• 9.374.212 stemmen

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 27 juni 2002

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Bad Company

"Two Mismatched Partners. One Messed Up Case!"

Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer (Chris Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent (Anthony Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.

avatar van thaman

thaman

het is een mooie spannende film

maar het verhaal is een beetje vaag

Jerome-B

Ik zag de trailer in de bios en zag er veelbelovend uit! Deze ga ik wel in bios zien denk ik.

Jerome-B

het is een mooie spannende film, maar het verhaal is een beetje vaag

Ik neem aan dat je hem op DivX hebt gezien?

shayed

Hopkins en Rock in één film? Rare combinatie. Ik ben benieuwd...

shayed

Zit vanavond in de sneak, dus ik ga er wel ff heen.

avatar van StuF

StuF

citaat imdb "bad company? bad film!"

shayed

De film was niet spannend en Chris Rock was niet grappig, beetje jammer allemaal.

Jerome-B

De film begint spannend en is op mooie locaties gefilmd. Het camerawerk steekt goed in elkaar, maar er wordt niet altijd even goed geacteerd, met name Chris Rock lijkt het soms moeilijk te hebben.

Anthony Hopkins komt me jammer genoeg wat houterig over en acteert ook niet super meer. In z'n geheel is het acteer werk allemaal wat aan de lage kant. Maar dat wordt redelijk goed gemaakt door de actie scenes in combinatie met de best aardige grappen (waar Chris Rock natuurlijk voor gecast is).

De combinatie van Anthony Hopkins en Chris Rock wil alleen niet helemaal werken, op de een of andere manier 'klikt' het niet tussen deze twee in de film en dat is te zien ook. Verder vond ik de film in z'n totaal iets te flitsend.

3,5 sterren. (p.s. ik zag de film in een v/d grote zalen in de bioscoop City in A'dam, en ik moet zeggen dat de kogels me werkelijk om de oren vlogen en dat was toch wel een pluspuntje )

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Een erg standaard film met erge standaard humor van Chris rock. allemaal even flauw.

avatar van Sander

Sander

Leuke film! Alleen erg standaard... je weet eigenlijk van te voren al wat de uitkomst zal zijn! Al met al toch een vermakelijk geheel...

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

zoals vele al zeggen erg standaard - vond de film ook een beetje traag.

voor mij is dit geen film voor de bioscoop.

ik geef hem een voldoende, dus 3 uit 5.

Jordy

wow er zat een scene richting het eind.. echt geweldig!!! er was een bom... en die moest niet afgaan, want dat zou vele doden tot gevolg hebben! nou ja die bom dus, daar zat een teller op!!! met van die rode radio-klok-wekker-letters!! nou ja en die klok was dus aan het aftellen!!! naar nul!!! en als de teller op nul zou staan, dan zou die bom dus afgaan!! en toen was het dus erg spannend of die bom wel op tijd ontmanteld zou worden... okee nu even een spoiler... hij werd met nog een paar honderdste te gaan ontmanteld!!!! zoo spannend was dat!!!

en zo zat deze film vol originele vondsten

Jordy

maar goed Rock was totaal nooit grappig, Hopkins keek telkens met een hoofd van "damn zo'n goede carriere... wat doe ik in deze film"... maar verder was ie ook weer niet TE vervelend... 't ging wel.. dus 2 sterren vind ik een mooie beoordeling

IamBernie

LMFAO, beetje sarcastisch huh ?

avatar van Phooze

Phooze

LMFAO, beetje sarcastisch huh ?

Nou, ik twijfel een beetje hoor. Toen ik dat zo allemaal las van Jordy zat ik echt op het puntje van mijn stoel en durfde ik amper de spoiler te lezen wat er zou gaan gebeuren !

IamBernie

Moest af en toe lachen, maar voor de rest waren het erg flauwe grappen waar ik me best aan kon ergeren. De actie was wel redelijk.

avatar van iman

iman

Wat een belachelijke film... Saai, triest kortom een regelrechte aanfluiting... zoals al in de krant stond... Hopkins had al snel door dat er bij deze film geen eer behaald kon worden...en is maar slaapwandelend door het script heen gevlogen....en Chris Rock wil ik het niet eens over hebben...

avatar van Ericinho

Ericinho

Bij tijd en wijlen vermakelijk, maar verder vooral gekenmerkt door ongeloofwaardigheid, matige acteerprestaties en het gebrek aan originaliteit. Eentje voor de videotheek bij gebrek aan beter.

IamBernie

Ik vond de muziek van Trevor Rabin trouwens wel erg goed.

killerbee

op het einde van de film?

breese in breese out??die vond ik nameluk wel geinig.(ging als laatste uit de zaal uit vond het zo mooi)breese in breese out

IamBernie

eh nee... ik doelde vooral op het instrumentale gedeelte

killerbee

oo oke maar dat vond ik mooi

avatar van EmDee

EmDee

op het einde van de film?

Is dat niet van Bush?

killerbee

Ik zou het echt niet weten

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Dat is van Bush ja, "Machinehead".

het is trouwens Breathe in, breathe out...

avatar van EmDee

EmDee

Dat is van Bush ja, "Machinehead".

het is trouwens Breathe in, breathe out...

was bekend hoor

ik ben geen engelsman

avatar van jay-s-

jay-s-

Nou ik denk dat die Chris niet Rocks..... He sucks. Hij kan gewoon niet acteren. Hij is gewoon de stand up comedian die een rolletje speelt. Jammer. Maar hij was absoluut beter dan die film Down to Earth. Die was absoluut errug slecht.

Vond deze film tegenvallen. Zelfs MR hannibal kon de film niet redden...

avatar van zero_cool

zero_cool

2 keer in de Bios gezien en 3 keer met divX

sorry Jordy maar ik zeg een dingetje voor

da's leuk wanneer Chris Rock water tegen Hopkins kop aangooit

lees de FAQ even over hoe je "spoilers" plaatst