ad
 • 140.057 films
 • 6.704 series
 • 20.311 seizoenen
 • 435.958 acteurs
 • 282.518 gebruikers
 • 8.118.003 stemmen
Avatar
 
banner banner

Murder, She Wrote - Seizoen 3 (1986-1987)

3,00 16 stemmen

Show titel: Murder, She Wrote

IMDb beoordeling: 7,0 (19.444)

Seizoenen: 12 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: zondag 28 september 1986

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Murder, She Wrote

Afleveringen Seizoen 3 (1986-1987)

 1. 1. Death Stalks the Big Top (1)

  Een anoniem huwelijkscadeau aan haar nichtje doet Jessica geloven dat haar dood gewaande schoonbroer nog in leven is. Het spoor leidt naar een circus dat financieel het hoofd moeilijk boven water kan houden en bovendien te lijden heeft onder sabotage. Het is slechts een kwestie van tijd eer moord om de hoek komt kijken. En Jessica’s schoonbroer is de hoofdverdachte.

 2. 2. Death Stalks the Big Top (2)

  Het onderzoek naar de circusmoord gaat verder. Jessica krijgt af te rekenen met een koppige sheriff en een hele rij verdachten. In de geïsoleerde circusmaatschappij houdt daarenboven iedereen de lippen stijf op elkaar. Maar wanneer een rivaliserende circusdirecteur wordt vermoord en een aanslag op Jessica’s leven net wordt verijdeld, vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats.

 3. 3. Unfinished Business

  Een bijna gepensioneerde agent zweert nog één laatste, tien jaar oude zaak op te lossen. Hiervoor roept hij de voornaamste verdachten samen op de plek van de moord, een motel aan een meer. Als een onschuldige man een kogel in de borst krijgt omdat men hem voor de agent verwart, bemoeit Jesscia zich met de zaak.

 4. 4. One White Rose for Death

  Tijdens het concert van een Oost-Duitse violiste wordt Jessica door de Britse geheime dienst ontvoerd naar het Brits consulaat in Washington, samen met de muzikante en haar broer. Die laatste wil overlopen naar het Westen en dat willen de Oost-Duitsers kost wat kost vermijden. Als echter een geheim agent de dood vindt in de ambassade, vermoedt Jessica dat een heel ander motief aan de oorzaak ligt.

 5. 5. Corned Beef And Carnage

  Jessica's nicht werkt bij een reclame-agentschap in New York, maar ligt op ethisch vlak overhoop met haar baas. Wanneer de man dood wordt teruggevonden, valt de verdenking dan ook meteen op haar. Gelukkig is tante Jessica in de stad om haar met raad en daad bij te staan en ervoor te zorgen dat de echte moordenaar voor het gerecht komt.

 6. 6. Dead Man's Gold

  Jessica krijgt in Cabot Cove bezoek van een oude vriend, die in het stadje is om te duiken naar de schat van een gezonken achttiende-eeuw`s schip voor de kust. Wanneer een lid van de expeditie door een onbekende van de weg wordt geduwd, rijzen vermoedens van sabotage. En Jessica kan het gevoel niet van zich afschudden dat haar oude vriend meer weet dan hij wil vertellen.

 7. 7. Deadline for Murder

  Een gehate krantenmagnaat zakt ineen op een feestje. Doodsoorzaak: acuut herseninfarct. Jessica Fletcher echter vermoedt dat er wel eens moord in het spel kon zijn, en jawel, ze krijgt gelijk. Samen met een vriend en reporter spit ze het verleden van de het slachtoffer uit in de hoop daar aanwijzingen te vinden voor het motief en het profiel van de doder.

 8. 8. Magnum On Ice (2)

  Jessica is op vakantie in Hawaii en moet voorkomen dat Thomas Magnum P.I. de bak indraait voor de moord op een ingehuurde hitman. De zaak wordt nog gecompliceerder wanneer een tweede dode opduikt.

 9. 9. Obituary for a Dead Anchor

  Een gerespecteerde maar gevreesde journalist maakt een reportage over Jessica Fletcher in Cabot Cove. Als hij omkomt door een bom op een gehuurd bootje, gaat alle verdenking uit naar een zakenman die in een recent tv-exposé door de journalist door het slijk werd gehaald. Er is echter meer dan één waarheid, die het speurwerk aanzienlijk bemoeilijken.

 10. 10. Stage Struck

  Twee goede vrienden van Jessica staan voor het eerst sinds jaren nog eens samen op de bühne. De plooien in hun huwelijk lijken eindelijk gladgestreken. Of is dat maar schijn? Want de vrouwelijke helft van het duo wordt belaagd door een gevaarlijk individu. De stand-in van de vrouw vindt zelfs de dood op het toneel. Het is aan de detectiveschrijfster uit Maine om het fijne van de affaire uit te zoeken.

 11. 11. Night of the Headless Horseman

  Een vriend van Jessica, docent in een elitaire school, wordt achtervolgd door de 'hoofdloze ruiter', een macaber grapje van zijn liefdesrivaal. Veel ruimte voor humor is er echter niet als die rivaal een paar dagen later dood wordt aangetroffen… zonder hoofd. Wie de dader is lijkt een uitgemaakte zaak. Maar niet als Jessica haar zegje krijgt!

