• 9.378.314 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

avatar van BlueSword

BlueSword

M.ike schreef:

ik wil deze graag op dvd , maar kan hem nergens vinden heeft iemand tip waar ik hem kan vinden ?? ja heb hem ergens gezien bij makro voor 14 euro voor een film die al op tv is geweest best veel

hij is gewoon bij freerecordshop en vanleest te koop, 6.99 ongeveer.

M.ike

dankjewel inderdaad heb bij freerecordshop gezocht was uitverkocht ..

M.ike

Weet iemand of er meer van dit soort films zijn zoals deze + House of wax ??

avatar van melanie178

melanie178

Buiten de ergernissen aan de donkerharige actrice (geen flauw idee hoe ze heet) best een goeie film.

Weet iemand of er meer van dit soort films zijn zoals deze + House of wax ??

Wat dacht je van The Descent en Wolf Creek?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Texas Chainsaw Massacre waar dit gewoon een aftreksel van is...

avatar van Doom

Doom

BlueJudaskiss schreef:

Texas Chainsaw Massacre waar dit gewoon een aftreksel van is...

Wel een aftreksel dat een stuk beter is. (Een opmerking waar ik niet veel vrienden mee maak, maar oke )

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11917 berichten

Doom schreef:

Inderdaad niet. Waarom vind je dat? Wrong Turn mag alleen maar dromen van de kwaliteit van TCM...

avatar van Doom

Doom

Het entertainment gehalte van Wrong Turn is zoveel hoger dan die van The Texas Chainsaw Massacre. The Texas Chainsaw Massacre is eigenlijk behoorlijk saai en totaal niet spannend. De gore is verder ook vrij matig en het einde is erg slecht.

Nee, geef mij dan maar het simpele (maar wel vermakelijke) Wrong Turn.

avatar van Steez

Steez

Ik vond dit een soort humoristische horror. Misschien een vage omschrijving maar zo herinner ik me deze film. Niet super eng maar wel leuk om te kijken.

avatar van ;suus*

;suus*

Ik vind het een leuk verhaal. Alleen het begin vind ik een beetje vaag waar ze allemaal info laten zien over die mannetjes. Ook leuk: Als die mensen onder bed liggen en hun viendin wordt dood op de grond gelegd

;suus* schreef:

Kijken hoe jij reageert als je vriend(in) dood voor je wordt neer gegooid.

avatar van werry

werry

echt 1 van de slechtste films ooit gezien...

jaartje of 2 terug gesien...

een vriend van me viel zelfs in slaap in de film zo saai...

ik vond hem eerder lachwekkend hoe die dolle beesten rondrenden...

totaal niet eng..

want het is zo ongeloofwaardig vooral hoe die gasten uitzien

avatar van Padde

Padde

prima horror thriller

avatar van Gwendoline

Gwendoline

Bambi is spannender.

En daar wordt beter in geacteerd.

avatar van robertvanmourik

robertvanmourik

deze is beter als The texas chansaw massacre!!:)

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Slasher ala Jeepers Creepers meets Chainsaw Texas Massacre , soms verassend goor , soms best spannend en over de hele lijn een vermakelijke zit. Al was het acteerwerk bijzonder harkig.

Gwendoline schreef:

Bambi is spannender.

En daar wordt beter in geacteerd.

hoe kan kan bambie beter geacteerd zijn beter getekend bedoel je . ?? WAARDELOZE KRITIEK ..

avatar van Gwendoline

Gwendoline

M.ike schreef:

Als je het waardeloze kritiek vind heb je de film zeker nog niet gezien.... (en als je met kan kan de dans bedoelt heb je het verkeerd geschreven )

En het is Bambi.... geen bambie

avatar van bartjuuuhhh

bartjuuuhhh

af en toe spannend, dames mogen er wezen, horror altijd met een knipoog bekijken,

best aardig!

avatar van J.S.

J.S.

Wat een afschuwelijke film, maakt gebruik van zowat elk cliche in het horrorhandboek.

Bordkartonnen personages (vooral Desmond Harrington was dramatisch, de hele cast eigenlijk) "verhaal" totaal ongeloofwaardig en bijna exact hetzelfde als dat van The Texas Chainsaw Massacre en een totaal onbevredigend en NOG ongeloofwaardiger einde, het enige wat de moeite was aan deze film waren een paar seconden mooi gefilmde landschappen maar dat waren niets anders dan enkele druppels op een hete plaat 0,5*.

avatar van xenne

xenne

de hedendaagse horror is duidelijk het verkeerde pad ingeslagen, dat is wellicht de betekenis van de titel : Wrong Turn. deze overbodige 'remake' van The Texas Chainsaw Massacre is op geen enkel moment spannend, ook humor of een verhaal is nergens te bekennen. er blijft dan ook heel weinig over om van te genieten ...

avatar van Hilarious

Hilarious

Geweldige film. Ik heb mij gedurende heel de film super vermaakt. Eliza Dushku vond ik geweldig maar ook de rest van de cast deed het goed. Al zijn er veel cliches uit de kast getrokken, ik ergerde mij er zeker niet aan. De kannibalen waren goed gedaan en dat lachen was best wel grappig. Ik moest wel lachen toen één van die kannibalen weggeschoten werd door die boomstam. De beelden en het verhaal waren in orde en het had zijn enge momenten. Voor mij was dit top vermaak! 4,5*

avatar van *kelly*

*kelly*

Dit vond ik nue eens een akelige film!

Special affects, spannend, onverwacht en akelige geluiden,... kortom een goede horrorfilm!

--------->4.5*

avatar van nietdatdus

nietdatdus

erg typisch allemaal. ze krijgen pech, in een bos, ze worden opgejaagd en zo doende. maar toch wel erg vermakelijk

Doom schreef:

ik vind dees ook beter , en ik zie niet zoveel overeenkomsten tussen dees en the texas chainsaw massacre .. kwa verhaal al niet ,mischien dat er een paar dingetjes in bijde films te zien zijn maar verder niet .

avatar van L.isa

L.isa

ik vind deze film echt tegek ..! hij is ook heel erg spannend,ik heb hem net nog zitten kijken.de mensen acteerde verder goed. 5 *

avatar van dulcinea

dulcinea

Hilarious schreef:
Ik geef em toch iets minder sterren maar voor de rest sluit ik me daarbij aan. Net als in Jeepers Creepers zit deze boordevol horrorcliché's maar ze werkten wel voor mij. Met het acteerwerk was helemaal niks mis, ik heb de laatste tijd véél erger gezien in dit genre
Voor mij 3*

avatar van L.isa

L.isa

melanie178 schreef:

Wat dacht je van The Descent en Wolf Creek?

misschien is the hills have eyes iets voor je ..?

Nogal saai aftreksel.

Doet aan een hoop films denken, waaronder Deliverance, TCM, Dead End en nog wat films.

Film mist alleen sfeer. Weer een hoop Amerikaanse domkutten die in een bos jada jada. Flauw tienersfeertje met nogal domme vervormde mensen die eigenlijk niks zijn. Niet goor, niet eng, niet indrukwekkend.

En dan schiet er gewoon erg weinig over van zo'n filmpje. Scene in de boomtoppen viel nog mee, de eerste moord met de prikkeldraad is ook oké. Verder niks komma niks.