Paul Thomas Anderson

mijn gemiddelde
3,64
11601 stemmen

Geboren:
26 juni 1970 (47 jaar)
Studio City (Verenigde Staten)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 11601 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,64 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,88

Filmografie

3,25 (525)
Sydney (1996)
Alternatieve titel: Hard Eight
3,74 (1616)
Boogie Nights (1997)
3,85 (3529)
Magnolia (1999)
3,47 (1408)
Punch-Drunk Love (2002)
3,72 (2883)
There Will Be Blood (2007)
3,25 (1053)
The Master (2012)
3,08 (573)
Inherent Vice (2014)
3,29 (14)
Junun (2015)