ad
 • 140.677 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.822 acteurs
 • 284.169 gebruikers
 • 8.143.179 stemmen
Avatar
 
banner banner

Murder, She Wrote - Seizoen 12 (1995-1996)

2,92 6 stemmen

Show titel: Murder, She Wrote

IMDb beoordeling: 7,0 (19.690)

Seizoenen: 12 seizoenen

Afleveringen: 24

Datum van release: donderdag 21 september 1995

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Murder, She Wrote

Afleveringen Seizoen 12 (1995-1996)

 1. 1. Nailed

  Jessica moet haar uiterste best doen om de moordenaar van een financier van een schoonheidssalon te onthullen.

 2. 2. A Quaking in Aspen

  Jessica is vastberaden om de moordenaar van Grant Boswell, de echtgenoot van een vriendin van haar, te vinden. Privédetective Charlie Garrett loopt haar hierbij echter voor de voeten.

 3. 3. The Secret of Gila Junction

  Wanneer Jessica's vriendin Norma haar vraagt om naar Gila Junction te komen, probeert Jessica Norma te helpen bij het onderzoeken van een mogelijke samenzwering. Ondertussen heeft een gerucht over een schat mogelijk geleid tot een moord.

 4. 4. Big Easy Murder

  Jessica reist naar New Orleans en komt gevangen te zitten in een web van aan voodoo gerelateerde moorden.

 5. 5. Home Care

  Jessica dompelt zich onder in het medische beroep wanneer een jonge verpleegster ervan wordt beschuldigd twee patiënten, aan wie zij thuiszorg verleende, te hebben vermoord.

 6. 6. Nan's Ghost: Part 1

  Een spookachtige geest en antieke smokkelaars zijn slechts enkele uitdagingen die Jessica tegenkomt tijdens haar vakantie in Ierland.

 7. 7. Nan's Ghost: Part 2

  Jessica zit vast in de kerker van een oud Iers kasteel, maar gebruikt haar vindingrijkheid om gered te worden en daarnaast een schat en een moordenaar te vinden.

 8. 8. Shooting in Rome

  Jessica is in Rome om een script te bekijken dat losjes gebaseerd is op een van haar boeken. Ze komt daar een filmster en een regisseur tegen die elkaar naar het leven staan, en verder een producer die geen geld meer heeft en een overdaad aan diefstallen. Wanneer er echter een stunt verkeerd gaat en een stuntman om het leven komt moet Jessica de dader vinden.

 9. 9. Deadly Bidding

  Jessica gaat naar New York om een bod te doen op een manuscript dat ogenschijnlijk van Sir Arthur Conan Doyle is. Eenmaal in New York komt ze in aanraking met de moord op een plaatselijke vervalser die twee jaar eerder betrokken was bij de diefstal van een onbetaalbaar schilderij van Degas.

 10. 10. Frozen Stiff

  De accountant van Frozen Stuff, het bedrijf van Gary en Larry, wordt dood aangetroffen. Kort daarna wordt 750.000 dollar die bestemd waren voor Jessica's Alfabetiseringsfonds vermist. Het is aan Jessica om de moordenaar te vinden.

 11. 11. Unwilling Witness

  Jessica wordt gedagvaard om te getuigen bij een juryonderzoek naar een moord. Het laatste telefoontje van het slachtoffer was namelijk naar haar telefoonnummer.

 12. 12. Kendo Killing

  Jessica's bezoek aan een motorracer in Japan zet een reeks gebeurtenissen in gang die de dood van een andere coureur tot gevolg hebben.

 13. 13. Death Goes Double Platinum

  Desi Ortega en zijn Latijnse band hebben een single die de hitlijsten beklimt en dit zorgt ervoor dat Max Daniels graag de eigenaar van de groep wil worden. Wanneer de assistent van Daniels vervolgens vermoord wordt is het de vraag of er iemand van de groep hier achter zit.

 14. 14. Murder in Tempo

  Het benefietconcert van Seth om de bossen bij Cabot Cove te redden loopt gevaar wanneer de zanger permanent het zwijgen wordt opgelegd.

 15. 15. The Dark Side of the Door

  Erin, een vriendin van Jessica, wordt achtervolgd door de gedachte om als kind gekidnapt te worden. Wanneer ze vervolgens een roman leest met een verhaal dat hier zoveel op lijkt dat het nauwelijks nog toeval kan zijn, doet Jessica een schokkende onthulling.

 16. 16. Murder Among Friends

  De producent van een populaire tv-show met een ensemble-cast staat op het punt een van de personages te doden, wanneer ze plotseling zelf dood in haar kantoor wordt aangetroffen.

 17. 17. Something Foul in Flappieville

  Nadat een kinderverhaal van Jessica bewerkt wordt tot een poppenvoorstelling op televisie, moet ze de schurk vinden die één van de poppen als moordwapen heeft gebruikt.

 18. 18. Track of a Soldier

  Tijdens een vakantie in de Tetons ontmoet Jessica juweeldieven en een man uit het verleden van haar gastheer, een veteraan uit het leger.

 19. 19. Evidence of Malice

  Jessica moet twee moorden oplossen om de naam te zuiveren van haar oude vriend Andy, die een verdachte wordt wanneer er een moordwapen in zijn auto wordt gevonden.

 20. 20. Southern Double-Cross

  In Australië is Jessica mogelijk de wettelijke eigenaar van een vallei waar de schaapherders en mijnwerkers ruzie maken. Dit is misschien ook de oorzaak van de verdwijning van de advocaat van Jessica.

 21. 21. Race to Death

  Jessica gaat op onderzoek uit wanneer een rijke zeiler twee dagen voor een grote race wordt vermoord. De dochter van zijn grote rivaal wordt beschuldigd van de misdaad.

 22. 22. What You Don't Know Can Kill You

  Johnny is verloofd met Seths nichtje Amy, maar hij maakt Les woedend door Sherri te bezoeken. Wanneer Johnny het slachtoffer wordt van een motorongeluk, is Amy er zeker van dat het een moord was.

 23. 23. Mrs. Parker's Revenge

  Een reeks van verhalen geschreven door amateurs zorgt ervoor dat Jessica in een internationaal plot om een biologisch wapen te stelen verzeild raakt.

 24. 24. Death by Demographics

  De nieuwe manager van een radiostation wordt vermoord nadat hij het format van het station veranderd heeft van klassieke muziek naar hard rock.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.