 12. 12. The Corpse Flew First Class

  Op een vlucht naar Londen wordt een passagier vergiftigd en het waardevolle sieraad dat hij op zak heeft gestolen. Jesscia Fletcher wordt in haar moordonderzoek bijgestaan door een detective van Schotland Yard met 25 jaar dienst. Maar of twee ontwikkelde misdaadbreinen volstaan om helderheid te scheppen in de raadselachtige dood en diefstal voor het vliegtuig landt, is maar zeer de vraag.

 13. 13. Crossed Up

  Door een opspelende rug is Jessica aan haar bed gekluisterd in Cabot Cove. Op een stormachtige nacht overhoort ze toevallig, via een gekruiste telefoonlijn, de moordplot op een van de bewoners van het stadje. Sheriff Amos gelooft de schrijfster eerst niet, maar wanneer de volgende dag een rijke industrieel dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, kan Jessica niet anders dan een onderzoek instellen… vanuit haar bed.

 14. 14. Murder in a Minor Key

  Jessica Fletcher vertelt als gastvrouw het verhaal uit een van haar boeken aan de kijker: Op een muziekuniversiteit wordt een arrogante professor vermoord. Het rijtje verdachten gaat van een rivaliserende docent tot een leerling die hem van plagiaat beschuldigde. Een jonge medestudent besluit de waarheid achter de moord te achterhalen.

 15. 15. The Bottom Line Is Murder

  De gehate reporter van een onnauwkeurig consumentenmagazine wordt met twee kogels koud gemaakt. Niemand heeft problemen met zijn dood – schijnbaar iedereen in zijn omgeving profiteert er zelfs van op de een of andere manier – maar als een vriend van Jessica als hoofdverdachte de cel in beland, neemt zij het voortouw om de motieven van alle potentiële moordenaars te toetsen.

 16. 16. Death Takes a Dive

  Jessica belandt in de wereld van professioneel boksen als een oude vriend geld van haar leent om een prijsvechter in de ring te krijgen. Wanneer de manager van de tegenpartij neergeschoten wordt, is het Jessica’s vriend die in de hoek belandt waar de klappen vallen. Maar de detectiveschrijfster is vastbesloten om de ware moordenaar van de manager voor het gerecht te brengen.

 17. 17. Simon Says, Color Me Dead

  Een beroemde landschapsschilder wordt vermoord en zijn laatste schilderij gestolen. Een vrouw die de pech heeft op de verkeerde plek op het verkeerde moment te zijn, wordt van de moord beschuldigd. Jessica Fletcher hecht echter geen geloof aan de theorie dat zij de dader is. Meer zelfs: ze legt de nadruk op het terugvinden van het gestolen schilderij. Dat zal volgens haar de echte moordenaar aanduiden.

 18. 18. No Laughing Murder

  Wie zegt dat komieken vriendelijke en grappige mensen zijn? Twee succesvolle grapjassen hebben een jarenlange vete met elkaar, tot één van hen neergestoken wordt. Het lijkt hoogstwaarschijnlijk zeker dat zijn clowneske rivaal iets met de moord te maken heeft. Toch houdt Jesscia haar opties open.

 19. 19. No Accounting for Murder

  Jessica neef Grady schakelt de hulp van zijn tante in wanneer hij beschuldigd wordt van de moord op zijn baas, een directeur van een accountingsfirma. De schrijfster gelooft geen seconde dat haar neef tot een gruwelijke wurging in staat is. Maar het moet gezegd, het is plausibeler dan de verdachte waarmee de werknemers van de firma komen aanzetten: een spook dat al jaren door het gebouw waart.

 20. 20. The Cemetery Vote

  Als de dood van een burgemeester Jessica Fletchers aandacht trekt, kan je er zeker van zijn dat de zaak niet zo simpel is als ze op het eerste gezicht lijkt. Nog intrigerender wordt het als ook de vader van het slachtoffer vermoord wordt. En te midden van alle politieke schandalen die aan de doofpot onttrokken worden, moet Jessica het hoofd koel houden om de moordenaar te identificeren.

 21. 21. The Days Dwindle Down

  Sam Wilson wordt tot dertig jaar in de cel veroordeeld voor de moord op zijn baas. Bij zijn vrijlating ontdekt Jesscia Fletcher echter dat hij al die tijd onschuldig in de gevangenis zat en ze tracht het onrecht alsnog recht te zetten door de ware dader op te sporen. Daarbij geholpen door de flashbacks (uit de film Strange Bargain 1949) van Sam Wilson.

 22. 22. Murder, She Spoke

  In een opnamestudio leest Jessica een versie van een van haar boeken in die als audiotape voor de blinden op de markt zal komen. Tijdens een stroomstoring wordt de man die de studio zou opkopen echter vermoord. Wanneer het moordwapen afkomstig blijkt uit de bestekbak van een goede vriend van Jessica, zet de schrijfster zich aan het werk om diens onschuld te bewijzen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.