• 9.382.080 stemmen

Met onder meer: John Travolta, Uma Thurman en Vince Vaughn

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 31 maart 2005

Plot Be Cool

"Everyone is looking for the next big hit"

Als Chili Palmer (John Travolta) besluit zijn geluk te beproeven in de muziekindustrie papt hij daarvoor aan met de verleidelijke weduwe (Uma Thurman) van een onlangs vermoorde platenbaas. Hij kaapt de mooie zangeres Linda Moon weg bij de concurrent en ontdekt dat er achter de mooie schermen van de muziekwereld heel wat valse noten geblazen worden.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Tinus schreef:

Vreselijke film, heb 'm niet eens afgekeken...

Nou dan zou ik dat maar snel doen

want het einde is het leukste stukje/scene van het film

Zo, snel doen he

avatar van V

V

John Travolta was niet cool, Vince Vaughn bloedirritant, Uma standaard als altijd, Harvey Keitel belabberd, en Steven Tyler moet nodig zijn plastisch chirurg eens aanklagen.

Dat The Rock eigenlijk het enige grappige karakter is uit de film zegt wel genoeg. 1,5*

avatar van rickster

rickster

het is een middelmatige film, wel aardig en het is wel te kijken daarom krijgt hij van mij 2,5

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Superslechte film.. Ik heb mezelf moeten forceren om hem helemaal uit te kijken echt barslecht 0,5 omdat het niet lager kan

avatar van joeri15

joeri15

slechte film als je die vergelijkt met de cast ik heb hem wel uitgekeken, maar had geen idee wanneer de film nou serieus begon.. 2.5*

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Lientjuh schreef:

Supergoeie film..

Nou.. niet echt Super.. maar wel goed

avatar van Jorick

Jorick

Vermakelijk vervolg met leuke personages. 2.5*

avatar van Koetje-2006

Koetje-2006

Ik kan me niet vinden in de lage ratings van jullie hier

Ik heb werkelijk gesmuld van deze film.

Het is niet zozeer het verhaal maar het sfeertje en de manier waarop de film als een trein doorraast.

Awesome, 4!

avatar van miepke

miepke

leuke film, ik heb me goed vermaakt

grappige personages, en idd leuk sfeertje

het was allemaal niet super, maar wel genoeg voor een avondje gezellig achter de buis hangen

avatar van Mattitude

Mattitude

Een leuke en luchtige film.

Met toch wel goede acteurs.

Het zijn personages met vrijwel allemaal vreemde trekjes.

De humor is leuk, het wordt niet te absurd (waar ik overigens wel fan van ben) en dat doet de film goed.

Dat Milian erin speelt is leuk, niet vanwege haar prestaties, maar vanwege haar voorkomen

avatar van MarkFish

MarkFish

De film is nergens heel goed of bar slecht. Ik vond hem vermakelijk, de verrassing is er natuurlijk wel af na Get Shorty, die qua verhaal niet eens zo veel beter was, maar verrassend was. Best wel weer een aardig plot, leuke grappen en goeie acteurs.

Echt superveel bijrolletjes van sterren trouwens, dat maakt het toch altijd wel leuk om te zien. Steven Tyler acteerde wel belachelijk, maar dat maakt dan niet uit. Goeie zet om Cedric the Entertainer een grote rol te geven.

Ook wel lachen bij de aftiteling als iedereen aan het dansen is.

avatar van Lepi

Lepi

Geen slechte film, misschien een wat eentonige verhaallijn. Ik ben hopeloos op zoek naar zijn voorganger 'get shorty', maar vind hem nergens.

avatar van Wassup !

Wassup !

Slappe hap komedie,kan je het nog wel komedie noemen ????? 0.5 Is het niet eens waard. Dus een pijnlijke 0.5 .

avatar van illogical

illogical

Tijdens deze film verveelde ik mij nogal.

Wel goed geacteerd en zag veel bekende acteurs voorbij komen.

