Genre: Komedie / Misdaad
Met onder meer: John Travolta, Uma Thurman en Vince Vaughn
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 31 maart 2005
Plot Be Cool
"Everyone is looking for the next big hit"
Als Chili Palmer (John Travolta) besluit zijn geluk te beproeven in de muziekindustrie papt hij daarvoor aan met de verleidelijke weduwe (Uma Thurman) van een onlangs vermoorde platenbaas. Hij kaapt de mooie zangeres Linda Moon weg bij de concurrent en ontdekt dat er achter de mooie schermen van de muziekwereld heel wat valse noten geblazen worden.
Chili Palmer
Linda Moon
Hy Gordon
Marla
kArIzMa_TuRk
Vreselijke film, heb 'm niet eens afgekeken...
Nou dan zou ik dat maar snel doen
want het einde is het leukste stukje/scene van het film
Zo, snel doen he

V
John Travolta was niet cool, Vince Vaughn bloedirritant, Uma standaard als altijd, Harvey Keitel belabberd, en Steven Tyler moet nodig zijn plastisch chirurg eens aanklagen.
Dat The Rock eigenlijk het enige grappige karakter is uit de film zegt wel genoeg.
rickster
het is een middelmatige film, wel aardig en het is wel te kijken daarom krijgt hij van mij 2,5
Lientjuh
Superslechte film.. Ik heb mezelf moeten forceren om hem helemaal uit te kijken echt barslecht 0,5 omdat het niet lager kan
joeri15
slechte film als je die vergelijkt met de cast
ik heb hem wel uitgekeken, maar had geen idee wanneer de film nou serieus begon.. 2.5*
kArIzMa_TuRk
Supergoeie film..
Nou.. niet echt Super.. maar wel goed
Koetje-2006
Ik kan me niet vinden in de lage ratings van jullie hier
Ik heb werkelijk gesmuld van deze film.
Het is niet zozeer het verhaal maar het sfeertje en de manier waarop de film als een trein doorraast.
Awesome, 4!
miepke
leuke film, ik heb me goed vermaakt
grappige personages, en idd leuk sfeertje
het was allemaal niet super, maar wel genoeg voor een avondje gezellig achter de buis hangen
Mattitude
Een leuke en luchtige film.
Met toch wel goede acteurs.
Het zijn personages met vrijwel allemaal vreemde trekjes.
De humor is leuk, het wordt niet te absurd (waar ik overigens wel fan van ben) en dat doet de film goed.
Dat Milian erin speelt is leuk, niet vanwege haar prestaties, maar vanwege haar voorkomen
MarkFish
De film is nergens heel goed of bar slecht. Ik vond hem vermakelijk, de verrassing is er natuurlijk wel af na Get Shorty, die qua verhaal niet eens zo veel beter was, maar verrassend was. Best wel weer een aardig plot, leuke grappen en goeie acteurs.
Echt superveel bijrolletjes van sterren trouwens, dat maakt het toch altijd wel leuk om te zien. Steven Tyler acteerde wel belachelijk, maar dat maakt dan niet uit. Goeie zet om Cedric the Entertainer een grote rol te geven.
Ook wel lachen bij de aftiteling als iedereen aan het dansen is.
Lepi
Geen slechte film, misschien een wat eentonige verhaallijn. Ik ben hopeloos op zoek naar zijn voorganger 'get shorty', maar vind hem nergens.
Wassup !
Slappe hap komedie,kan je het nog wel komedie noemen
????? 0.5 Is het niet eens waard. Dus een pijnlijke 0.5
illogical
Tijdens deze film verveelde ik mij nogal.
Wel goed geacteerd en zag veel bekende acteurs voorbij komen.
1 ster voor de acteurs dan.
matthijs_013
Het had niet echt (of gewoon een belachelijk) verhaallijn, maar het was wel grappig. Vooral Cedric the Entertainer en Vince Vaughn waren grappig.
Tj-83
Toffe film, veel grappige stukjes. André Benjamin speeld weer een super rol, en de rock was ook echt lache!
Silvio Dante
Echt een schande dat ik hier 7 euro heb voor betaald in de cinema ooit. Niet grappig, geen verhaal, niks acteren.
Eén grote nul.
morpheus
Een beetje een geforceerd vervolg op Get shorty en zo voelt de film als geheel ook. Onnodig maar niet onverdienstelijk, prima wegwerpfilmpje..
**1/2
Mescaline
Leuk weg kijk filmpje had er eerlijk gezegt meer van verwacht.
Acteren is allemaal redelijk gedaan en dus goed om aantezien.
Het verhaal had wat diep gaander moeten zijn maar daarin tegen muziek van aerosmith is zeker leuk
3,5 sterren omdat het natuurlijk altijd slechter kan
veron35
Gingen we een keer naar de bioscoop. Gingen we naar deze... Saai.
naamhier
Misschien dan wel niet de beste film ooit, maar ik vond 'm nog steeds zwaar melig. Soms en beetje abrupt, je moet er maar van houden.
Mescalino
Gewoon een leuke film!
Zoals mijn bijna naamgenoot al zij een lekker wegkijk filmpje.
De film gaat nergens echt vervelen of wordt flauw en het acteerwerk is ook ok. De muziek zat gewoon goed in elkaar maarja wat wil je met aerosmith
3.5 ster en dik verdiend naar mijn mening af en toe een beetje melig maar nergens vervelend.
bisse
Vreselijk slap vervolg wat eigenlijk nog niet eens in de schaduw van het geniale origineel mag staan. Merkwaardigste is dat de Rock volledig de show steelt en iedereen inclusief travolta, Thurman en Vaughn volledig van het doek speelt
2 ster voor de geweldige prestatie van the Rock
FrankieTeflon
Deze film vind persoonlijk beter dan Get Shory prachtig film is dit zeer vermaakt
ILDIB
Ik wacht op de dag dat ze gugenheimer van brusselmans gaan verfilmen
filmanalist
ik heb net half uurtje zitten kijken en ik vind er nix aan, waarschijnlijk omdat ik niet van hiphop hou.
Inland Rabbit
Vermakelijke film. Ja het is allemaal wel veel beter gedaan als misdaad/komedie gedoe, maar slecht was het niet. Mja, mn beeld zal wellicht wel vertroebeld zijn, want een hele avond naar Uma Thurman kijken word je ook wel vrolijk van. Ik heb haar dan weer wel veel beter zien dansen uiteraard in een bekend filmpje, met ik geloof dezelfde travolta.
Achja, zoals ik al zei, ik heb me vermaakt! 3*
Leno
Enorm slap aftreksel van Get Shorty, waarbij het verhaal rond de vele karakters en verplichte scenes (bijvoorbeeld die dansscene) is heen gewormd. Zelfs dezelfde geintjes, met elkaar bedonderen, worden hier gebruikt.
Verder is het karakter dat Vaughn speelt enrom irritant en de gangsta parodie mislukt volledig. De dialogen zijn ten slotte ook nog eens slap, waardoor is weinig positiefs overblijft op de setting na (die overigens ook naganoeg hetzelfde is als in Get Shorty).
De potentiele chemie tussen Travolta en Thurman kan in dit misbaksel simpelweg niet uit de verf komen.

Get Shorty
1995

Vijf films met een wereldcast die een tegenvallende beoordeling kregen

In America
Romantiek / Drama, 2002