Genre: Misdaad
Bekijk via Netflix
Bekijk via SkyShowtime
Vanaf zaterdag 4 april in 2 bioscopen
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Dead01
- 1998 stemmen
Doe normaal man, met je 5* voor independence day
Overschat kun je vinden, maar een 0.5* slaat helemaal nergens op natuurlijk
Ieder zijn eigen mening wat hij van een film vind e.
Vind deze ook niet de film der films maar ga niet moeilijk doen omdat iemand deze 0.5 geeft en een andere film 5.
Je stemt toch wat je zelf wilt e.
orbit
- 12092 berichten
Dit komt zo verschrikkelijk puberaal over, zonder welk soort argumentatie dan ook behalve overschat (dan kan mijn debiele neefje van 3 ook bedenken), en dan ook de manier waarop hij daarvoor om een reactie zat te smeken met zijn breezah-taaltje. Leuk om wat ophef te willen maken, maar kom met iets volwassener argumenten..
Die 5* voor Independence day doet me echter vermoeden dat het laatste wel tevergeefs gevraagd zal zijn
Ja hallo, ik heb niet voor niks die zooi reacties verwijderd
Laat iedereen stemen wat ie wil en zit niet zo tegen elkaar te zeiken.
Mojo Pin
Ik vind Pulp Fiction ook overschat, maar desondanks 3 sterren, omdat het bij vlagen wel vermakelijk is.
Flipman
Waarom is 't eigenlijk vooral deze film waar men struikelt over elkaars stemmen? Als men een half geeft is dat voor de liefhebbers veel te weinig en wordt het belachelijk bevonden; bovendien wordt in sommige gevallen zelfs beweerd dat zo iemand geen filmkenner kan zijn. Wat misschien ook mogelijk is ondanks het feit dat iemand zich hier aanmeldt, maar dat kun je niet bepalen op grond van een lage stem voor een zeer populaire film.
Daar tegenover worden mensen die de film de hoogst mogelijke waardering geven uitgemaakt voor meelopers, zoals ik een paar berichten terug nog aankaartte; mensen die deze film een vijf geven zouden dat doen omdat anderen dat ook doen. Dat eerste uiterste is al belachelijk, en het tweede slaat ook helemáál nergens op.
Ik bedoel, mensen reageren net zoals het Witte Huis toen het eerste slachtoffer onder de Amerikaanse militairen in Irak viel; dat was verschrìkkelijk! Dat hadden ze níet zien aankomen! Hier is 't net zo; een half voor "Pulp Fiction?!" Dat kàn toch niet?!
Ik bedoel, ik vraag me dan ook wel 's af wat een halfstemmer verkeerd vindt aan de film, want vaak laat men weinig tot geen argumentatie achter (dat geldt overigens ook voor de mensen die de film wèl waarderen). Als iemand slechts een bericht plaatst: "Bwah, KÙTfilm, man! 0,5!" Ja, dan denk ik ook: "Vertel dan waarom?!"
Maar mijn punt is dus; als iemand er niks aan vindt respecteer ik dat. En als halfstemmers een vijf geven aan een film waar ik zelf een hekel aan heb, moet ik toegeven dat ik zelf ook wel eens denk: "Ahaaa... jjjjjjjuist... oooookééé..." Dan kan ik het er ontzettend mee oneens zijn, maar die mensen laat je dan toch ook in hun waarde? Laten we hier (hoe cliché dit ook overkomt) toch eens op een volwassen manier met elkaar omgaan!!!
Damn, dat is inderdaad wel èrg cliché...
jurriaan15
enfin,
ook al vind ik de film niet echt super ( 3*)
toch moet ik regelmatig aan deze film denken..
vind het zelf maar raar hehe.
jasha
Jezus, de Pulp-Fiction-Gedachtenpolitie komt meteen in actie.
Nogmaals: overschatte film.
