• 9.378.017 stemmen

Geregisseerd door: Rob Schmidt

Met onder meer: Eliza Dushku, Desmond Harrington en Emmanuelle Chriqui

Releasedatum: 14 augustus 2003

Plot Wrong Turn

"It's the last one you'll ever take."

Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Flynn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...

avatar van Doom

Doom

Gaan we weer die discussie beginnen? Is gewoon bijna letterlijk de post van aimane overgenomen...

avatar van FillumGek

FillumGek

zolderboy schreef:

Dit is 1 van de mooiste films die ooit heb gezien wegens:

- heel orgineel

- onverwachte schrik momenten.

- eng

- goed acteer werk

- niemand is daar een slechte acteur

- de film is niet te lang maar ook niet te kort

Dus echt een film voor op het puntje van je stoel te zitten.

Dikke 4,5

Idd, dan denk ik niet dat je veel andere horrorfilms hebt gezien.

- Het verhaal is niet origineel. Net als in 1001 andere horrorfilms wordt een groepje tieners opgejaagd.

- Schrikmomenten waren er nauwelijks en als ze er waren waren ze zeker niet onverwacht.

- Dat je hem eng vond is jouw mening maar er zijn veel meer horrorfilms die veel enger zijn.

- Acteurs valt idd erg mee. Ik ergerde me aan niemand en vond ze wel goed overkomen, vooral Dushku .

- Over de speelduur ben ik het met je eens.

Maar voor de rest is deze film voldoende maar zeker geen topper. Hij kijkt gewoon lekker weg zonder dat je je verveelt.

avatar van Doom

Doom

Ik moet zeggen dat ik de eerste 45 minuten behoorlijk angstig naar mijn tv heb gekeken. Het begon gewoon zeer sterk, niet origineel maar wel sterk en spannend. Helaas kwamen daarna de clichés en voorspelbaarheden om de hoek kijken.

BlueJudaskiss schreef:

Dan heb jij zeker nog niet veel andere horrorfilms gezien?

Oh ja wel hoor, en dit is 1 van de betere mi.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Hoe is het mogelijk?

• 11917 berichten

Ik snap wel dat mensen het een leuke film vinden (liever dit dan dat stomme The Ring 2), maar echt origineel, gewaagd of eng: nee. Het is gewoon een leuke slasherfilm, niets meer maar zeker ook niets minder.

orbit schreef:

Hoe is het mogelijk?

Tja, ik heb in ieder geval meer met deze film dan met bijvoorbeeld The Texas Chainsaw Massacre die jij 4.5* geeft.

Maar misschien vind ik de film tegenwoordig ook wel niks meer als ik de film nog een keer zie, toen ik hem destijds keek vond ik hem redelijk spannend. En dat kannibaal-gebeuren vind ik sowieso interessant. En in deze film sprak het me meer aan dan bij TCM...

Smaken verschillen he

Dit is wat?

• 2034 berichten

Ging wat fout met posten, eerste bericht verwijderd.

avatar van Aston

Aston

Geen geweldige film maar kon er mee door. En zo ongeloofelijk voorspelbaar dat ik zo nu en dan gewoon in een deuk lag. Veel irritante momenten in de film. Acteurs en actrices waren wel o.k.

Eng en origineel is deze film (en dat is dan mijn mening) zeer zeker niet. Maar ik heb me wel vermaakt.

avatar van LesterE

LesterE

zolderboy schreef:

Dit is 1 van de mooiste films die ooit heb gezien wegens:

- heel orgineel

- onverwachte schrik momenten.

- eng

- goed acteer werk

- niemand is daar een slechte acteur

- de film is niet te lang maar ook niet te kort

Dus echt een film voor op het puntje van je stoel te zitten.

Dikke 4,5

LoL je hebt natuurlijk wel door dat een botsing op een verlaten weg met een paar tieners en monsters/kannibalen niet erg origineel is he? een beetje cliche maar wel een leuke film ja

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Zeer spannende film en lachen af en toe, steeds had ik schrikmomenten. Toen die agent bijvoorbeeld in zijn oog werd geschoten.

Het verhaal vond ik minder .

Opvallend vond ik dat in het woud meerdere verlaten auto's stonden, van de mensen die ook vermoord zijn door de freaks. In een andere film van dit genre uit 2003 zie je dat ook .

