?

D.J. Caruso

mijn gemiddelde
3,22
10799 stemmen

Geboren:
17 januari 1965 (52 jaar)
Norwalk (Verenigde Staten)

Er staan 11 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 10799 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,22 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

2,18 (17)
Black Cat Run (1998)
2,36 (7)
Mind Prey (1999)
3,19 (449)
The Salton Sea (2002)
3,05 (1186)
Taking Lives (2004)
3,07 (1291)
Two for the Money (2005)
3,49 (3459)
Disturbia (2007)
3,25 (2338)
Eagle Eye (2008)
3,08 (1638)
I Am Number Four (2011)
2,94 (51)
Standing Up (2013)
Alternatieve titel: Goat Island
2,01 (53)
The Disappointments Room (2016)