Genre: Komedie / Misdaad
Gesproken taal: Engels, Spaans, Frans en Russisch
Releasedatum: 22 maart 2001
Bekijk via Videoland
Plot Miss Congeniality
"Never Mess With An Agent In A Dress."
FBI-agente Gracie Hart voelt zich verbonden met haar mannelijke collega's. Ze loopt, drinkt, eet en praat als een man. Wanneer er gedreigd wordt met een aanslag op de verkiezing van Miss United States, wordt ze gedwongen undercover te gaan als miss. Hiervoor ondergaat ze met de hulp van Victor, een consulent op het gebied van missverkiezingen, een ware metamorfose.
Gracie Hart
Cheryl Frasier
Karen Krantz
Frank Tobin
BS
oeps, zag net toen ik voor het vervolg wou gaan reargeren dat ik hier nog niet gestemt had
Leuke film, beetje flauw hier en daar maar wel geslaagd als feel-good-family-film.
3 sterren.
The One Ring
Leuk voor tussendoor. De humor is grotendeels geslaagd.
$@@$
Hele leuke film, met humor die niet verveeld
Ja, ja, ik heb 'm idd al een paar keer gezien!
[Preketero]
Haha, ik vind het goed als ze altijd valt met die hakken. Verassende en grappige stukken ! En Bullock als goede actrice ... 4 sterren
E V
Hele leuke komedie. Ik heb echt moeten lachen en dan zit het wel goed! Leuk ook om Sandra Bullock weer een in een echt komische film te zien.
MissMarijke
Ik vind het echt een super film!! Zit echt veel humor in. Dit is één van m'n lievelingsfilms.
Van mij zeker 5*!
spuit11
Een vrij standaard film en leuk om tussendoor te kijken of als je niets te doen hebt en je verstand op 0 wilt zetten. Het enige leuke aan de film was Michael Caine.
Nieke
Ze kan al beter acteren dan in bv 'Speed'.
Ik heb een paar keer luidop gelachen, wat me niet vaak overkomt bij dergelijke humor films. Weinig humor kan me bekoren, alhoewel ik een onophoudelijke lachebek ben.
Qua hoogstaand verhaal weet je ook dat bij komedie niets te rapen valt, maar alle puzzelstukjes vallen hier toch mooi in elkaar.
Als een échte oscarwinnares ontvangt ze haar lintje, deze Miss.
Fantastische Bullock in een leuke film.
_Casper_
Mmm sandra bullock lekker apart vrouwtje=)=)
heel leuke film, 3.5*
XxXDEPPFANXxX
Deze is heel erg leuk
jammer dat ze er zo'n slecht vervolg op hebben gemaakt.
***1/2
joeri15
wel al eens gezien, deze film, vond hem toen leuk, maar te lang geleden om erop te stemmen
Crit
Wat een slechte film vind ik dit zeg ! Ik was gewoon verbaast toen ik hem keek. Dom acteerwerk van Sandra Bullock met dat vrotte lachje iets van: hjggrnngg hjggrnngg
en kom op ! een bom in een kroontje
Maargoed, ik denk dat ik hem meer slecht vind doordat ik me ging irriteren aan verschillende personages.
Overigens wel een vet verhaal !
Mengûs
Sorry maar ik vond deze film bijzonder slecht, flauw en voorspelbaar.
Ben blij dat ik m niet gehuurd heb, die 3 euro vind ik m echt niet waard.
2 sterren voor de moeite
Pieter Montana
Sandra Bullock films....Wanneer zal er eindelijk eens een goeie film komen?
Kijk dan zeker deze niet...tenzij je echt HELEMAAL NIETS te doen hebt.Een voorspelbare komedie waar je de grappen van op z'n 100 km kan zien aankomen.Sandra Bullock als FBI agent
Tuurlijk
En om nog wat geld bij te verdienen loopt Michael Caine er tussendoor wat bij als een verwijfde vent
Typische meidenfilm
GuirY Rose
Ontzettend grappige en soms wat overdreven film heb erg gelachen toen ze gekozen werd verkleed als vrijheidsbeeld.
Toen ze zei: 'Hardere straffen voor mensen die recidiveren'
en toen ze zei: "I do really want worldpeace!!!"
Angrod_Pallanén
Aardige grappen, maar een leuke film. Ik vond hem zeker niet slecht en hoewel ik niet heb gelachen zoals ik bij vele humorfilms doe, was het zeker geen tijdverspilling. Michael Caine vond ik wel stoer als remaker en Sandra was weer eens geweldig om te zien. Nee, geen kwade woorden over deze (doorsnee) make over film.
Giovanni1311
Gewoon heel grappig. Geen flauwekul, geen enkele pretentie, soms inderdaad erg voorspelbaar: so what?! Verhaal is zwak maar spel toch gewoon goed?
Nubis
Echt iedereen om me heen vind dit echt een geweldige film en begint keihard te lachen als het over deze film gaat.
Nou, ik dus niet.
Ik vond het echt super saai en vooral niet grappig. Dit zijn echt niet mijn grapjes.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Typische meidenfilm
Dus omdat het een 'typische meidenfilm' is vind jem niet leuk?
Beetje triest. Meidenfilms zijn juist hartstikke leuk! En ja, ik ben een jongen. Ik durf het tenminste toe te geven.
CAPIpsv
helemaal mee eens bluejudaskiss.
meidenfilms zijn natuurlijk hartstikke leuk, zo ook sandra bullock haar film Miss Congeniality.
een 3,0#
verhaal opzich is niet echt denderend maar de film zelf in z'n geheel is erg leuk.
BOND31
Leuke komedie met Sandra Bullock. Ook Michael Caine in een nichterige rol vond ik zeer amusant. Het vervolg heb ik helaas nog niet gezien, maar schijnt stuk minder te zijn.
mikoz
Niet echt een goede film .
Acteerprestaties zijn wel allemaal ok , maar het is gewoon mijn ding niet.
JoeCabot
Erg leuke film. Misschien een beetje een meisjesfilm, maar net zoals bij Legally Blonde worden de seuten toch lekker uitgelachen en alles behalve serieus genomen
Elineloves
Sandra Bullock, over haar kan ik geen kwaad woord zeggen.
Geweldige actrice.
Doom
Sandra Bullock is een geweldige actrice, maar ze zit me toch iets te vaak in flop films...
Miss Congeniality begon erg leuk, het eerste uur was echt leuk en heb meerdere keren een glimlach moeten laten zien. Echter na dat half uur begon het erg saai te worden, geen enkele humor meer te vinden en alleen die voorspelbare en van te voren zien aankomende reddingsacties..... Het zat op een goed schema deze film, maar helaas door het einde verpest.
2* voor Sandra Bullock en het leuke begin.

Romantische actiekomedie 'Miss Congeniality' met Sandra Bullock vanavond op televisie

The Help

Love & Basketball
Drama / Romantiek, 2000

Something the Lord Made
Biografie / Drama, 2004
undercover agentonderzoekbeauty contesttalent show achter de schermenvis op het drogeterrorismesurveillancesan antonio, texasbeauty standardsbeauty queenmiss simpatia