• 9.375.109 stemmen

Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans, Spaans en Duits

Releasedatum: 16 december 1993

• meJane Bekijk via meJane

Plot Beethoven's 2nd

"The Newton Family is going to the dogs..."

Beethoven wordt vader. De eigenaar van de puppies wil hen samen met de moeder echter gebruiken voor de verdeling van de eigendommen na haar scheiding. De Newton-kinderen besluiten de puppies te stelen. Zullen ze de honden mogen houden? En zullen ze de moeder van de puppies kunnen redden?

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Alleen al om die hond het kijken waard vond ik!

Humor was wel ok. Verhaal wat minder, maar toch

een vermakelijke film!!

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Een plaats in de flop 100 is deze film toch ook niet waardig,

was best nog een fijn te pruimen vervolg (in tegenstelling tot 3 en 4, waar andere cast enzo was). Niet dat het een hoogstaande film is natuurlijk, maar perfect voor de doelgroep.

2.5

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Ik vond hem wel leuk.

avatar van sesam

sesam

Hij is zeker niet slecht ik heb er mij als jong kind heel goed mee vermaakt ik vond emily zo schattig:D

daarna had ik dan weer een boontje voor Ryse

de eerste 2 filmen zijn ook de beste vind ik en ik vond 3,4 en 5 overbodig (had misschien nog een derde film gewild maar met dezelfde acteurs)

avatar van niethie

niethie

Gisteren zapte ik hier toevallig langs op tv en dacht bij mezelf ach waarom ook niet en ondanks ik deel een nooit gezien heb en de film net als alle andere films uit dit genre zo voorspelbaar en zoet is als het maar kan zijn vond ik het toch redelijk vermakelijk, in ieder geval geen verdiende plek in de flop 100 want er zijn veel slechtere films.

2,5 sterren

avatar van kimberlyVD

kimberlyVD

Er zijn inderdaad véél slechtere films! Van mij krijgt hij een dikke 3!

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Ik vind hem ZEKER NIET in de flop 100 passen. Ik herinner me nog goed dat ik deze film als kind echt 'non-stop' kon kijken; dan is deze kinderfilm toch geen flop??

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Kaffeefiltjer schreef:

Een plaats in de flop 100 is deze film toch ook niet waardig,

2.5

compleet mee eens deel 1 & 2 zijn de beste van de serie

avatar van RoosjeZ

RoosjeZ

Ik vond 'm wel leuk, zeker toen ik klein was.

Echt niet slecht genoeg voor de flop-100

* 2,5

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Dit is de eerste film uit de beethoven serie dat ik ooit zag, en ik vind hem leuk. Terug een familiefilm dat hier op moviemeter in de flop 100 echt niet thuis hoort!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Uit principe drie sterren, want deze hoort inderdaad niet thuis in de flop100. Je moet hem gewoon niet meer kijken als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt. Voor de kids is het heerlijke onzin, en ik ben zo te zien niet de enige die als (semi-)volwassene er met een leuke herinnering op terug kijkt.

avatar van Madara_

Madara_

Wtf? Dit slaat nergens op! in de flop 100 behoort deze film totaaaal niet

Eigelijk een 3.0 maar een 5.0 om dit cijfer op te krikken

avatar van Legan

Legan

Een aardig zoetsappig vervolg waarbij de cast zowat intact is gebleven, iets wat meestal in het voordeel van de film werkt. Helaas is het verhaal wel wat minder terwijl de meligheid en platheid (zie bv de humor en de personages) is toegenomen. Nog steeds met dat feel-good gevoel en het chaotische en al met nog redelijk goed te pruimen. Maar toen kwam het dramatische derde deel...

avatar van svauke69

svauke69

Het is hier blijkbaar al meerdere keren gezegd...deze film is net wel iets te goed om in de flop-100 te staan.

Als kind vonden we het allemaal een mooie film,maar als volwassene lijkt hij soms wat te melig,en kinderachtig.Maar laat deze iflm eens langere tijd in de kast liggen,dan zal je het kind in jezelf wel opnieuw even ontdekken.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

Ik vind hem nog steeds leuk, en het verbaasd mij dat ie in de flop top 100 staat! Ik vind zelf dat er meer humor in zit dan in deel 1!

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Na het leuke eerste een zeer slecht tweede deel.

Belabberd chiché, zeer slecht verhaal, en totaal niet grappig.

1,0 ster voor dit rommeltje

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Erg slechte film die ik vroeger zelfs leuk vond. Rod Daniel heeft ook al het walgelijke Home Alone 4 gemaakt en dit is ook heel erg slecht. Met stomme kinderen met irritante stemmetjes. 0,5 dat ik dit leuk vond zeg.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Als je hem vroeger leuk vond dan geef je hem nu toch geen 0,5 !?!

Ik vind dat je beetje moet terug denken in de tijd

Toen vond je het ongetwijfeld een voldoende.

Ik moet hem morgen ook niet zien. Maar vond het destijds ook best een redelijke film!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

SnakeDoc schreef:

Als je hem vroeger leuk vond dan geef je hem nu toch geen 0,5 !?!

Ik vind dat je beetje moet terug denken in de tijd

Toen vond je het ongetwijfeld een voldoende.

Er zijn jeugdfilms die ik nog steeds wel leuk vind. Zoals Dennis the Menace, The Goonies etc. Maar dit vind ik nu gewoon 10x niks.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Oke, kan natuurlijk....

IK probeer me altijd beetje in die tijd te verplaatsen

Maar ieder z'n ding

avatar van D.Toretto

D.Toretto

Dit is best een aardige film, ook heel leuk voor naar te kijken. Deze film hoort zeker niet thuis in de floplijst.

avatar van Mlis

Mlis

Ach het is echt niet zo'n slechte film!!!

Het niveau van deel 1 en 2 is redelijk gelijk aan elkaar.

Dit verhaal is misschien iets minder, maar de puppy's zijn zo ontzettend schattig, dat geeft weer 0,5 extra!

avatar van Hyperbolic

Hyperbolic

Ben het echt niet eens met bepaalde plaatsingen in deze lijst, maar goed. Vond het altijd een leuke kinderfilm

avatar van van duijn

van duijn

geen flopfilm maar ook geen spectaculair familiefilmpje...

avatar van -droodylover-

-droodylover-

die puppy's zijn echt heel schattig maar ik vind beethoven 1 toch wel iets leuker

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Iets minder leuk dan het eerste deel.

Het begint gelijk al weer saai,en het verhaal was wel te doen.

Een 2,0*

avatar van catdog

catdog

• 2024 stemmen

Tijd geleden dat ik deze gezien heb maar vond hem toen best lachen. Leuk voor de doelgroep en ik kan altijd wel lachen om Debi Mazar. Leuke uitstraling. Blijf haar scéne in Friends fantastisch vinden.

avatar van noke

noke

Deel 1 was leuker maar slecht was deze zeer zeker niet. Hij hoort zeker niet thuis in Flop! De puppy's waren super schattig en het verhaal was goed

avatar van Eemster

Eemster

Ik vind het gewoon een leuke zondagse familie film. 3 sterren

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Dat zo'n snoezige film als deze in de flop 100 staat zeg, is echt een schande. Zo erg was dit nog niet. Het is gewoon een leuke familiefilm, logisch dat je een verhaal kan verwachten als dit he.

@SnakeDoc, en we denken er weer hetzelfde over .