• 9.375.363 stemmen

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 27 juni 2002

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Bad Company

"Two Mismatched Partners. One Messed Up Case!"

Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer (Chris Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent (Anthony Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.

avatar van Brooklyn

Brooklyn

Pijnlijk onleuk.

Het is dat ik, in tegenstelling tot de mensen op MM, Chris Rock af en toe wel grappig vind, anders was deze film helemaal niet meer de moeite waard geweest. Dom verhaal, enorm cliché, veel te lang en Hopkins is echt een onwijze miscast.

avatar van bloempjuh

bloempjuh

Best aardig..

avatar van Phoenix

Phoenix

Bah, flauwe film die wat onverzorgt overkwam op mij (toen de Rock met de auto over dat houten palet/bruggetje reed zou die zender er af vallen, ik zag alleen duidelijk 5 seconden voor deze scene dat zendertje allang liggen). Ook op sommige plaatsen leek het net of het een beetje verkeerd was gemonteerd (rock maakt een grap (niet leuk hoor) lacht er om, maar een fractie van een seconde later, bij een andere camera-stand, zit ie weer in een serieus gesprek met Hopkins. Nee, was niet veel soeps. 1,5 *.

avatar van patjenmgn

patjenmgn

Jezus wat wordt deze film afgezeken zeg!?

Maar ja smaken verschillen

Ik vond hem wel leuk en vermakelijk tot het eind, een film die lekker 'weg' kijkt! 3,5*

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

hij begint goed maar raakt al snel over zijn toeren de actie is te veel over de top

en het verhaal erg cliche. een matige film

**1/2

avatar van Bandit

Bandit

Ook Hopkins maakt wel eens een flinke uitglijder.

avatar van Spablauw

Spablauw

Wat zonde van al dat talent, als er zo weinig uitkomt!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Klein meevallertje, deze film. Voorspelbaar en clichematig plot en weinig spectaculair, maar wist het me allemaal redelijk te vermaken. Paar geinige momenten, paar aardige actiescènees en Stormare vertolkt een leuke bijrol.

3 kleine sterren.

avatar van Armin

Armin

Toch maar een keer gehuurd, maar hij was echt zo slecht als ik verwachtte dat 'ie zou zijn. Het was een opgave, maar ik heb 'm wel uitgekeken. *

avatar van Heracles

Heracles

Haha, vond je dat echt? Ik vond m wel meevallen, ook al heb ik m gedownd, tis best een filmpje dat je leuk op de tv kunt kijken doordeweeks of misschien zelfs wel op zaterdag.

avatar van Heracles

Heracles

patjenmgn schreef:

Jezus wat wordt deze film afgezeken zeg!?

Maar ja smaken verschillen

En inderdaad nu ik zo alles eens langskijk verschillen de meningen behoorlijk... grappig

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Deze typische Jerry Bruckheimer film is op en top vermakelijk. Hopkins en Rock vormen voor mij een perfect en komisch duo. De film bevat goede actie en een leuk maar clichematig verhaal.Hersenloos entertaiment dat ongelooflijk goed gemaakt is . 4*

avatar van De Knip

De Knip

Af en toe is Chris Rock wel grappig, Anthony Hopkins matige rol.

Verhaal is erg doorsnee, zoals eigenlijk de hele film deze trend zich doorzet. Had na een uur wel zoiets van: als ik wegloop mis ik niks, behalve wat actie.

**1/2

avatar van davidov

davidov

overbodige film....niks nieuws...niks leuks...niet spannend...boeide geen ene hond, had net zo goed niet gemaakt kunnen worden.

avatar van DieGo

DieGo

Ik vind ook dat Hopkins totaal verkeerd gecast is. Absoluut ongeloofwaardig in zijn rol.
Hopkins op zijn oude dag die in zijn eentje met een pistooltje het opneemt tegen een 10-tal terroristen met machine geweren is hier toch wel een overduidelijk voorbeeld van.

Ook vond ik Chris Rock niet super grappig. Maar eigenlijk was deze film best te pruimen. Beelden waren wel mooi en de muziek ook wel.

avatar van Robby

Robby

Ik vond hem goed. Leuk entertainment en mooie setting van Praag. En eens iets anders dan de goeien die het alleen maar doen voor het heil van Amerika.

avatar van dope

Ik vind Hopkins cool.

Ik vind de film flut.

avatar van SOLDIERS89

SOLDIERS89

slaapverwekkend en zonde van de tijd

avatar van djelle

djelle

Das overdreven. Het was een standaard, onderhoudende actiekomedie. Leuke combinatie Rock/Hopkins, en af en toe een verrassende wending. Jammer genoeg blijf hij wel standaard. Middelmatig, maar best wel vermakelijk tijdverdrijf door o.a. de goeie actie. 2,5

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ik lees wel eens 'dit is een standaard film', maar deze film lijkt de standaard film te willen parodiëren want in deze film is alles nog drie keer standaarder dan in de standaardste film tot dan toe.

Het plot, de grappen, de actie, de personages, de doorgewinterde rot gecombineerd met de geen-ervaring-maar-wel-grote-bek figuur, hopeloos.

Slecht? Nee. Maar er wordt nergens ook maar een poging gedaan om enigszins origineel te zijn. Zonde van de acteurs.

avatar van t_v_b

t_v_b

Super onrealistische achtervolging in deze film wanneer ze met een busje en een jeep sneller zijn dan een mercedes S-klasse

maar toch een redelijke ("actie")film 2,5*

avatar van joeri15

joeri15

wel toffe film met de nodige humor 3*

avatar van Jensing

Jensing

Cker ook net gekeke he Joeri ? Kheb echt wel gelachen om Chris Rock.....whahaa hoe ene vrouw Sadam vangt Erg vermakelijke film die het huren waard is. Get in the moviestore...b*tch

avatar van Jorick

Jorick

Buiten enkele leuke scenes om, vond ik de film een beetje tegenvallen. 2.5*

avatar van Hannibal

Hannibal

Hopkins in een actie/komedie met Chris Rock.... .

De beste acteur ter wereld en de irritantste acteur ter wereld geeft af en toe best een geinig resultaat. Hopkins bewijst hiermee dat hij elk genre beheerst.

Verder niks bijzonders en erg standaard, heb mijn stem verlaagd van 3.5 naar 3.0 en dat is nét genoeg voor deze film.

avatar van nlspawn

nlspawn

Captain Pervert schreef:

Ik vind Rock cool.

Ik vind Hopkins cool.

Ik vind de film flut.

Als je Chris Rock leuk vindt, probeer dan eens een stand-up show van hem te bemachtigen. Die zijn helemaal super!

avatar van dennis1984

dennis1984

Leuke film, lekkere actie en humor in één, chris rock is grappig. Hopkins is erg slecht in deze film. Hij is echt te oud voor zoiets. Zag je hem rennen? Dat zag er echt niet uit.

avatar van Purmerend

Purmerend

dennis1984 schreef:

Dat sloeg inderdaad helemaal nergens op Hopkins rennen! Laat die man toch lekker stoppen. Hij heeft toch een fantastische carriere gehad, maar ja waarschijnlijk verslaafd aan het acteren. Maar goed hij kan beter van zijn oude dag gaan genieten. Achter de rolator lopen, op de kleinkinderen passen enz. Nu over de film, die is goed door te komen niks spectaculairs, maar hij houdt je bezig. 2,5*