• 9.376.772 stemmen

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Slowaaks

Releasedatum: 27 juni 2002

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Bad Company

"Two Mismatched Partners. One Messed Up Case!"

Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus, huurt de CIA zijn tweelingbroer (Chris Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft, wordt er een ervaren agent (Anthony Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.

avatar van Brecht27

Brecht27

Schitterende film!!! Een van mijn grootste favorieten!!!

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Een goede film. Ik vind dat hij maar weinig scoort hier.

avatar van FillumGek

FillumGek

Gewoon een leuk filmpje voorals je niks beters te doen hebt. De film is standaard ten top en verrast nergens. Het acteerwerk is aardig, hoewel Rock soms irritant is. Voor de rest de nodige schoten en clichés en je hebt een middelmatig filmpje die zowel geen aanrader als afrader is.

***

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Hele irritante Chris Rock en all about the money Hopkins. Matig verhaal, overdreven actie (en ik hou van actie) en schiet van cliché naar cliché. 1,5 ster voor die paar leuke momenten.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

1 ster voor Chris Rock die was wel grappig en 1 ster voor Anthony Hopkins. Verder vond ik het allemaal maar niet zo veel aan 2 sterren

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Leipe film. De humor is de sterkste kant van deze film. Want de actie en het verhaal op zich zijn niet bijster interessant. Hopkins acteert op zijn gebruikelijke rustige en degelijke wijze. Verder niet veel bijzonders.

avatar van ryanmakhanlal

ryanmakhanlal

3, 5 sterren ik vind het hem wel grappig...en leuke actie scenes...niet egt van de top ofzoo...maar tog wel leuk om te kijken

avatar van Jules [NL]

Jules [NL]

hele grappige film!

ik heb een paar keer helemaal dubbel moeten liggen om chris rock, en ook leuk dat Hopkins erin zit

allemaal een dikke 3,5* waard

avatar van mental_jos

mental_jos

waarom is chris rock zo irritant

2 ster

avatar van Andrea99

Andrea99

Ik hou normaal gesproken niet zo van actie films, waar mensen voor geen reden worden doodgeschoten. Maar deze vond ik nog wel leuk. Heb het begin gemist, maar wat ik ervan gezien heb was erg leuk. Goed geacteerd, leuk bedacht. Als je als jongen per se een actie film wilt kijken met je vriendin, kijk dan deze!

*4,5

avatar van Leno

Leno

Waardeloze film met een belachelijk verhaal dat bijzonder onorgineel is en bovendien slecht uitgevoerd is. De acteerwerk is matig, de dialogen slecht en de grappen tenenkrommend. Wat kan ik nog meer noemen.. voorspelbaar, clichés, irritante Rock..

Zelfs voor Bruckheimer begrippen slecht.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Zeer vermakelijke comedy actie film, pretentieloos en niets meer dan dat. Erg leuk voor op een regenachtige middag. Ik vond Rock helemaal niet irritant, maar juist leuk gecast voor deze rol. Voor Hopkins is het gewoon zijn portemonnee spekken, maar what the fuck? 4 *

avatar van markie1978

markie1978

Zeer goede film, jammer dat chris rock sinds dien geen leuke fims heeft gemaakt, ook Anthony Hopkins laat niet meer veel van zich horen, maarja, wie weet is er iets in de maak.

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Gek dat deze film zo laag staat. Want dit is een perfect actie-film. Spanning, veel actie en goed wat humor dankzij Chris Rock.

avatar van tevelenco

tevelenco

Zeer matige aktie-komedie die me geen moment kon boeien.

Ik vond het verhaal wel errug ver gezocht en ook de humor kon me totaal niet boeien.

Nee niet echt mijn film.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

het is best een leuke film

chris rock was grappig soms ook irritant

anthony paste hier niet echt in

Jack Nicholson had beter die rol moeten spelen

avatar van Travolta_Jackson

Travolta_Jackson

Lekker lopende film. Chris Rock zeer geschikt voor de rol Hopkins deed het zeer fraai. (had liever De Niro gezien. Maar die deed het al zoiets in showtime.)

avatar van rockefellar

rockefellar

Leuke film met een goede combinatie van actie en humor. Daar de actie niet helemaal geloofwaardig was (beetje hoog Cobra 11 gehalte) weet Chris Rock met zijn humor de film zeer amusant te maken!

Kortom: Geniale rol van Chris Rock en een leuk samenspel tussen hem en Anthony Hopkins!

**3,5

avatar van Usual Suspect

Usual Suspect

Aardige film met genoeg chemie tussen de hoofdrol spelers.

Humor en actie is goed in evenwicht.

3***

avatar van john kruger

john kruger

inderdaad aardige film om te kijken, jammer is wel dat de humor niet al te sterk is. 3*

avatar van DragQueen

DragQueen

Aardige prent, met een goede portie actie, en her en der wat humor. hopkins brengt zijn rol leuk, net als rock. deze twee hebben een prima chemie, en bezorgen wat leuke one-liners. verder is het verhaal niet mega origineel, maar wel boeiend genoeg om de film uit te zitten. prima vertier, een leuke actie-prent met uitstekend acteerwerk. 3 sterren.

avatar van filmanalist

filmanalist

zo'n film hoort grappig te zijn en ik vond hem niet zo grappig, dus het viel me eingelijk best tegen van mij krijgt die een 2*

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vind dat voornamelijk Chris Rock (Madagascar) het Goed deed in deze Film want ik was namelijk niet zo super zeer onder de indruk van Down To Earth maar je ziet duidelijk dat zijn grootste voorbeeld Eddie Murphy is want hij is zowel Komiek als een acteur in een actiefilm en dan Anthony Hopkins : Mwah .... ik vind hem in The Mask Of Zorro beter dan hier en het Verhaal was ook wel te doen dus ik vind het geen meesterwerk van Joel Schumacher (Batman Forever, Batman & Robin, The Number 23) maar over het algemeen was de Film toch wel te doen vind ik.

***

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Een betere van Chris Rock met een beetje van alles. Humor, actie, ... Ok voor als er niets op tv is en je niks hebt te doen.

2,5 sterren

avatar van The Oceanic Six

Leuke film. Rock en Hopkins zijn samen lachen. Het brutaaltje vs de oude vos.

Het verhaal in deze film vind ik ook boeiend. De film is wat te vergelijken met Bad Boys waar ze ook een combo hebben van actie en humor.

De slotscene is de stad zelf vond ik erg spannend en goed.

Alles bij elkaar een ruime voldoende.

avatar van yannickeindhoven

yannickeindhoven

Een film met actie en de humor van Chris Rock. Ik vond het een relaxte film!

avatar van Reticulated

Reticulated

Goeie actie film, vond alleen zo nu en dan de humor van Chris Rock irritant.

avatar van ordeith

ordeith

Vermakelijk, meer niet...

avatar van gebruiker_56935

gebruiker_56935

Net gezien, en ik vond hem wel leuk. Maar damn wat is die Chris Rock een vervelende acteur..

avatar van hertogje

hertogje

Wel vermakelijk maar niet erg bijzonder. Verhaal is simpel, humor is simpel en soms wel leuk en de actie is zo nu en dan goed. Leuk voor een keertje, maar er zijn vele betere films in dit actie/komedie genre.