wel een vermakelijke.
lowhusky
slappe grappen......hopkins doet zijn best met een slecht script..3 sterren voor de moeite
Stallion
Leuke actiefilm niet echt speciaal maar toch wel geslaagd. 3 sterren
D-ark
Ik vond hem erg tegenvallen.
De enige die een beetje in zijn rol bleef was Rock en Hopkins.
2,5
smilde
Echt een film voor het luie avondje relaxen op de bank. Lekkere actie en Hopkins en Rock spelen een beetje een kat en muis spelletje, is niet saai.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime