ad
 • 139.569 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 431.073 acteurs
 • 280.185 gebruikers
 • 8.077.429 stemmen
Avatar
 
banner banner

ER - Seizoen 11 (2004-2005)

3,93 14 stemmen

Show titel: ER

IMDb beoordeling: 7,7 (51.293)

Seizoenen: 15 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: donderdag 23 september 2004

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

ER

Afleveringen Seizoen 11 (2004-2005)

 1. 1. One for the Road

  Pratt, Chen en nog een passagier proberen te ontsnappen aan een schietende automobilist. Daardoor verliest Pratt de controle over het stuur en rijdt de Chicago River in. Ze worden alle drie gered, maar moeten opgenomen worden met zware verwondingen. Ondertussen probeert Sam een nieuw leven met haar zoon op te bouwen, maakt Neela een verrassende come-back op de E.R. en proberen Carter en Kem over hun overleden zoontje heen te komen.

 2. 2. Damaged

  Carter voelt zich behoorlijk eenzaam na het vertrek van Kem. Nieuwbakken dokter Abby heeft te maken met haatdragende verplegers en behandelt een gewonde jonge vrouw die ontvoerd is uit Mexico en gedwongen is tot sexslavernij.

 3. 3. Try Carter

  Tijdens het "Fourth of July"-weekend heeft Carter de leiding over de E.R. die onderbemand is maar overspoeld wordt door patiënten. Een man, besmet met het HIV-virus, blijkt hersendood en zijn vriendin wil een van zijn organen doneren aan zijn vriend die ook met HIV besmet is. Nadat een aantal chirurgen weigeren deze operatie uit te voeren, overtuigt Carter Corday om de transplantatie te doen.

 4. 4. Fear

  Twee kleine kinderen worden op de E.R. binnengebracht nadat ze uit een raam van de derde verdieping zijn gevallen. De vader wordt ervan verdacht zijn kinderen te hebben mishandeld, maar de waarheid komt later uit. Pratt ontdekt longkanker bij een man met een afzichtelijke uitslag en Corday wordt op haar vingers getikt omdat ze niet het juiste protocol heeft nageleefd toen ze de orgaantransplantatie uitvoerde bij de HIV-positieve patiënt.

 5. 5. An Intern's Guide to the Galaxy

  Neela begint aan haar nieuwe baan op de E.R. Op haar eerste dag verwacht Pratt van haar en Abby en Ray dat ze gedurende hun dienst een groot aantal patiënten verwerken. Pratt maakt hier zelfs een wedstrijdje van. Maar dan maakt Ray, in de hoop aan kop te blijven, een grove fout.

 6. 6. Time of Death

  Kovac, Abby en Sam vechten voor het leven van Charlie Metcalf, een man die klaagt over buikpijn. Hij blijkt echter een levensbedreigende ziekte te hebben.

 7. 7. White Guy, Dark Hair

  Sam en Kovac behandelen een vrouw die mishandeld en verkracht is. Zij wil de politie helpen maar ze kan nauwelijks praten. En Carter en Abby behandelen een meisje met nierproblemen.

 8. 8. A Shot in the Dark

  Een politie-agent die tijdens een overval neergeschoten is raakt in coma. Zijn 15-jarige zoon moet nu beslissen of hij een riskante operatie moet ondergaan die zijn leven kan redden of hem in coma laten. Abby probeert een meisje met blindedarmontsteking ervan te overtuigen zich te laten opereren, maar haar vader wil haar naar een ander ziekenhuis laten overbrengen, omdat zijn vader in County General overleden is tijdens een operatie.

 9. 9. Twas the Night

  Op kerstavond probeert het personeel van de ER hun werk af te ronden en naar huis te gaan om kerst te vieren. Abby probeert de specialist van een dialyse patiënt te bereiken maar deze wil liever niet gestoord worden tijdens de kerstdagen. Ondertussen heeft Chen eindelijk iemand gevonden die haar dienst kan overnemen zodat ze naar huis kan om voor haar zieke vader te zorgen.

 10. 10. Skin

  Als Abby, terechtgewezen door Lewis, een pauze neemt om haar woede onder controle te krijgen, rijdt een auto het ziekenhuisterrein op. Een angstige jongen vraagt Abby te kijken naar zijn gewonde oudere broer. Maar als Abby zich voorover buigt om in de auto te kijken, wordt ze in de auto geduwd en meegenomen.

 11. 11. Only Connect

  Er worden twee tieners binnengebracht op de ER met schotwonden. Kovac, Neela en Sam behandelen één slachtoffer terwijl Lewis, Pratt en Ray het andere behandelen. Als een van de slachtoffers overlijdt, brengt Neela de oma op de hoogte. Deze wordt echter helemaal hysterisch.Abby komt terug op de ER maar zij heeft nog een trauma van haar ontvoering.