1 ster voor de acteurs dan.

avatar van moviegirl

moviegirl

Ik vond hem wel vermakelijk, het hangt maar van je smaak af

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Het had niet echt (of gewoon een belachelijk) verhaallijn, maar het was wel grappig. Vooral Cedric the Entertainer en Vince Vaughn waren grappig.

avatar van Tj-83

Tj-83

Toffe film, veel grappige stukjes. André Benjamin speeld weer een super rol, en de rock was ook echt lache!

avatar van Silvio Dante

Silvio Dante

Echt een schande dat ik hier 7 euro heb voor betaald in de cinema ooit. Niet grappig, geen verhaal, niks acteren.

Eén grote nul.

avatar van morpheus

morpheus

Een beetje een geforceerd vervolg op Get shorty en zo voelt de film als geheel ook. Onnodig maar niet onverdienstelijk, prima wegwerpfilmpje..

**1/2

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuk weg kijk filmpje had er eerlijk gezegt meer van verwacht.

Acteren is allemaal redelijk gedaan en dus goed om aantezien.

Het verhaal had wat diep gaander moeten zijn maar daarin tegen muziek van aerosmith is zeker leuk

3,5 sterren omdat het natuurlijk altijd slechter kan

avatar van veron35

veron35

Gingen we een keer naar de bioscoop. Gingen we naar deze... Saai.

avatar van naamhier

naamhier

Misschien dan wel niet de beste film ooit, maar ik vond 'm nog steeds zwaar melig. Soms en beetje abrupt, je moet er maar van houden.

avatar van Mescalino

Mescalino

Gewoon een leuke film!

Zoals mijn bijna naamgenoot al zij een lekker wegkijk filmpje.

De film gaat nergens echt vervelen of wordt flauw en het acteerwerk is ook ok. De muziek zat gewoon goed in elkaar maarja wat wil je met aerosmith

3.5 ster en dik verdiend naar mijn mening af en toe een beetje melig maar nergens vervelend.

avatar van thedudesons

thedudesons

best wel grappig.... deel 1 was veel beter...

avatar van bisse

bisse

Vreselijk slap vervolg wat eigenlijk nog niet eens in de schaduw van het geniale origineel mag staan. Merkwaardigste is dat de Rock volledig de show steelt en iedereen inclusief travolta, Thurman en Vaughn volledig van het doek speelt

2 ster voor de geweldige prestatie van the Rock

avatar van FrankieTeflon

FrankieTeflon

Deze film vind persoonlijk beter dan Get Shory prachtig film is dit zeer vermaakt

avatar van ILDIB

ILDIB

Ik wacht op de dag dat ze gugenheimer van brusselmans gaan verfilmen

avatar van filmanalist

filmanalist

ik heb net half uurtje zitten kijken en ik vind er nix aan, waarschijnlijk omdat ik niet van hiphop hou.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Vermakelijke film. Ja het is allemaal wel veel beter gedaan als misdaad/komedie gedoe, maar slecht was het niet. Mja, mn beeld zal wellicht wel vertroebeld zijn, want een hele avond naar Uma Thurman kijken word je ook wel vrolijk van. Ik heb haar dan weer wel veel beter zien dansen uiteraard in een bekend filmpje, met ik geloof dezelfde travolta.

Achja, zoals ik al zei, ik heb me vermaakt! 3*

avatar van Leno

Leno

Enorm slap aftreksel van Get Shorty, waarbij het verhaal rond de vele karakters en verplichte scenes (bijvoorbeeld die dansscene) is heen gewormd. Zelfs dezelfde geintjes, met elkaar bedonderen, worden hier gebruikt.

Verder is het karakter dat Vaughn speelt enrom irritant en de gangsta parodie mislukt volledig. De dialogen zijn ten slotte ook nog eens slap, waardoor is weinig positiefs overblijft op de setting na (die overigens ook naganoeg hetzelfde is als in Get Shorty).

De potentiele chemie tussen Travolta en Thurman kan in dit misbaksel simpelweg niet uit de verf komen.