Genre: Drama / Romantiek
Releasedatum: 2 mei 2002
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Monster's Ball
"A lifetime of change can happen in a single moment."
De racistische Hank Grotowski woont samen met zijn vader Buck en zijn zoon Sonny, met wie hij tevens in de gevangenis werkt waar de ter dood veroordeelde Lawrence Musgrove op zijn executie wacht. Wanneer door toevalligheden de paden van Hank en de alleenstaande zwarte moeder Leticia elkaar kruisen, hebben zij meer overeenkomsten dan zij op het eerste gezicht doorhebben.
- Trailer (YouTube)
- Monster's Ball (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Betty
Vera
Ryrus Cooper
Dennis Evahi
Mooie aangrijpende film. Twee totaal verschillende personen, vertonen uiteindelijk raakvlakken met elkaar. Beide personen beleven een uiterst traumatische ervaring. Uiteindelijk vinden ze troost in elkaar. Sterk acteerwerk. Het verhaal is niet vlot maar ik ervaarde dat totaal niet als storend. Het verhaal wordt goed opgebouwd. Mooi.........
****-sterren
Silvio Dante
Hele mooie film, op het einde van de film is het één en al emotie: prachtig!
trebor
Een aardige film met een beetje voorspelbaar plot. De acteerprestaties zijn daarintegen erg goed. Onderhoudende film.
Tarkus
Het verhaal mag dan al een boodschap hebben en de acteerprestaties mogen dan ook goed zijn in deze film. Ik vond hem veel te langdradig. Dit had veel beter uitgewerkt kunnen worden. Spijtig.
En de in Amerika veelbesproken seksscene, tja, wat zijn ze in Amerika wel gewoon... ik vind ze mooi gefilmd en zo zie je er in Nederlandse en Belgische films meerdere.
3 Sterren voor deze prent, meer kan ik er niet voor geven.
Mojo Pin
Ik zag de aankondiging van deze film op RTL 7. Doet die Halle Berry ook nog wat anders dan van bil gaan?
salvatore
- 1937 berichten
??
Je bedoelt doet die Halle Berry ook nog wat anders dan acteren.
Justice4All
Fran
- 1953 berichten
De meeste mensen zijn helemaal lyrisch van deze film. Waanzinnig resensies ook gekregen. Ik vond het wel een goed film, realistisch maar geen hoogstandje.
Allerlei gedoe over spoilers verwijderd. Spoilers kun je melden via het uitroepteken-icoontje.
Queto Yurlunyur
Of via de corrigeerfunctie als je meent dat er spoilers in de plotomschrijving staan.
willa man
voor welke film heeft halle berry een oscar gekregen ?????
weet iemand dat??
Werwolf
Redelijk indrukwekkende film met mooie rollen van zowel Halle Berry als Billy Bob Thornton. Maar helaas zwakte de bij enkele momenten af. Twijfel tussen 3/ 3,5 sterren, maar vooralsnog 3,5*
willa man
ok dus voor deze film, thanks.
ik zit hem nu kijken en woooww hot!!!!!!!
beoordeel hem straks.
willa man
goed geacteerd maar heeft een slecht verhaal vind ik.
de spannende momenten konden spannender maar zoals ik al zei goed geacteerd.
geef hem 3,5 sterren
lowhusky
ik vond heath ledger en halle berry wel heel goed acteren, hele goede film 4*
door
Goeie film 4.0 waard, goed acteerwerk van Billy Bob en Hally Berry, en ook Heath Ledger wat een droppie is dat toch
Vond het leuk dat ze P.Diddy in deze film gecast hebben hij deed het goed
Mooi verhaal maar miste toch wel iets
Sal
Blijft een mooie film, ik hou hem op de 3,5* hoewel hij tussen deze en de 4* hangt voor mij
kiriyama
Kon me niet boeien, vond hem erg saai en heb het laatste halfuur ook niet meer gekeken.
trebor
Leuke film met een aangrijpend verhaal. Berry vind ik altijd wel goed spelen en mag gezien worden. Maar voor die geweldige vrijpartij (waar zoveel ophef over was) hoef je 'em niet aan te schaffen...
dvdschaaf
Leve Billy Bob, deze scene én een relatie met Jolie, wat wenst een man nog meer!
%%%%%%
heb een vraag doet halle berry het echt met Billy bob thornten
Of is t aleen maar film
Maar voor de rest wel een aardige film. 2,5 sterren niet mijn film
WB
heb een vraag doet halle berry het echt met Billy bob thornten
Of is t aleen maar film
Ik denk dat je deze vraag zelf wel kan beantwoorden. Het is Hollywood.
poisonpen1234
in films is er racisme denk eens na peeps,
de reden waarom halle berry eerste beste actrice was voor de zwarte cultuur omdat ze nude scenes deed in monster's ball en nog wel ___door een blanke *
eerlijk is eerlijk
TheRisingSun
in films is er racisme
Alléén in films.....?
Dus volgens jouw heeft ze hem niet gewonnen omdat ze toevallig gewoon fantastisch acteert in deze film?! Lekker kortzichtig zeg!

Walk the Line
Muziek / Biografie, 2005