• 9.378.931 stemmen

Met onder meer: Johnny Depp, Timothy Hutton en John Turturro

Releasedatum: 15 april 2004

• meJane Bekijk via meJane

Plot Secret Window

"The most important part of a story is the ending."

Een schrijver, Morton Rainey, heeft zich teruggetrokken in zijn buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake, nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Op een dag arriveert er een man, John Shooter genaamd, die Morton ervan beschuldigt zijn verhaal te hebben gestolen. Morton tracht de man ervan te overtuigen dat dit echt niet het geval is, en probeert hem het originele verhaal te laten zien, dat twee jaar eerder geschreven is dan Shooter's verhaal. Op de één of andere manier lukt het hem echter niet het origineel te vinden en beginnen er vreemde dingen te gebeuren...

Mort Rainey

Fire Chief Wickersham

Detective Bradley

avatar van XxXDEPPFANXxX

XxXDEPPFANXxX

Johnny Depp doet hier wel heel veel dingen na wat hij ook doet in POTC!

Gelukkig want daardoor word de film veel leuker

****

zoutzak schreef:

vond dit na Van Helsing de slechtste film uit 2004.

zet em op 0,5* om mezelf eraan te herinneren deze NOOIT meer te kijken!

En dan Scary Movie een 4 geven...yeah right!

avatar van IcU

IcU

Ik vond dit best een goeie film. Goed verhaal en Depp zetten zijn rol goed neer.

4½*

avatar van HeatWave

HeatWave

Voor iedereen die van verfilmde Stephan King films houd, zou ik zeggen deze moet je gewoon gezien hebben. De opbouwende spanning en het verrassende einde maken deze film tot een klassieker.

Zeker de moeite waard.

IcU schreef:

4½*

als jij een film best wel goed vindt...meteen een 4.5?

avatar van IcU

IcU

ja

HiLL

Ok opvallend....en een hele goeie super gave film krijgt dan maar een 0.5je meer..?

avatar van Angie

Angie

Leuke thriller. Ik heb gedurende de film me suf gepeinst wat het zou kunnen zijn, ik had al tien verschillende scenarios en ontknopingen bedacht, maar hieraan had ik niet gedacht. Dus knap als mensen het al na het eerste minuut weten (als hij ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt ). Misschien een baan bij de politie iets voor jou??

Enigste echt minpunt vond ik dat hij een beetje een slome peer was en er vaak slaapscenes waren.

avatar van remorz

remorz

Niet veel bijzonders deze film, maar wel lekker wegkijken. Met Johnny Depp kan ik me altijd wel vermaken (vanwege zijn consistente acteerniveau, maar vooral vanwege zijn interessante filmkeuzes als acteur), al zal dit ook voor hem vooral een tussendoortje zijn geweest.

De ontknoping zag ik al aankomen, niet omdat ik zo'n slimme, oplettende gast ben, maar omdat ik een eindverklapper was tegengekomen voor ik de film zag. Desalniettemin werd de film nergens ECHT vervelend, al stuurt de film wel nadrukkelijk op de ontknoping af. Veel scenes kregen daarmee een nogal 'opvullerig' karakter. De rol van Turturro werd naar het einde toe ook vervelend, met dat Mississippi-accent.

Maar zoals ik al zei, weet deze film goed te vermaken. Mij in ieder geval. 3*

avatar van iivan

iivan

niet een egte bijzondere film.

ik vond hem een beetje wazig worden.

je moet erg goed opletten wil je deze film aan het eind snappen.

naja voor de moeite ***

avatar van Hanne

Hanne

Ik vond hem wel gaaf nie echt eng maar hij was wel gek en da was wel cool. En Johnny Depp is natuurlijk leuk om naar te kijken he. 3sterren

avatar van Julie

Julie

De film was echt spannend, aangenaam om naar te kijken en het was een verrasend einde. ik moet eigenlijk wel zeggen dat dit niet het beste acteerwerk was van Johnny depp maar hij speelt het toch zeer goed

avatar van Jess

Jess

Leuk maar voorspelbaar....(maar dat komt misschien omdat ik Identity en Hide and Seek afgelopen paar maanden gezien heb)

avatar van da_smak

da_smak

Depp is koel maar de film is echt KUT... dit was echt huilen met de pet op. Been there, done that de hele film lang. Verzin eens iets nieuws Mr. King je valt in herhaling!!!

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Vind dit best een goede thriller , en bij goede thrillers moet je altijd goed blijven opletten , anders snap je er niks meer van .

(Vandaar dat ik hem al 3 keer heb gezien!!)

avatar van sweetlake

sweetlake

Ik heb hem na 1 keer zien wel begrepen. Vond het een spannende film. Heb vanaf begin tot eind goed vermaakt, wat meestal wel zegt dat een film dan geslaagd is.

avatar van JuuB

JuuB

Het is inderdaad een film waarbij je altijd goed moet opletten, maar toch redelijk voorspelbaar..

avatar van donnie darko

donnie darko

geen slechte, maar ook geen geweldige thriller. Het einde vond ik nog wel leuk.

3.5 sterren.

PS: weeral goede Johnny Depp

avatar van savi_7

savi_7

is er hier niet al eens eerder een film van gemaakt??

avatar van Jan on fire

Jan on fire

Een vriend rade me aan deze te kijken nadat ik nogal teleur gesteld was in Hide and Seek....

En ja deze vond ik een stuk beter en inderdaad misschien wel een beetje met Hide and Seek te vergelijken. Depp is gewoon een acteur die geboren is om zulke rollen te spelen... De Niro niet (vind ik). Heb me zeer zeker vermaakt en begin steeds meer een Depp fan te worden.

avatar van Saarah

Saarah

'k Vond het een goede film, en Johnny Depp is natuurlijk een super acteur.

avatar van moon44

moon44

wat een verrassend einde, echt weer zo'n stephen king verhaal. 3.5*

avatar van wolverine77

wolverine77

Deze film is te voorspelbaar! 2 *

avatar van Gehenna

Gehenna

Deze thriller naar het boek van S. King moet het vooral hebben van de twee acteurs Depp en Torturro..die spelen erg overtuigend, het verhaal is typisch King benauwend en vaag, de film heeft best veel weg van een andere topfilm maar kan er niet bij in de buurt komen..4*

avatar van Rancid

Rancid

Redelijke film, maar net niet boeiend genoeg. Te weinig, tja, ´coole´ stukjes, die een film voor mij net leuk kunnen maken. Beetje onder het niveau van Depp. Er had als je het mij vraagt meer in gezeten. Trouwens, Torturro vind ik zeker ok, dus met deze cast zou je wat meer mogen verwachten. Goed verhaal, puike acteurs, maar niet tot een topper uitgewerkt helaas, te saai. Vandaar 3,5*

avatar van Rancid

Rancid

Sorry, 3*

avatar van jackie boy100

jackie boy100

heeeeeeeeeeeeeeeeeel spanende film en johnny depp heeft een leuke rol ik geef hem een 4

avatar van mabo

geef je HEM een vier?

grooooot gelijk!!!!!!!!!!

avatar van s0njaa

s0njaa

superrr!!! ik vond het echt een goede film! goed geacteerd door johnny depp!! Leuk verhaal ook.. Ja, maar het boek is toch net even wat beter!