• 9.381.345 stemmen

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Latijn en Spaans

Releasedatum: 14 november 2019

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Irishman

"His story changed history"

'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Frank Sheeran

• 11976 berichten

‘Vooralsnog’ clickbait...

avatar van Flitskikker

Flitskikker

Twijfel echt of ik hem in de bioscoop ga zien.

Groot scherm en goed geluid, maar geen mogelijkheid om de immer ongelooflijk slechte en storende Netnix-ondertiteling uit te zetten.

John Milton

Ik heb kaartjes gereserveerd alvast, voor het geval hij niet dichterbij komt te draaien in Utrecht of Amsterdam

avatar van Bram0108

Bram0108

Zin in deze film, maar ik ben niet zo onder de indruk van de poster.

Prachtige poster

Vdk_Movie

Geweldige trailer en wat is de de-aging goed gelukt! Kwijl... Joe Pesci als vanouds!

Bekijk nieuwe trailer The Irishman met Robert De Niro, Al Pacino en meer - gids.tv

avatar van Lakte

Lakte

Misschien dat ie bij EYE Filmmuseum nog wel eens gaat draaien. Draaien wel vaker wat zeldzamere films. Lijkt wel leuk om hem in het groot te zien! ?

Goed nieuws, krijgt toch een bioscooprelease via The Searchers!

(vanaf 14 november)

Netflix schreef:

The Irishman is vanaf 15 november in een select aantal bioscoopzalen in Nederland te zien en vanaf 27 november op Netflix.

John Milton

Niks bekend over welke bioscopen nog, zo te zien?

Nee nog niet.

Rvdz

Meesterlijk. Zowel een wervelend epos van drie en een half uur dat voelt als nog geen twee en een intieme en ontroerende meditatie over ouder worden en de dood. Thelma Schoonmaker vedient een lintje, elk van de drie hoofdrolspelers eigenlijk (nog) een Oscar.

avatar van Basto

Basto

• 11976 berichten

John Milton schreef:

Niks bekend over welke bioscopen nog, zo te zien?

Jawel, hij draait in Kino.

John Milton

True, daar heb ik ook kaartjes voor, maar dat was al voordat hij toch voor beperkte release door The Searchers werd aangekocht.

Als hij in Utrecht zou draaien zou dat fijner zijn. Zelfs Amsterdam is net even makkelijker voor ons.

avatar van The Oceanic Six

Rvdz schreef:

Waar heb je deze film kunnen bekijken? Was er een grote première voor media ofzo?

Ik bekijk deze gewoon lekker thuis via Netflix. 210 minuten is me wat te gortig voor de bioscoop.

John Milton

Persvoorstelling gok ik, die is al geweest.

Daar zeg je me wat trouwens mbt de speelduur en bios. Daar zal de blaas van JM óók moeite mee hebben. Meh.

Rvdz schreef:

je bent dus waarschijnlijk in NY geweest? Je recentie is in ieder geval positief

avatar van tbouwh

tbouwh

John Milton schreef:

Persvoorstelling gok ik, die is al geweest.

Waar haal je het idee vandaan dat er al een persvoorstelling is geweest? NY idd

tbouwh schreef:

Waar haal je het idee vandaan dat er al een persvoorstelling is geweest? NY idd

Das toch ook een persvoorstelling? Mondiaal denken, beste tbouwh

Nee, zonder gekheid; ik was even in de war met Joker.

avatar van tbouwh

tbouwh

Haha, ja ik denk bij een internationale festivalpremière niet aan koffie en Ketelhuis

Rvdz

Ik ben in NY inderdaad. Daar was gisterenmorgen ook een persvoorstelling, maar ik was bij de eerste “normale” screening haha.

avatar van YouDrunkGoHome

YouDrunkGoHome

John Milton schreef:

Daar hebben ze bij Kino rekening mee gehouden, de voorstellingen zijn met pauze .

avatar van Gish

Gish

Trailer ziet er goed uit, en Scorsese is natuurlijk geschikt voor dit genre. Toch bekruipt mij het gevoel van een old boys network. Zo van, laten we nog een keer bij elkaar komen en samen een film maken. Netflix films vallen bovendien altijd wat tegen, maar misschien ben ik straks laaiend enthousiast. ?

avatar van The Oceanic Six

Gish schreef:

Zo van, laten we nog een keer bij elkaar komen en samen een film maken.

Je brengt dit als iets negatiefs, maar waarom zou dit negatief moeten zijn?

avatar van Gish

Gish

Luister, ik ben fan van al die mannen hoor, maar je ziet In de trailer oude acteurs in hun nadagen die nog een keer willen schitteren. En normaal gesproken gaan ze ook schitteren, maar het voelt te bedacht.

Rvdz

Schitteren doen ze in ieder geval zeker.