 12. 12. The Providers

  Een 16-jarig meisje met duizelingen wordt binnengebracht op de ER. Zij heeft een nier van haar vader gekregen en slikt nu nieuwe medicijnen om de aanvallen, veroorzaakt door het disfunctioneren van de nier, te onderdrukken. Haar vader voelt zich schuldig dat hij zijn dochter heeft overgehaald deze medicijnen te gebruiken want de neveneffecten zorgen er waarschijnlijk voor dat zij weer aan de dialyse moet. De dokter die deze medicijnen heeft voorgeschreven blijkt een bekende van Carter te zijn.

 13. 13. Middleman

  Een 16-jarig meisje met duizelingen wordt binnengebracht op de ER. Zij heeft een nier van haar vader gekregen en slikt nu nieuwe medicijnen om de aanvallen, veroorzaakt door het disfunctioneren van de nier, te onderdrukken. Haar vader voelt zich schuldig dat hij zijn dochter heeft overgehaald deze medicijnen te gebruiken want de neveneffecten zorgen er waarschijnlijk voor dat zij weer aan de dialyse moet. De dokter die deze medicijnen heeft voorgeschreven blijkt een bekende van Carter te zijn.

 14. 14. Just As I Am

  Kerry Weaver krijgt een schok te verwerken wanneer een patiënte onthult dat zij Kerry’s biologische moeder is. De vrouw was pas 15 jaar toen ze van Kerry beviel en haar ter adoptie heeft gesteld. De twee vrouwen vertellen elkaar hun levensverhalen, maar dan loopt de net opbloeiende relatie een deuk op wanneer Kerry aan de streng christelijke vrouw vertelt dat ze lesbisch is.

 15. 15. Alone in a Crowd

  Een jonge moeder wordt de ER binnengebracht met symptomen van een zware hersenbloeding. Kovac en Sam vechten voor haar leven. Als blijkt dat een experimentele behandeling haar enige redding kan zijn, heeft haar man de niet benijdenswaardige taak te moeten beslissen of hij haar leven riskeert om het te redden. Ondertussen ontdekken Neela en Ray een geheim als drie ogenschijnlijk verwaarloosde kinderen opduiken in de ER.

 16. 16. Here and There

  Een jong meisje raakt gewond tijdens een explosie in Irak en Michael Gallant, die gestationeerd is in Irak, probeert haar met de hulp van Neela naar Amerika te verschepen voor de juiste behandeling in County General. Dit blijkt echter moeilijker te zijn dan gedacht.

 17. 17. Back in the World

  Neela is verrast als ze hoort dat Gallant in de ER was met het gewonde Irakese meisje. Sam maakt zich zorgen om een bezoek van haar ex-man en Pratt behandelt een kind met een schotwond.

 18. 18. Refusal of Care

  De artsen behandelen een vrouw die lijdt aan de gevolgen van een hongerstaking, maar de patiënte weigert elke behandeling totdat ze zeker weet dat haar zoons deportatiezaak opnieuw gehoord wordt door de emigratiedienst. Neela, Sam en Lewis kunnen niets voor haar doen zolang zij en haar advocaat enige behandeling weigeren, maar dit gaat lijnrecht tegen hun principes in.

 19. 19. Ruby Redux

  De 85-jarige Jules "Ruby" Rubadoux wordt de ER binnengebracht waar hij Carter meteen beschuldigt zijn vrouw 10 jaar geleden te hebben vermoord. Ondertussen behandelt Pratt een slachtoffer van huiselijk geweld en maakt hij een afspraakje met de maatschappelijk werkster die op deze zaak is gezet.

 20. 20. You Are Here

  Zeer tegen de zin van iedereen wordt Archie Morris aangesteld als hoofd van de ER afdeling. Het komt al direct tot een botsing met Pratt wanneer ze slachtoffers van een brand moeten behandelen.

 21. 21. Carter est Amoureux

  Carter reist af naar Parijs om bij de zieke moeder van Kem te zijn. Hier maakt hij een aantal beslissingen die zijn leven zullen veranderen.

 22. 22. The Show Must Go On

  Er wordt een surprise-afscheidsfeestje georganiseerd voor Carter. Ray gaat naar een ander feestje, maar dit wordt ruw onderbroken door een rampzalig ongeluk. Een sterk onderbezette ER heeft er de handen vol aan. Pratt heeft eindelijk de moed zijn vader te benaderen en Sam en Kovac zoeken Sam’s zoon die ervandoor is gegaan, op zoek naar zijn vader.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.