• 9.381.104 stemmen

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Latijn en Spaans

Releasedatum: 14 november 2019

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Irishman

"His story changed history"

'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Frank Sheeran

Angelo Bruno

'Skinny Razor'

Older Peggy Sheeran

Carrie Bufalino

'The Irishman' te zien in minstens 35 Nederlandse bioscopen! | Filmtotaal filmnieuws

Welke bioscopen dat zijn, werd nog niet prijsgegeven. "Mogelijk wordt dit aantal nog uitgebreid."

avatar van Phil Leotardo

Phil Leotardo

Dit is echt de sfeer waarop ik hoopte... Ik kijk er nu nog meer naar uit

avatar van de grunt

de grunt

Onderhond , zou het muntje een keer goed kunnen vallen richting 1,0 of vrees jij toch voor de rotsvaste 0,5

210 minuten, dan zal Scorsese serieus z'n best moeten doen om het boeiend te houden.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

de grunt schreef:

avatar van John Milton

John Milton

als het 1* wordt, dan zouden mijn verwachtingen voor de film gelijk buitensporig hoog worden

iemand een idee of deze film ook in enkele Belgische bioscopen komt?

avatar van wolfmanrene

wolfmanrene

Zeker. o.a. in Cartoons, Antwerpen, Lumiere, Brugge:

The Irishman - Cinema Cartoons - cinemacartoons.be

The Irishman - Cinema Lumière - lumierecinema.be

vanaf 13-11

avatar van maurice32

maurice32

27 november al op Netflix, dat is snel.

Onderhond schreef:

een Scorsese film mag van mij 4 uur duren

avatar van Kondoro

Kondoro

maurice32 schreef:

27 november al op Netflix, dat is snel.

Niet als je al vanaf begin van dit jaar zit te wachten op deze film .

avatar van Bram0108

Bram0108

wimnoot schreef:

In Film > Nieuws > The Irishman (2019):

Bij Martin Scorsese:

Al Pacino and Joe Pesci Rumored To Be Joining Robert De Niro in Martin Scorsese's 'The Irishman' – /Film

Dit is het beste nieuws wat ik in tijden gehoord heb!

Je kan straks na 9 jaar eindelijk de film zien. Heb je nog steeds zin in deze film?

Bram0108 schreef:

Ik wacht er zelf ook minstens zo lang op, nu het zover is zie ik er juist erg naar uit.

Kondoro schreef:

Niet als je al vanaf begin van dit jaar zit te wachten op deze film .

of 10 jaar

The Irishman is vintage Scorsese (en alle risico's waard) - vpro cinema

vpro cinema schreef:

En uiteindelijk waren alle risico’s het waard, want The Irishman is vintage Scorsese. Een melancholiek misdaadepos over gewelddadige mannen, soepel gemonteerd (door vaste editor Thelma Schoonmaker) en fantastisch geacteerd door de drie bejaarde steracteurs, die moeiteloos door de pixels heen spelen.

Ik zit te denken om naar het filmtheater in Hilversum te gaan of Louis Hartlooper in Utrecht? Heeft iemand ervaring in een van deze bioscopen? Ik ben zelf nog nooit naar zo'n kleine bioscoop geweest, lijkt me wel grappig. Is het fijn zulke kleine bioscopen?

avatar van The Oceanic Six

De verwachtingen zijn gigantisch. Kan alleen maar tegenvallen zou je denken. Maar dat geloof ik dus helemaal niet. Benieuwd of dit net zo'n maffiaklassieker kan worden als pakweg The Godfather, Goodfellas of The Untouchables. Zonde ook dat De Niro en Pacino zo weinig screentijd met elkaar hebben gedeeld tijdens hun loopbaan. Dat artikel enkele berichten hierboven van pampelonne bespreekt dat gedeelte ook. Beetje zoals Schwarzenegger en Stallone. De grootsten in hun genre, decennialang, maar nauwelijks samen in een film gespeeld.

avatar van tbouwh

tbouwh

Als je ziet voor welke prijzen de tickets in de VS klaarblijkelijk de deur uit gaan, ben ik toch heel blij met de reeks vertoningen die Kino uitzet. Ga em op mijn gemak kijken donderdagmorgen.

avatar van The Oceanic Six

Je doet of ze al 20 keer samen in een film zaten, maar dit is zo ongeveer hun eerste grote serieuze project waarbij ze beiden in dezelfde scènes zitten.

Laten we vooral genieten van die ene geweldige keer die met The Irishman zal zijn.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

The Oceanic Six schreef:

Zo uit mijn hoofd minimaal 5 x en dat zijn alle grote klassiekers , Hugo was leuk maar geen taxi driver ,

Hun eerste grote traject ?

Je hebt niet serieus ?

john mcclane 2 schreef:

Hun eerste grote traject ?

Je hebt niet serieus ?

Excuus, ik lees helemaal verkeerd. Ik las Pacino en De Niro, aan de hand van dat artikel op deze pagina.

Scorsese/De Niro is natuurlijk een heel ander verhaal. Mea culpa.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

The Oceanic Six schreef:

Scorsese/De Niro is natuurlijk een heel ander verhaal. Mea culpa.

No problem , word zeker genieten deze epos .

Ook leuk dat het dit keer een Netflix original in de bios te zien is .

Waar ga jij kijken Ajax&Litmanen1

john mcclane 2 schreef:

No problem , word zeker genieten deze epos .

Ook leuk dat het dit keer een Netflix original in de bios te zien is .

Waar ga jij kijken Ajax&Litmanen1

Ik ga voor Netflix, dus thuis op de buis. De film duurt me te lang voor de bioscoop eerlijk gezegd. Een film als deze die vermoedelijk vrij kalm en rustig zal wezen bevalt me thuis beter. De popcorn-entertainmentfilms vind ik persoonlijk meer voor het grote doek.

avatar van Basto

Basto

• 11976 berichten

tbouwh schreef:

Veel plezier. Ik kan pas vrijdagavond. En als die goed is ga ik de week erop nog een keer. Overigens vreemd dat nog geen voorstelling is uitverkocht.

avatar van tbouwh

tbouwh

Daar stond ik ook al van te kijken ja.