Genre: Biografie / Misdaad
Gesproken taal: Engels, Italiaans, Latijn en Spaans
Releasedatum: 14 november 2019
Bekijk via Netflix
Plot The Irishman
"His story changed history"
'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- "I Heard You Paint Houses": Frank "The Irishman" Sheeran and the Inside Story of the Mafia, the Teamsters, and the Last Ride of Jimmy Hoffa (BoekMeter)
- Kijk op Netflix
Older Peggy Sheeran
Irene Sheeran
Carrie Bufalino
Kakashi06
Luister, ik ben fan van al die mannen hoor, maar je ziet In de trailer oude acteurs in hun nadagen die nog een keer willen schitteren. En normaal gesproken gaan ze ook schitteren, maar het voelt te bedacht.
Beetje onzin imo je negatieve gedachte over dit samen komen van onwijs goede acteurs, alsof de ouwe rotten van het vak niet meer het recht hebben om te acteren :S..
En wat zou het uitmaken over hoe en wat eigenlijk, ik juich het feit dat dit heeft plaatsgevonden alleen maar toe. Wij als kijker krijgen iets gaafs voorgeschoteld (hopelijk, als we bestaande reviews mogen geloven..) neem het voor wat het is and move on. Als je er plezier uit haalt dan is dat toch wat telt?
Flitskikker
Goed nieuws, krijgt toch een bioscooprelease via The Searchers!
(vanaf 14 november)
Heel goed nieuws. The Searchers heeft doorgaans goede ondertiteling. Ben benieuwd!
AGE-411
Waar heb je deze film kunnen bekijken? Was er een grote première voor media ofzo?
Ik bekijk deze gewoon lekker thuis via Netflix. 210 minuten is me wat te gortig voor de bioscoop.
Net wel!
Ik kan amper wachten om de laatavondvoorstelling van de film mee te pikken.
YouDrunkGoHome
‘The Irishman’: Robert De Niro, Al Pacino on Netflix’s Gangster Epic – Variety
Voor de mensen die het verhaal van Frank Sheeran en Jimmy Hoffa niet kennen staan er ergens halverwege wel een paar spoilers in maar ik vond het een mooi artikel
skinny_tie
Ik kan amper wachten om de laatavondvoorstelling van de film mee te pikken.
AGE-411
Geen probleem. Is een kleine buurtbioscoop waar ze wel wat gewoon zijn.
Heerlijk als je zo om 22u00 in een bioscoopzetel neerploft, en er pas na 1u uit komt. De bediende in de cafetaria kijkt je na de film aan met een blik "Ik hoop dat die geen drankje meer bestellen, ik wil ook naar huis".
Hmm... Ik zal het eens navragen. Geen goed teken...
Valt mee, ik heb even geïnformeerd:
Het is even onduidelijk. De film gaat nog wel uit in de bioscopen, dus maak je geen zorgen.
Als het goed is, wordt hier snel door Netflix een persbericht over verstuurd!
wolfmanrene stuurde me deze toelichting:

RevengeN
Speelduur 3:29 uur ?
Maar mijn zus ziet er echter uit op instagram met al haar filters dan deze CGI DeNiro
Vdk_Movie
Speelduur 3:29 uur ?
Phil Leotardo
De laatste trailer ziet er geweldig uit.
Als ik ook naar de metascore kijk, wat mij er nooit van houd om niet naar een film te gaan of juist wel, wanneer ik een film wil zien dan ga ik ernaar toe (Pathe pas verlaagt de drempel, dat zeg ik er wel bij
), het beloofd veel goeds in ieder geval.
Ik kijk er enorm naar uit.
Eerst ergens in de bios kijken, en dan later op het gemak op Netflix nog eens dunnetjes overdoen.
Gevoel van Goodfellas/Casino krijg ik, en dat zijn toch twee van mijn favoriete films aller tijden. Geweldig om Joe Pesci, met hoge uitzondering, weer op het witte doek te zijn
de grunt
En dan gewoon doodleuk Scarface overslaan....
En niet te vergeten Rambo III
BarryEgan
- 2081 stemmen
Gaat ie in Nederland ook nog buiten Amsterdam/Rotterdam draaien?
de grunt
Gaat ie in Nederland ook nog buiten Amsterdam/Rotterdam draaien?
BarryEgan
- 2081 stemmen
Hmm, ook niet direct om de hoek. Is er geen overzicht ergens, of is het gewoon de bioscopen in de buurt in de gaten houden?
Dank voor snelle reactie btw.
Koekebakker
Voorlopig dat laatste inderdaad. Op de dinsdag voorafgaand aan de release (di 12/11 dus) zal de volledige lijst bekend zijn. Maar je kunt er wel vanuit gaan dat de meeste filmtheaters de film wel gaan vertonen.

James Gunn: 'Kritiek Scorsese op Marvel was puur uit eigen belang'

Vijf goed beoordeelde misdaadfilms die op Netflix te vinden zijn

De vijf best beoordeelde maffia-films op Netflix

Scorsese en De Niro gooiden andere maffiafilm overboord voor 'The Irishman'

Be Here Now
Documentaire / Drama, 2015

The Dawn Wall
Documentaire / Avontuur, 2017
philadelphia, pennsylvaniachicago, illinoisgebaseerd op boekpennsylvania, usajaren 70irish-americanhuurmoordenaargangstermannelijke vriendschapmoordfamilie relatiesgeorganiseerde misdaadmaffiasicilian mafianonlinear timelinelabor unionjaren 50jaren 60mob familyjimmy hoffa 20ste eeuwvader dochter relatiecriminal as protagonistkiller as protagonist