***

avatar van sateck

sateck

dit is ook een van mijn beste horrors.... gewoon erg spannend, ik verveelde me iig niet...

avatar van metaledje

metaledje

best goed filmpje, maar nadat die mensen achtervolgd werden door die kannibalen vond ik het niet meer boeiend, zat geen spanning meer in, en je wist al wat te verwachten, er werd hier iets vergeleken met *the texas chainsaw massacre* maar die film is velen malen spannender dan deze, ik verlaag van 4* naar 3.5*

avatar van 606

best wel een vette film.

avatar van aimane

aimane

zeer mooi film in de top 10

avatar van Nitra

Nitra

Eindelijk een normale film bij Talpa

avatar van Tun-89

Tun-89

Ik vond dit wel een leuke film om te kijken, spannend, best eng, schrikmomenten waren goed.

Ik heb hem gekeken met een vriendin 's nachts.

En we vonden het een erg vermakelijke film.

Film is niet te lang en ook niet te kort.

Goed acteerwerk ook.

Zit genoeg spanning in de film.

Er komt ook nog een deel 2 uit had ik ergens gelezen..

Ben benieuwd...

Goeie horror, ga ik vanavond zeker weer bekijken!

3,5

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

aimane schreef:

zeer mooi film in de top 10

De top10 van wat? Mislukte plagiaathorror?

• 11917 berichten

Ik vind het zeker niet mislukt, en een slechte film vind ik het ook absoluut niet. En plagiaat: neuh. De film vertoont wel veel overeenkomsten natuurlijk met o.a. Texas Chainsaw. Het is gewoon vakkundig gemaakt met inderdaad wel erg veel overeenkomsten. Maar een klassieker: absoluut niet.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Leuke film, ook al hebben we al genoeg tieners die worden afgeslacht in zulk soort slashers gezien.

Eliza Dushku maakt deze film nog enigzins interessant.

avatar van paramount

paramount

Allemaal kijken vanavond. Talpa om 22.40.

avatar van Mushroom

Mushroom

Eerste half uur vond ik daadwerkelijk nog wel spannend ook, daarna zakt het compleet in elkaar.

Toch is het zeker niet de slechste in zijn soort, en eliza dushku is niet vervelend om naar te moeten kijken.

Het einde is dan wel weer schrijnend zwak, maar dat lijkt gewoon te MOETEN bij dit soort films.

Toch wel vermakelijk, maar te zwak voor 3 sterren dus 2.5

avatar van BlueSword

BlueSword

mijn cijfer blijft op 3.5*, vind hem nog steeds geweldig!

avatar van Mushroom

Mushroom

Het kleine mannetje met dat lange haar maakt het dat ik er een halve punt bij heb gedaan, geweldig!!

Misschien eng maar bovenal erg hilarisch, dat vond ik wel tof gedaan, z'n broertjes!? zien er een stuk minder uit.

Nogmaals eerste half uur spannend, en toch zeker vermakelijk, Eliza is gewoon te lekker dus ach toch maar 3 punten.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ik begin steeds meer te houden van het genre horror gespeeld door een groepje mensen (voorkeur: 18-25 jarigen).

Wrong Turn is een film waarvan ik veel verwachtte en alles kwam ook uit. Prachtige beelden van het natuurgebied, acteurs doen het goed (geloofwaardig) en de kannibalen zagen er angstangjagend maar toch een beetje grappig uit.

Ook heeft de film een spannend verhaal met adembenemende achtervolgingen en scenes.De film heeft wel iets weg van House of Wax en Texas Chainsaw Massacre, maar dat stoorde me niet.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Blijf hem ook echt zo eng vinden.

Oke veel cliche's enzo, echt een slasherfilm maar ik vind deze film echt heel goed.

Elke keer is het weer eng, en die ventjes zijn nog steeds nasty

avatar van FillumGek

FillumGek

Verhoogd van 3 naar 3.5 sterren. Ik had hem gisteren nog eens bekeken en vond hem leuker dan de eerste keer. Hoewel het soms allemaal nogal langzaam kan gaan, was de sfeer heel goed en de effecten zijn heel goed gedaan.

Turkeyloverz schreef:

Deze was er eerder dan House of Wax en daarnaast vind ik deze ook beter dan Texas Chainsaw Massacre...

Gisteren weer een stukje gezien en Wrong Turn is toch 1 van de spannendste horrors die ik heb gezien. Nog steeds mijn favoriete horror.

In dit genre is dit wel een geinige, best spannende film. Weet het tempo er goed in te houden, al had ik vreemd genoeg het idee dat de film langer dan 84 min. duurde.