• 9.382.271 stemmen

Met onder meer: John Travolta, Uma Thurman en Vince Vaughn

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 31 maart 2005

Plot Be Cool

"Everyone is looking for the next big hit"

Als Chili Palmer (John Travolta) besluit zijn geluk te beproeven in de muziekindustrie papt hij daarvoor aan met de verleidelijke weduwe (Uma Thurman) van een onlangs vermoorde platenbaas. Hij kaapt de mooie zangeres Linda Moon weg bij de concurrent en ontdekt dat er achter de mooie schermen van de muziekwereld heel wat valse noten geblazen worden.

avatar van Fred Neil

Fred Neil

Slechtse film die ik in tijden in de bioscoop gezien heb

(ik ga 2 x per week naar de bios dus dan heb je een beetje een beeld hoe slecht hij was)

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Ik heb me doodgeslagen.

Rahj en The Rock spelen geweldig en de Homeys (met die gast van Outkast) zijn hilarisch! Heerlijke stereotypering!

Ik heb Get Shorty dan wel niet gezien, maar Be Cool was een succes voor mij! Erg leuke film!

****.

avatar van james_cameron

Wat een enorme tegenvaller, zeker gezien de veelbelovende cast en de doorgaans competente regisseur. Heel slecht script, flauwe grappen en tergend lang uitgesponnen scenes die nergens over gaan. Tel daarbij de slechte regie, het benedenmaatse camerawerk en een portie vreselijke muziek en je hebt de misser van het jaar. Slechts de erg grappige The Rock komt zonder kleerscheuren uit dit fiasco tevoorschijn.

avatar van silent bob

silent bob

erg jammer, het is geen slechte film maar er had veel meer ingezeten. de rock en John Travolta waren wel erg goed. ***

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Middelmatige film.

Maar door de fantastische personages meer dan de moeite waard.

Ik vind de personage: Chilly dePalma werkelijk een van de beste die ik ooit heb gezien. De manier waarop Travolta deze neerzet is reden genoeg om deze film te bekijken. En ook "The Rock" Was erg goed.

3,5

avatar van sedje

sedje

de film sloeg eigenlijk nergens op, puur voor het vermaak maar de personages waren wel grappig vooral sin en zijn gang , veel sterren zoals travolta, harvey keitel, uma turman en the rock met een rol van wat je nooit van hem verwacht ik moet wel zegge dat hij er wel veel kleiner uitzag in de film dan eerst , maargoed de film was niets waard de humor was wel oke acteer werk was goed toch nog 3sterren waard

avatar van SiSsY bOY

SiSsY bOY

film a la honey, niet diepgaand maar gewoon lekker kijken. Wel een hoop leuke bijrolletjes

avatar van jeroenh4l

jeroenh4l

wel een goeie film maar vondt hem te langdradig.

avatar van gloria

gloria

Ik vond Be Cool en top film. Veel dubbele bodems en erg veel lachen. De dansscene was top en John Travolta was weer Cool. Voor de echte fans een aanrader.

avatar van beekie

beekie

Ik vond het niet zo'n goede film. John Travolta wordt hier veel te cool neergezet zodat zijn rol ongeloofwaardig wordt en Uma Thurman heeft weinig toegevoegde waarde. Het verhaal is flinterdun. Af en toe zijn er wat grappige momenten en dat was het dan. Ik geef hem 2,5 ster

avatar van Gwendoline

Gwendoline

Niet echt een top film maar toch een 3,5. Reden: The Rock! Way funny! En ik ben een grote fan van Aerosmith! Maar Steven; nu ophouden met in films verschijnen.

avatar van SSeagal

SSeagal

Waar ik bij Get Shorty best wel heb gelachen, bleef het hier bij glimlachen met uitzondering van 1 keer geloof ik. Ik vond hem een beetje tegenvallen, maar zo kritisch als vele berichten hier wil ik niet zijn. De film had me toch vermaakt, af en toe een saai puntje, maar daar is de spoelknop voor (de scene's waarin opgetreden wordt, lekker boeiend.....not) Travolta was weer immer cool, heb ik toch wel iets mee, met de man zelf. Verder lang niet zo leuk als get shorty. Toch nog *** vanwege Travolta. (en The rock een beetje)

avatar van Reinbo

Overbodig en rommelig vervolg. The Rock was het leukste, maar dat zegt dan ook wel weer wat over de rest van de film.

