Genre: Thriller / Mystery
Geregisseerd door: David Koepp
Met onder meer: Johnny Depp, Timothy Hutton en John Turturro
Releasedatum: 15 april 2004
Plot Secret Window
"The most important part of a story is the ending."
Een schrijver, Morton Rainey, heeft zich teruggetrokken in zijn buitenverblijf aan de oevers van Tashmore Lake, nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Op een dag arriveert er een man, John Shooter genaamd, die Morton ervan beschuldigt zijn verhaal te hebben gestolen. Morton tracht de man ervan te overtuigen dat dit echt niet het geval is, en probeert hem het originele verhaal te laten zien, dat twee jaar eerder geschreven is dan Shooter's verhaal. Op de één of andere manier lukt het hem echter niet het origineel te vinden en beginnen er vreemde dingen te gebeuren...
Mort Rainey
Tom Greenleaf
Fire Chief Wickersham
Detective Bradley
FeZ
Na vele slechte verfilmingen van King, lijkt me dit toch wel aardig. Ben benieuwd.
DaveV
Het verhaal van King leent zich in ieder geval voor een uitstekende psychologische thriller in de stijl van Polanski. Ben benieuwd wat die Koepp ervan bakt. Stir of echoes ging wel.
Phooze
Mooie trailer, en een goede Depp zo lijkt het. Nu maar wachten op het einde...
Sjan
Trailer ziet er fraai uit idd. Ik vond Stir of Echoes van Koepp ook erg goed.
Goodfella
"But some windows...... should never be opened."
*cliché alert!*
(al vind ik Turturro nu al geweldig!)
Zombie McGruder
En deze is dus naar voren gehaald (i.p.v. Hellboy) in ons landje; ik geloof dat 'ie nu in april komt.
jassonn
Net ok de trailer gezien,en hij beloofd veel goeds.
Ik zie dat er al een stem staat,klopt dat wel?
Angie
hmm op zich vind ik Johnny depp een goede acteur die altijd wel iets bijzonders van zijn rol maakt, dus in die zin zla ik hem wel willen bekijken. alleen van stephen king ben ik geen fan en van horror al helemaaaaaal niet. dus ik ben in tweestrijd, iemand nog argumenten om hem wel of niet te zien?
jassonn
'T zal wel meer thriller dan horror zijn,Angie.
De meeste Stephen King's zijn ook niet echt goor ofzo,het is vaak het verhaal dat 't 'm doet.Denk dat je deze toch wel moet gaan zien.
Diesel
Sinds ik David Koepp's STIR OF ECHOES heb gezien wil ik meer films van hem zien, ben daarom erg benieuwd naar deze.
Angie
'T zal wel meer thriller dan horror zijn,Angie.
hmm oke jason, als dat zo is, ga ik dat misschien wel doen, want van thriller hou ik wel!!
thanks for your comment!!
Angie
ALS HIJ IN ZWOLLE GAAT DRAAIEN,GA IK ER ZEKER HEEN!!!!!
hou je me dan op de hoogte hoe ie was?? zou fijn zijn
Chainsaw
Trailer ziet er goed uit, moet ik zeggen. Met acteurs als Depp en Turturro in een Stephen King verfilming, dat klinkt in ieder geval al zeer de moeite waard!
salvatore
- 1937 berichten
hmmm...jongens ik weet het niet.
Ben niet echt zon fan van Stephen King en ik vind het er niet echt veel belovend uitzien. Maar omdat Depp erin speelt en hij op plaats 10 bij horrorsite (al lijkt het niet echt een horror) staat ga ik hem toch maar ff kopen
Nouseforaname
de trailer hiervan is echt geweldig! ik denk dat ik hier wel heen ga zodra de film in ede draait
Sjoerd
Ben niet echt zon fan van Stephen King...
Zegt iemand met the Shawshank Redemption op nummer 1 in zijn top 10
Phoenix
Hé hé! Hij heeft wel LOTR in zijn top 10 jah! Hij is koosjer man!
Phoenix
koo·sjer (bn.)
1 volgens de joodse godsdienstige voorschriften bereid en daarom geschikt voor consumptie of om aan te trekken
Ik bedoelde natuurlijk gewoon cool

Netflix neemt afscheid van 'Secret Window' van legendarische schrijver Stephen King

Drie horrorfilms op Netflix gebaseerd op verhalen van Stephen King

Vijf mysterieuze horrorfilms die je tot het einde laten nadenken

Donnie Brasco
Misdaad / Drama, 1997