Paul Thomas Anderson

Geboren:
26 juni 1970 (46 jaar)
Studio City (Verenigde Staten)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 11458 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,64 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,88.

nr. 19 in de top 100 regisseurs

Filmografie

3,25 (521)
Sydney (1996)
Alternatieve titel: Hard Eight
3,73 (1591)
Boogie Nights (1997)
3,85 (3484)
Magnolia (1999)
3,47 (1396)
Punch-Drunk Love (2002)
3,72 (2859)
There Will Be Blood (2007)
3,24 (1035)
Master, The (2012)
3,08 (559)
Inherent Vice (2014)
3,34 (13)
Junun (2015)