0,5
Nochtans eiste je in Once upon a time in the west dat er juist veel dialogen, wapengeknetter en speciale beelden (zeg maar actie) moet komen, waarom is Pulp fiction dan volgens jou zo een slecht film??? Want wat je nu doet is een typische contradictio in verba en gewoon gek. Niet dat PP mijn favorite film aller tijden is, maar zeker een van de allerbeste van de jaren 90.
filmfreak33
wat iedereen ook mag vinden dit is een topper al zeg ik dat zelf
en wie dat niet vind moet dat weten maar heeft het flink fout,
heil quentin tarantino
PartyMarty
Ik heb hem net verlaagd naar 4*. Er zitten ook een paar domme scenes in PF. Zoals dat stuk met Bruce Willis met dat SM gedoe enzo. Beetje lelijk, weinigzeggend, niet echt interessant of leuk zoals vele momenten dat wel zijn.
Best een veelzeggende scene juist. Dit is de climax van 1 van de verhaallijnen, die van Butch en Marsellus. Kennelijk vindt Marsellus ook dat Butch' personality een long way gaat
SX-SuperFly
Is er een website waar de film is uitgelegd? Ik keek er denk ik veel te nuchter naar en snapte de verbanden enzo niet helemaal!
happie
geweldige film van QT, maar dat is wel bekend. geweldige cast. Ik ben benieuwd wanneer Tarantino Inglorious bastards klaar heeft en of die ook echt komt.
Flipman
Moet je geen website voor bekijken, gewoon de film nog eens herzien
Hij zit geniaal in elkaar, maar echt moeilijk is ie niet, hoor. En tja, ik drink geen alcohol en gebruik ook geen andere verdovende middelen, dus ik weet niet hoe het is om niet nuchter te zijn (op die manier), maar ik zou juist denken dat je beter wèl nuchter kunt zijn tijdens het zien van de film. Maar ik ben dus géén ervaringsdeskundige
!
Giel M
Leuk dat Tarantino zelf ook meespeelt in de film
Vond hem echt fantastisch, heeft me van het begin tot het einde geboeid 5*
Sammie123
Kei coole film. Hoe Quentin Tanrantino verschillende verhalen in een heeft gemixt vind ik echt vet
BLacqWyng
een van de tofste films ooit gemaakt, en een Tarentino avant la lettre, een must see, nog niet gedaan, dan NU bestellen bij de video boer
everto
hoe waanzinnige dialogen tussen travolta en jackson
heb echt lopen genieten. ik had alleen vage filmhoes want achterop stond 95 minuten, dus daar leef je dan ook naartoe en dan blijkt ie ineens een uur langer te duren. was ik overigens enorm blij mee
van mij mag tarantino wel weer snel met een nieuwe film komen hehe
Skrean
Top film all the way, quentin weet als geen ander het juiste sfeertje neer te zetten.
En is verder een perfecte mix van de juiste acteurs, juiste (misdaad) verhaal.
5 sterren, niet alleen vanwege de film maar ook voor de muziek en voor wat de film onder mensen heeft teweeggebracht. weer een hele nieuwe generatie heeft deze film ontdekt. Een hele prestatie.
Kevin13
Een keigoeie film met Samuel l. Jackson.deze film verdient zeker 4.0
TimD
Geweldige film. Goede dialogen, vette actie, ontzettend grappig en erg overtuigend. 5 *. Overigens leuke verassing dat de film geen 95 minuten duurt (zoals de hoes vermeld) maar 154 minuten. Toppertje!
euroburger
Acteerwerk van de bovenste plank, desalniettemin 0,5* vanwege het ontbreken van de film zelf. Ik weet dat dit geen scharmante uitlating is, maar deze staat dus wel bovenaan in mijn floptop. Ik respecteer voor de volle 100% andermans mening, maar ik heb nog steeds niemand gesproken die me weet uit te leggen waar ik zo de mist in ga
Ik kende ooit iemand die hem al op video had, maar hem ook nog op DVD aanschafte, helaas ben ik zijn nr kwijt.
Ik stem af en toe een fat five voor wat anderen een kulfilm noemen, maar dat heet emotie, wanneer mijn emoties de hele film door in handen van de regisseur liggen ben ik verkocht. En ja, soms zorgt dat voor schaamte
TimD
Hoe bedoel je het ontbreken van de film zelf?
matthijs_013
dat viel me ook op toen ik hem keek, ja
Bert1
Wat een flauwe kul.

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994