avatar van FeRdY

FeRdY

Kon om deze film totaal niet lachen vergeleken met get shorty alluwel dit ook niet egt een topper was

avatar van Stevo

Stevo

Het had zo'n grappige film kunnen zijn. De acteurs waren over het algemeen goed gecast. Maar wat een ongelooflijk slecht script. Absolute afrader.

avatar van HiLL

HiLL

Tegen verwachting in toch een erg leuke film wel. Travolta erg cool, Thurman met haar mooie haren leuk en goed. The Rock in een leuke rol, die gek van een Andre en die wigger Vince haha! En ja die lekkere, lekkere Milian..

Toch wel een 3.5*

avatar van sponchebob

sponchebob

Wat een slechte film zeg, ik heb niet 1 keer kunnen lachen en dit moet toch een komische film zijn.Van mij mogen ze hem be bored noemen.

avatar van gotti

Niet onaardig, maar na verloop van tijd heb je het (net als bij Get Shorty) wel gezien met die stereotype grappen.

avatar van jackie boy100

jackie boy100

een rustige film met leuke acteurs en hij was wel heel vermakelijk een coole film zouw ik zegen een 3/5

avatar van chrisje21

chrisje21

John Travolta was zo als gewoonlijk weer ergggg goed!

De film zelf vond ik wel oke, had er wat meer van verwacht eigenlijk.

avatar van Remi

Remi

Een best vermakelijke film. Maar het heeft volgens mij wel wat gepikt van 'True Romance'.

Maar voor de rest een leuke komedie

avatar van koreaan

koreaan

Er spelen goede acteurs mee in deze film, misschien moet ik em maar eens gaan huren

avatar van pjutter

pjutter

Maar voor de rest een leuke komedie

Dat verband zie ik niet hoor Remi??

avatar van Marcsdvds

Marcsdvds

Ik vond het beetje een tegenvaller, ik had er zelf wat meer van verwacht.

avatar van cinefil18

cinefil18

Deze film was te huur in de bibliotheek en ik dacht: waarom ook niet?

Ik heb deze film dan maar bekeken op een vrije woensdagmorgen. Eerlijk gezegd, ik had m'n ochtend beter kunnen besteden.

De film begint wanneer James Woods wordt neergeschoten door een Russische maffiabaas met een slecht toupetje. De ongelooflijk coole John Travolta (niet dus!), overleefd dit vuurgevecht natuurlijk, en gaat dan maar de vrouw van de dode muziekproducent troosten. En als ze dan nog eens samen een nieuwe R&B-ster willen lanceren, wordt het helemaal mooi.

Tijdens de zing- en dansscènes schaamde ik me in hun plaats. De film probeert zo goed te zijn als Pulp Fiction, maar haalt dat niveau nog lang niet! De enige leuke stukjes die erin zaten, was Cedric The Entertainer die gangsta speelt en z'n dochtertje mag dat niet weten.

Geen kwaad woord over F. Gary Gay, de regisseur. Als hij een fatsoenlijk script had gekregen, was het wel leuk geweest. Als uw gedachte JA zegt om deze film te bekijken, zeg dan wijselijk NEE met uw verstand! Afvoeren die Pulp Fiction- wouldbe!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Aardige film, boeit me niet super erg, maar dat komt waarschijnlijk ergens anders door. Toch leuk zo'n zooitje ongeregeld bij elkaar Verhaal staat me wel aan, een andere keer afkijken dan maar...

avatar van pietjuh

pietjuh

Top film en Christina Milian is altijd lekker wat een chickie zeg. Daarvoor al 5 *.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Misschien moet je even rustiger aan doen met je vijf sterren.

avatar van Tinus

Tinus

Vreselijke film, heb 'm niet eens afgekeken...

avatar van Materny

Materny

Kon 'm voor €3.50 kopen bij de videotheek maar was niet echt positief over z'n voorganger.

Ook het gemiddelde hier lag me iets te laag.